Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, septembrie 25, 2013

Adversari, Concurenți, Parteneri

EE : teoria a aparut tot de la oameni care au trait intens,insa cititul nu ajuta pe toata lumea sa si traiasca. 
La fel si cu un Maestru, nu cuvintele imi ajuta, ci vibratia din spatele cuvintelor.
Pentru mine Octav este un Maestru, pentru ca am vazut adevarul din spatele cuvintelor, pentru altii s-ar putea sa fie un cretin. 
Nu ma intereseaza ce este el ca persoana sau ce face el. 
De exemplu nu-l pot vedea pe Kato maestru. 
El este foarte dotat teoretic, dar vibratia din spatele cuvintelor nu este pura.
Nu ai adversari KATO, intentia mea nu e de a te eticheta intr-un anume fel. 

Esti ceea ce trebuie sa fii in acest moment.
Te imbratisez si te respect !

Kato : Ştiu că nu am... adversari. :)
Deoarece nu percep pe nimeni ca fiind adversarul meu.  :)
Dar conştientizez faptul că adversităţile există, diferenţele de opinii există, şi că ele conferă multor oameni impresia că au... adversari, cu care sunt nevoiţi să lupte, şi pe care trebuie neapărat să îi... învingă... :)
Concurenţa reprezintă un factor de evoluţie şi progres. Concurenţii învaţă unul de la altul, se stimulează şi impulsionează unul pe altul. 

Fără concurenţă ar fi mult mai puţină motivaţie reală, pentru majoritatea oamenilor. 
Dar, de la un anumit nivel, fiecare om va începe să îşi perceapă, tot mai mult, adversarii şi concurenţii, ca pe nişte... parteneri...
;)
 
ADVERSITÁTE = Împrejurare potrivnică, cu care cineva are de luptat; dificultate.
ADVERSÁR = Persoană care face concurență, care luptă împotriva altuia, sau împotriva unei concepții, a unei idei; rival, potrivnic. (Sport) Partener de întrecere.
PARTENÉR = Fiecare dintre participanții la o competiție sportivă, la un joc etc., considerat în raport cu ceilalți participanți. 

Fiecare dintre persoanele care formează împreună un cuplu, un grup, o societate, o asociație etc., considerată în raport cu celelalte persoane din cuplu, grup etc. 
Cel care interpretează pe scenă, în film etc., împreună cu altul, un număr de program, o scenă dintr-o piesă etc., considerat în raport cu celălalt interpret.
Sinonime pentru PARTENÉR : 1. v. coechipier. 2. pereche...



Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/
Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');