Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, septembrie 24, 2013

Credință și Atracție


bookzone.ro

Credințele noastre interacționează conform forțelor de atracție și de respingere. 
Simțim atracție față de unele credințe, cu care rezonăm și suntem în acord, și simțim respingere față de altele, cu care suntem în distonanță și dezacord.
Există însă oameni care manifestă un fenomen de respingere exagerat, dus la extrem, în sensul că atacă credințele altora, cu care sunt în dezacord, și pe care se simt îndreptățiți să le combată.
Din punctul meu de vedere, cel ce loveşte în credinţa altora, este demn de milă şi compasiune. 
 Acela ce loveşte, demonstrează astfel că are frică, frici, față de credințele altora, și că nu înțelege credinţele pe care le atacă, căci ceea ce nu înțelege nu poate accepta, iar ceea ce este inacceptabil pentru el este respins, și în extremă este atacat. 
 Dacă ar înțelege, nu ar lovi, ci ar accepta, chiar dacă nu ar aproba, și ar putea trăi liniștit și împăcat așa, respectând credințele altora, ca pe ale lui însuși. 
 Dacă ar fi împăcat cu el însuşi și credințele sale, nu l-ar agita și speria credinţele şi convingerile altora. 
Dar el are o problemă cu credințele sale, are stări conflictuale, blocaje, refulări, și de aceea defulează asupra altora, combătând credințele lor, cu care nu este în acord, deoarece nu le poate înțelege și accepta. 
 Degeaba combate și atacă pe celalţi, pentru faptul că ei cred în existenţa a ceva, dacă el nu poate demonstra inexistenţa sau falsitatea acelui ceva. 
 Atacă, de exemplu, miracolul învierii, dar nu poate înţelege fenomenul, şi nici demonstra că nu a avut loc.
Deci, în esență, respingem, combatem și atacăm ceea ce nu înțelegem și nu putem accepta, fiind ceva de neînțeles pentru noi. Oamenii au impresia că ceea ce nu pot înțelege și accepta este automat ceva eronat, fals, inexistent în realitate.
 El, atacantul, ar trebui să ofere un model pozitiv personal celorlalţi, în mod constructiv, privind logica, critica și judecata sa, şi atunci va fi apreciat de ceilalţi. 

 Dar, pentru ceea ce face, în mod distructiv, combătând și atacând, la ce poate să se aştepţe, decât la... autodistrugerea sa?
Nu judecați ca să nu fiți judecați, iar măsura cu care judecați pe alții este măsura cu care veți fi judecați. 
 Fiecare şi-o face cu mâna lui, nu-i aşa?
libris.ro


Am auzit de mai multe ori o vorbă interesantă, care suna cam aşa :
- Nu crezi în Isus ? Pune-L la încercare !
Efectul resimţit de mine, în mod repetat, a fost uimitor. 

 Am cerut semne concrete, şi ele mi s-au dat.
 Pune-L la încercare, aşa cum crezi tu de cuviinţă, pentru a te lămuri, personal...
 Atenţie, însă, discuţia poate continua, cam în felul următor: semnele fizice materiale, pe care le-am cerut să se manifeste, s-au manifestat întocmai, în mod repetat, dar rămâne, totuşi, întrebarea: de unde pot să ştiu eu, cu siguranţă, CINE a manifestat acele semne, pentru mine ? 

 Cu certitudine absolută, nu poţi afla nimic, căci şi în şedinţele de spiritism se manifestă deseori spirite frivole, care susţin că sunt Isus, Dumnezeu, Diavolul, bătându-şi joc de naivitatea oamenilor creduli. 
 Ele pot luat chiar înfăţişări diverse, prin care se manifestă vizual oamenilor, pentru a-i induce în eroare.
 Iar metoda lor de manipulare este aceasta: caută prin orice mijloace să-ţi câştige încrederea, deoarece ştiu bine, că ulterior, după ce au dobândit încrederea ta, te pot manipula în voie, ca pe un... copil. 
 Oamenii creduli şi naivi cad uşor în aceste capcane, din care apoi majoritatea nu mai pot ieşi toată viaţa lor... 
 Deci: poţi primi "semnele" pe care le ceri de la... cineva care vrea să-ți câştige încrederea astfel, pentru a se folosi de tine ulterior.
 Un alt mod de a privi problematica aceasta arată cam aşa: tu primeşti ceea ce crezi că poţi primi, conform credinţelor şi necredinţelor tale, deci a ceea ce atragi şi respingi în viaţa ta.
 Este adevărat şi asta, dar fii foarte atent, căci cele două idei nu se exclud reciproc!
 Faptul că tu atragi ceva conform credinţei tale, nu înseamnă că nu poţi atrage şi entităţi spirituale care pun la încercare credinţa ta, care pot chiar să-şi bată joc de credinţa ta, care se pot folosi de naivitatea şi credulitatea conţinute în credinţa ta, pentru a te manipula.
soundcreation.ro

Aşadar, cum ai putea să recunoşti când ai de-a face cu... Cristos, şi când ai de-a face cu un... spirit "jucăuş" (demon, diavol, drac) care se dă drept Cristos, încercând să profite de naivitatea ta, păcălindu-te, înșelându-te ?
 Unul dintre principiile naturii umane spune că: "Cine se aseamănă se adună", nu-i aşa? 

 Aşa că, ar fi foarte bine şi corect să îţi pui tu singur întrebarea: ce fel de spirite (entităţi spirituale) atrag eu, prin natura mea? 
 Cu cine mă aseamăn şi mă adun? 
 Un om frivol, batjocoritor, dispreţuitor, zeflemitor de felul lui, oare ce poate să atragă, în mod natural şi firesc, asupra... sa ?
 

 Credinţa fiecăruia este personală, intimă, interioară.   
 Credinţa fiecăruia este în conformitate cu nivelul său de evoluţie spirituală.
 Fiecare om îşi atrage experienţele de care are nevoie pentru a asimila ceea ce are de învăţat din ele, ceea ce nu a asimilat încă, ceea ce a refuzat să asimileze, ceea ce are nevoie acum să asimileze, etc.
 De aceea, înţeleptul nu va ataca ignorantul, ci îl va sprijini în demersul său de a afla adevărul, sprijinind credinţa sa în faptul că fiecare poate ajunge, prin credinţă, la adevăr.
 Ce şanse reale poate să aibă, însă, necredinciosul, chiţibuşarul, zeflemitorul, care refuză orice sprijin și ajutor, care este blocat în interiorul convingerii că scopul vieţii sale constă în... demolarea credinţei altora?

 Meditează puţin la asta.
 Meditează un pic la credințele și convingerile tale, la ceea ce tu atragi în manifestare, în viața ta, prin atitudinea ta, modul tău de gândire și comportament, modul tău de viață.
Amin! +
  
jobdone.net

Lecturarea articolului





Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)

Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 





Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 

software-deals.ro




Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');