Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, decembrie 09, 2013

Pacea și liniștea psiho-afectivă


"Ego-ul spune: "-După ce toate vor fi la locul lor, voi găsi și eu pacea interioară.
Spiritul spune:
"-Găsește-ți pacea interioară și toate se vor așeza la locul lor." - Marianne Williamson

Într-adevăr, majoritatea oamenilor sunt afectați psihic continuu de faptul că LUCRURILE NU SUNT CUM AR TREBUI SĂ FIE, CĂ NU SUNT CUM AR VREA EI SĂ FIE, CUM CRED EI CĂ AR TREBUI SĂ FIE. 
Această impresie le produce o agitație mentală și sufletească (afectivă) continuă. 
Ei caută continuu răspunsuri și soluții, căci încontinuu le apar noi întrebări și noi probleme, care cer continuu găsirea unor noi răspunsuri și soluții. 
Majoritatea oamenilor nu își găsesc pacea psiho-afectivă niciodată, trăind toată viața într-o căutare continuă, într-o agitație continuă.
Viața este o continuă căutare, spun unii...


Ce ai putea să cauți și să găsești, pentru a dobândi pacea ? 
Poate că numai… pacea, nu ?
Cine și cum poate găsi pacea psihoafectivă ? 
Oricine, în principiu, însă doar în condițiile în care dobândește înțelegerea faptului că tot ce se întâmplă are scop și sens, și este orientat spre evoluția continuă a tuturor oamenilor, a tuturor spiritelor.
Cheia liniștirii și împăcării o constituie înțelegerea procesului de adaptare. 

Când omul învață să se adapteze eficient la modul de viață terestru, agitația sa încetează, în mod automat, deoarece încetează să mai forțeze în zadar schimbări și transformări inutile sau imposibil de produs de către el. 
Scopurile și obiectivele pot fi atinse în mod eficient, cu minim de efort, doar de cel care a învățat modul de funcționare al legilor naturii terestre, folosindu-se de energiile naturii și procesele naturale în vederea obținerii rezultatelor (efectelor) dorite. 
Cine luptă împotriva Naturii se agită degeaba, în mod autodistructiv, atrăgând eșecul (eroarea) și suferința în viața sa...


GO: trebuie să-l căutăm pe dumnezeu din toată inima noastră şi el ne rezolvă toate problemele şi vom avea pacea de care avem nevoie.


Katana Nicolae Trebuie? 

Să-l căutăm pe Dumnezeu ? 
Din toată inima noastră ?  
Dumnezeu ESTE în inima ta, în mintea ta, tot timpul. 
Dar când îl cauți, în afara ta, ai tendința de a te... depărta de El. 
Dacă Dumnezeu nu ar fi în tine, și tu nu ai fi în El, tu nu ai exista. 
Totul este la locul lui, acolo unde trebuie să fie…

GO: da foarte adevarat.

Katona Nicolae Oamenii trebuie doar să dobândească încrederea și curajul de a-I vorbi… 
Este atât de simplu, încât pentru mulți este de-a dreptul… imposibil…
Nu mai căuta în zadar în afară ceea ce este înăuntru. Oricând și oriunde îi vei vorbi lui Dumnezeu, El te va auzi. 
Nu crezi ? Fă o probă !
Oamenii trebuie doar să dobândească încrederea și curajul de a-I vorbi… 

Este atât de simplu, încât pentru mulți este de-a dreptul… imposibil…

“El ne rezolvă toate problemele” este, poate, prea mult spus, din punctul meu de vedere. 

Eu gândesc cam așa :
1. El fiind omniprezent și atotcunoscător, cunoaște toate răspunsurile și toate soluțiile la toate întrebările și problemele noastre. 
Deci, dacă inițiezi o comunicare voluntară și conștientă cu El, poți obține răspunsurile și soluțiile necesare ție, dacă le vei solicita. 
Asta este esența procesului numit rugăciune

2. El nu intervine în viața ta, nechemat, în mod forțat, ci îți lasă liberul arbitru de a-i solicita sprijinul și ajutorul. 
Când îi soliciți sprijin și ajutor, nu face miracole și minuni, ci există entităţi spirituale / spirite intermediare aparținând Ierarhiei, de la Îngeri la Serafimi, cât și cele decorporate /neîntrupate, care te vor îndruma telepatic, prin "gânduri bune", “intuiție divină”, să efectuezi alegerile cele mai potrivite ție. 
Tot telepatic sunt influențate și persoanele din jurul tău, în acest scop. 
Oarecum se poate spune că toate colaborează, mai mult sau mai puțin conștient, pentru îndeplinirea voinței divine. 

3. Ești influenţat, direcționat, sprijinit și ajutat, deseori, fără să conștientizezi asta, în moduri pe care nici nu le bănuiești, de diferite tipuri de entități ale Ierarhiei. 
Îngerii păzitori, îngerii veghetori, sunt exemple de astfel de entități a căror influență și prezență îți este imperceptibile ție. 
Aceste entități au și ele liberul lor arbitru, ceea ce indică faptul că problematica sprijinului și ajutorului divin este mult mai complexă decât pare la prima vedere...

În principiu este o problemă de viziune personală, din prisma cunoștințelor și experienței fiecăruia. 
Dacă aș vorbi strict din punctul meu vedere, nu aș putea fi înțeles bine decât de cei care pot privi din aceeași perspectivă. 
Adică doar de cei care ajuns la acest nivel, și cei care l-au depășit. 
Cine este un bun observator, poate observa destul de ușor faptul că fiecare om, deci și fiecare Mentor sau Maestru, își prezintă învățătura sa, recomandările, sfaturile, explicațiile, în mod personal, prin prisma cunoștințelor și experiențelor sale. 
Pentru un spirit foarte evoluat este foarte ușor să recunoască nivelul pe care un om oarecare se situează, analizând afirmațiile sale. 
Atât nivelul cunoștințelor și experienței personale, cât și erorile prezente în afirmațiile enunțate, oglindesc fidel nivelul evolutiv al fiecăruia. 
Dar nu oricine este capabil să recunoască un nivel la care el nu a ajuns încă. 
Este ca și cum un profesor universitar poate recunoaște ușor nivelul discursului anumit om, dacă este de nivel preșcolar, școlar, liceal, sau universitar, dar un școlar nu poate recunoaște decât pe cel preșcolar și școlar, până la nivelul clasei pe care el o parcurge în prezent.
Mai concret : este imposibil pentru un neiluminat să recunoască nivelul unui Iluminat, dar poate depista un fals Iluminat, dacă acesta efectuează erori pe care el le poate depista. 
Bineînțeles însă că și această problemă este relativă, căci mulți au impresia că ceea ce cunosc au și înțeles, implicit, iar lucrurile nu stau deloc așa în privința conștientizării determinismului cauzal. 
Ceea ce un profesor universitar prezintă unui școlar, devine ceva cunoscut, dar nu și automat înțeles. 
La fel stau lucrurile și cu informațiile prezentate de Iluminați ne iluminaților, care iau cunoștință de ele, dar nu le pot și înțelege în totalitate.
În general, oamenii realizează cu adevărat ce au înțeles și ce nu au înțeles, doar când trebuie să aplice în practică ideile pe care le-au luat la cunoștință. Mulți oameni vorbesc despre Iluminare, dar câți dintre ei sunt Iluminați ? 
Câți au încercat măcar, să dobândească în mod conștient această stare de conștiință ? 
Cei care sunt convinși că nu trebuie să facă nimic, cu siguranță nu au efectuat nici un demers practic în acest sens, și nici nu vor efectua, cât timp vor trăi cu această convingere autoblocantă.
Din greșeli se învață. 

Cine nu face nimic, greșește, oare, cu ceva ? 
Da, chiar cu faptul că nu face nimic.
Din această atitudine greșită, va învăța, cu timpul, ceva : că cei ce fac ceva obțin ceva, iar cei care nu fac nimic nu obțin nimic. 
Va veni și pentru ei timpul să se mobilizeze, să se implice, să înfăptuiască în mod conștient, creator. 
Până atunci, mai au de făcut… teorie.
Nimeni nu trebuie forțat. 
Toate la timpul lor…

Omul a cărui spirit nu are o evoluție deosebită, manifestă o atitudine de respingere fățișă față de oamenii pe care îi percepe superiori cu ceva față de el. El nu suportă ideea inferiorității lui față de alții. 
Este o problemă de mândrie și orgoliu personal, desigur. 
Prin manifestarea acestei atitudini, își trădează nivelul său.
Fiecare om își trădează adevăratul său nivel spiritual prin atitudinea pe care o manifestă față de ceilalți oameni. 
Un spirit evoluat poate fi recunoscut prin atitudinea sa amabilă față de toți oamenii, și admirația sa față de cei care fac dovada unor înalte calități morale. 
Ei au un deosebit respect și o deosebită admirație față de Divinitatea Supremă, deoarece Divinitatea Supremă reprezintă întruparea celor mai înalte calități morale. 
Această atitudine este numită venerație.

Realitatea demonstrează clar faptul că, deoarece raționamentul logic folosește uzual metoda comparativă (gradul de asemănarea / neasemănare, diferențiere) pentru a putea formula concluzii logice, este absolut firesc și normal ca orice om să se compare uzual cu ceilalți oameni, pentru a vedea prin ce se aseamănă și prin ce se deosebește el de ceilalți. 
Comparația servește înțelegerii oamenilor, lumii, vieții, întotdeauna, de ceea niciodată nu a fost și nu va fi greșit să faci comparații, privind orice, față de orice.
Îndemnul meu chiar ar suna cam așa : compară-te pe tine însuți.
Comparația nu implică competiția, ci clasificarea... Putem să ne comparăm noi doi, din multiple puncte de vedere, fără să trebuiască să participăm la ci o competiție, ne urmărind să luptăm pentru nici un premiu.
COMPETÍȚIE 1) Luptă între două sau mai multe persoane sau state, organizații, care urmăresc același avantaj sau același rezultat; concurs; concurență; întrecere.
2) Reuniune constând din lupta pentru întâietate în una sau în mai multe probe sportive; întrecere sportivă; concurs. [Art. competiția; G.-D. competiției; Sil. -ți-e ] /
Cine se compară nu urmărește implicit obținerea aceluiași avantaj sau aceluiași rezultat. 
Competiția reprezintă un caz special în cadrul comparării anumitor performanțe individuale.
NU se compară cu ceilalți, și nu participă la întreceri și competiții cel căruia îi este teamă de rezultat, cel care nu suportă ideea de inferioritate, sau are alte complexe și blocaje psihoafective de acest gen !

‘’Trebuie să-L căutăm pe Dumnezeu din toată inima noastră, și El ne rezolvă toate problemele, si vom avea pacea de care avem nevoie.”
În viziunea uneia dintre personalitățile mele multiple, ar suna foarte bine cam așa :
Trebuie să-L găsești pe Dumnezeu în inima ta, și vei avea pacea inimii de care ai nevoie pentru a rezolva orice fel de probleme de inimă. 

Similar valabil și pentru cap, gândire, mental. 
Când îl vei găsi în tot corpul, vei fi complet vindecat.

Cu siguranță nu toți oamenii judecă și se comportă la fel. 
Cu siguranță toți suportă efectele gândurilor și faptelor lor...

Linkurile către postările de pe Facebook din care am extras materialul de mai sus:

Lecturarea articolului, cu comentarii în plus:
 

Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:

Poți asculta podcasturile mele aici: https://anchor.fm/kato-podcast

Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri importante pentru dezvoltarea ta personală (articole și materiale video destinate sponsorilor - memebership):https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE


-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢII PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


software-deals.rosoftware-deals.ro






Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');