Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, octombrie 04, 2013

Lumea ca Energie și Informație

Centrul Fiinţei Interioare este reprezentat de Spirit. 
Sufletul apare ca o reflectare a proceselor spirituale, a activităţii Spiritului. 
Sufletul există doar pe durata unei vieţi terestre. 
Fiinţa interioară reprezintă un aspect energetic-vibraţional în plan material, fiind de o natură "subtilă", înalt vibratorie.
Pentru ca un om normal să poată înţelege cât de cât natura spirituală a fiinţei omeneşti, s-ar putea gândi la o analogie cu lumea existentă în interiorul unui calculator, o lume virtuală, spunem noi, dar care este reală prin faptul că ea există, dpdv energetic și informațional. 

Fiinţele lumii virtuale (ex. un joc pe calculator) există, se manifestă, cât timp Programul se derulează. 
Din ce sunt alcătuite ele, ce natură au ? O natură energo-informaţională, adică ceva foarte... asemănător cu ceea ce oamenii de ştiinţă susţin azi că stă la baza existenței Universului. 
Care este Sursa de Energie ? Curentul electric. Care este Sursa de Informaţie ? Cea Primară este Omul, Programatorul, Creatorul Programului. Cea secundară este Softul, Programul cu multitudinea sa de subprograme, create de oameni. Care este Mediul real de existenţă ? Lucrurile se complică, privind acest aspect. Mediul este, atât informaţional, cât şi energetic, şi material.
Programul există în memoria de bază -harddiskul, dar se încarcă în memoria de lucru, rulează pe anumite platforme, informaţia circulând neîncetat, este procesată neîncetat de un hardware complex. 

Şi toată lumea virtuală este alcătuită din... biţi de informaţie, o succesiune înşiruită complex, de... 1 şi 0...
Jocurile virtuale vor evolua tot mai mult în timp. Fiinţele vor fi dotate cu senzori, cu capacitatea de a lua decizii adecvate unor situaţii date, prefigurate de Programator a avea loc în cadrul mediului specific acelui joc.
Ce vor putea percepe fiinţele virtuale ? "Forme" 3D, energia care susţine jocul (lumea lor), adică, curentul electric, ca şi câmp electromagnetic, şi faptul că ORICE EXISTĂ ÎN ACEA LUME, SE AFLĂ ÎN MOD REAL ÎN INTERCONEXIUNE, DATORITĂ FAPTULUI CĂ SURSA DE ENERGIE, SURSA DE INFORMAŢIE, ŞI MEDIUL ÎN CARE EXISTĂ ACEA LUME, SÂNT ACELEAŞI, PENTRU TOT CE EXISTĂ, FIINŢE ŞI NEFIINŢE !
Sună...cunoscut ? Nimic nu este întâmplător, nu-i aşa ?
Cum ar percepe "fiinţele" unui joc virtual, din interiorul unui calculator, pe Creatorul lor, Programatorul ? Cum Îl percepi tu pe Dumnezeu, Creatorul ? Toţi Marii Maeştrii susţin că Divinitatea Supremă transcende această lume materială, că are o altă natură, că transcende spaţiul şi timpul lumii terestre, că nu are o natură "materială", că este imuabil, indestructibil, incognoscibil, atotputernic, omniprezent,...
Ce...asemănare... O fi întâmplătoare ?... 


Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/
Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');