Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

duminică, august 03, 2014

Cărți spiritualitate, minte, suflet, spirit, lumea spirituală, existența după moarte

O serie de cărți minunate despre Spirit, viața spirituală, viețile anterioare, lumea de dincolo, existența de dinainte și după moartea corporală, care te-ar putea interesa:
Această colecție am făcut-o dintr-o listă de peste 1.300 de titluri și o voi mai completa cu timpul.
Nu uita faptul că o carte bună reprezintă un cadou apreciat de majoritatea oamenilor, datorită utilității sale.

1. Destinul sufletelor - Michael Newton
"În Destinul sufletelor, 67de oameni asemeni dumneavoastra isi trec in revista amintirile din viata de dintre vieti.
Aceasta carte,bazata pe cercetarile efectuate de hipnoterapeutul Dr. Michael Newton in domeniul vietii sale de dupa moarte,se adreseaza deopotriva cititorilor primului volum al autorului, Călătoria Sufletelor, cat si celor ce de-abia acum iau contact cu scrierile acestuia."
http://profitshare.ro/l/767141  ; http://bit.ly/1AN9GgE
http://bit.ly/1k4w04Q

  2. Viața dintre vieți - Michael Newton
După succesul obţinut prin promovarea rezultatelor obţinute prin tehnica de regresie spirituală în viaţa dintre vieţi, Dr. Michael Newton a decis să conducă formarea profesională a hipnoterapeuţilor dornici să cunoască şi să dezvolte pe mai departe tehnica sa. Astfel că, în anul 2002, cu ajutorul unor hipnoterapeuţi dedicaţi,  a fondat Societatea de regresie spirituală (Society for Spiritual Regression) şi a început să pregătească hipnoterapeuţi atestaţi şi dedicaţi perfecţionării studiilor şi practicii de regresionare a clienţilor în perioada petrecută în lumea spiritelor, între vieţile lor pământeşti.
„Viaţa dintre vieţi: hipnoterapia regresiei spirituale reprezintă rodul a peste trei decenii de cercetări îndreptate în direcţia dezvoltării metodei clinice de hipnoză şi menite ajutorării clienţilor să ajungă la amintirile din viaţa lor ca suflete. Un element-cheie al cărţii de faţă constă în modalitatea de atingere a stşrii transei supraconştiente pentru reamintirea existenţei nemuritoare a clienţilor. Graţie unei percepţii înălţate, oamenii obişnuiţi pot găsi propriile răspunsuri la întrebările imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”
,,Aceasta carte este în primul rând un „ghid practic”, în care am reunit şi explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clienţilor din viaţa lor din lumea spiritelor. 
Iar dacă prezentul volum se doreşte a fi un text metodologic util, ce se adresează profesioniştilor cu experienţă în domeniul hipnozei, el conţine şi noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrări Journey of Souls (Călătoria sufletelor) şi Destiny of Souls (Destinul sufletelor). 
Aceste noi studii de caz, precum şi întrebările pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizărilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte două cărţi amintite. Cele trei volume laolaltă reprezintă o trilogie dedicată cercetării vieţii dintre vieţi.
  Speranta mea este că ne aflăm la începutul unei mişcări care va deveni mondială în secolul XXI, oferind o metodă ce ne va permite o nouă înţelegere spirituală asupra propriei noastre fiinţe. Multiplele aplicaţii ale regresiei spirituale ne pot ajuta să înţelegem scopul existenţei noastre şi, atingând această cunoaştere, vom deveni mai buni.\"
-Dr. Michael Newton
Fragment din PARTEA I:  INTERVIUL PRELIMINAR
 Examinarea sistemului de credinţă al clientului înainte de a intra în detaliile metodei de hipnoză potrivite pentru practicarea regresiei spirituale, cred că ar fi bine să reflectăm puţin la abordările dumneavoastră faţă de chestiunea vieţii dintre vieţi. în calitate de regresionist spiritual, veţi avea de-a face cu numeroşi clienţi aflaţi într-un impas personal cu privire la credinţele lor, încă din clipa primului lor contact cu dumneavoastră. Modul în care veţi răspunde respectivelor îngrijorări ar putea să fie un factor determinant pentru client în decizia sa de a vă alege sau nu pe dumneavoastră.
în vreme ce marea majoritate a oamenilor ce doresc să fie ajutaţi de dumneavoastră să-şi atingă amintirile eterne din viaţa lor ca suflete se simt bine cu credinţele lor, alţii sunt în conflict cu propriile credinţe religioase, manifestă îngrijorări cu privire la procedeele de hipnoză şi la momentul în care ating viaţa dintre vieţi sau se pot arăta sceptici în a vă acorda încredere pentru a le facilita accesul mental în lumea spiritelor.
îmi încep sesiunile explicând clienţilor potenţial neliniştiţi că îi voi ajuta să intre în regresia hipnotică cu o minte deschisă. Le pot spune, de asemenea, că indiferent de sistemul lor de credinţă, amintirile inconştiente ale oamenilor revelează acelaşi cămin în lumea spiritelor. 
Scepticii ar putea argumenta că acest tip de reasigurare este de fapt o precondiţionare a subiectului. 
Chiar şi aşa, după ce am condus mii de sesiuni de regresie hipnotică în viaţa dintre vieţi, consider potrivit să fac această afirmaţie dacă am de-a face cu un client cuprins de anxietate.
Discutând despre prejudecăţi, trebuie amintit şi faptul că au ajuns deja la cunoştinţa publicului cărţile mele referitoare la viaţa dintre vieţi. 
Dacă un potenţial client ridică posibilitatea de a fi influenţat în vreun fel prin citirea acestor cărţi, îi explic că, în timpul lungii perioade de practică scurse înaintea publicării cărţilor, nu obişnuiam să le spun prea multe clienţilor mei înaintea sesiunii propriu-zise. în orice caz, veţi observa că acest lucru nu implică nici o diferenţă. 
De îndată ce un subiect intră, din punct de vedere mental, în lumea spiritelor prin hipnoză profundă, indiferent de ideologia sa sau de ceea ce i-aş fi spus eu în prealabil, relatările sale vor fi similare cu cele ale tuturor celorlalţi oameni care au fost acolo (în lumea spiritelor) înaintea lui.
Unii dintre hipnoterapeuţii pe care i-am pregătit mi-au spus că au avut clienţi care, deşi nu auziseră niciodată de mine sau de cărţile mele, au relatat exact aceleaşi lucruri despre lumea spiritelor. Diferenţele apar în ceea ce priveşte anumite activităţi ale sufletelor, pe care unii clienţi le văd clar, iar altora le rămân nedesluşite. 
Niciodată două sesiuni nu vor fi perfect identice, deoarece fiecare suflet are un anumit model energetic menit recuperării amintirilor sale nemuritoare, precum şi propria sa istorie unică a existenţei."
http://profitshare.ro/l/767161 ; http://bit.ly/1AN9GgE
http://bit.ly/1k4w04Q





3. Suflet și Spirit - Edgar Cayce
"Renumitul Edgar Cayce a oferit cele mai amănunţite şi mai pătrunzătoare discursuri despre adevărata natură a fiinţei noastre şi despre cum să devenim conştienţi de aceste părţi ale noastre care nu sunt fizice, dar exercită cea mai mare influenţă.
 Cayce prezintă o distincţie clară şi profundă între sufletul şi spiritul nostru. Spiritul este Forţa Vieţii din noi, şi el ne poate menţine sănătoşi şi înfloritori. Sufletul este adevăratul nostru Sine care evoluează, este locul în care se află cele mai profunde speranţe şi temeri ale noastre.
 Plină de povestiri, înţelegeri profunde şi ghidare, aceasta este o carte pe care trebuie să o citiţi dacă doriţi să vă înţelegeţi pe deplin propria fiinţă şi propria viaţă."  http://profitshare.ro/l/766852 
 





4. Același suflet, multe trupuri - Brian L Wiess
"Toţi am trăit vieţi anterioare. 
Toţi vom trăi vieţi viitoare. 
Ceea ce în facem viaţa actuală ne va influenţa vieţile ce vor urma, pe măsură ce evoluăm în drumul nostru spre nemurire. 
Brian Weiss, renumitul autor al lucrării Multe vieţi, mulţi maeştri, ştie că acest lucru este adevărat - deoarece, în ultimul timp, el a reuşit să-şi transporte pacienţii nu numai în vieţile anterioare, ci şi în cele viitoare.
Ceea ce a descoperit este că există mai multe variante de viitor, astfel încât alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vieţii noastre, atunci când vom reveni înapoi în plan fizic. Folosind zeci de studii de caz (cum ar fi, de exemplu, Samantha, ale cărei rezultate slabe la şcoală au fost depăşite, atunci când s-a întors la o viaţă anterioară în care era arhitect grec şi apoi la una din viitor, în care a văzut că este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat în Evul Mediu ca eretic, a cărui călătorie în viitor i-a adus liniştea sufletească), Dr. Weiss demonstrează beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel cum a demonstrat că incursiunile în vieţile noastre trecute ne pot alina sau vindeca rănile fizice şi emoţionale din prezent.
Aceasta este o carte revoluţionară, bazată pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta pe milioanele lui de cititori într-un viitor individual şi colectiv, pe care ei înşişi îl vor crea. 
Pe parcursul acestui proces, vieţile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multă linişte sufletească, de mai multă bucurie, de mai multă vindecare."
 http://profitshare.ro/l/766848

5. Viață după viață - Raymond A Moody
"În cartea sa, ”Viaţă după viaţă”, Raymond Moody investighează peste o sută de studii de caz ale unor oameni care au experimentat „moartea clinică” şi care au fost resuscitaţi."
 http://profitshare.ro/l/766863



6. Am murit si m-am descoperit pe mine însămi - Anita Moorjani
"În această biografie profund inspirată, Anita Moorjani povesteşte cum, după ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape că şi-au încetat activitatea, copleşite de celulele maligne care se răspândiseră în întregul ei corp. Odată intrată în comă, ea a trăit o experienţă în apropierea morţii cu totul extraordinară, în timpul căreia a înţeles măreţia spirituală a fiinţei sale... dar şi cauzele reale ale bolii sale. 
După ce şi-a revenit din comă, starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit atât de rapid încât a fost externată din spital după numai câteva săptămâni, fără să mai aibă vreo urmă de cancer în corp.
În paginile acestei cărţi, Anita îşi povesteşte copilăria trăită la Hong Kong, conflictele prin care a trecut în timpul procesului de alegere a unei cariere şi de descoperire a sufletului ei pereche, dar şi boala care a făcut-o să ajungă în spital, unde a sfidat toate cunoştinţele medicale.
Făcând parte dintr-o familie hindusă ce trăia în mijlocul unei comunităţi chineze şi britanice, Anita a crescut într-un mediu cultural conflictual, în care obiceiurile culturale şi religioase se băteau cap în cap. 
După ani de încercări de a-şi găsi propria cale în timp ce încerca să facă faţă inclusiv aşteptărilor celor din jurul ei, ea a trăit marea revelaţie – în urma unei experienţe în apropierea morţii – că puterea de a se vindeca singură se află în interiorul ei... şi că în acest Univers există miracole pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată până atunci.
Cartea de faţă dovedeşte dincolo de orice îndoială că noi suntem fiinţe spirituale care trăiesc o experienţă umană... şi că suntem cu toţii UNA."
http://profitshare.ro/l/766868



7. Viata în lumea de dincolo - Sylvia Browne, Lindsay Harrison
" În această carte cu totul extraordinară, Sylvia trece în revistă experienţele sale din trecut, şedinţele de hipnoză şi cercetările pe care le-a făcut de-a lungul timpului, şi descrie adevărul pe care l-a descoperit referitor la lumea de dincolo. Ea explică procesul de tranziţie din această lume terestră în cea spirituală, dar şi cel de reîntrupare pe pământ, atunci când circumstanţele o cer.
Medium renumit, învăţătoare spirituală şi autoare de bestselleruri, Sylvia Browne a schimbat milioane de vieţi cu ajutorul calităţilor ei unice. 
Prin această carte, ea îşi conduce cititorii într-o veritabilă aventură a spiritului, oferindu-le un crâmpei surprinzător din lumea de dincolo unde îi aşteaptă cu răbdare cei dragi care le-au luat-o înainte şi care au părăsit această lume fizică.
În această carte cu totul extraordinară, Sylvia trece în revistă experienţele sale din trecut, şedinţele de hipnoză şi cercetările pe care le-a făcut de-a lungul timpului, şi descrie adevărul pe care l-a descoperit referitor la lumea de dincolo. Ea explică procesul de tranziţie din această lume terestră în cea spirituală, dar şi cel de reîntrupare pe pământ, atunci când circumstanţele o cer.
Plină de revelaţii uluitoare şi de relatări ale persoanelor care au vizitat lumea de dincolo, această carte înălţătoare reprezintă ghidul suprem care ne poate ajuta să descoperim pacea specifică lumii de dincolo."
http://bit.ly/1n9YFid

8. Dovada lumii de dincolo - Eben Alexander
" Creierul doctorului Eben Alexander a fost atacat de o boală extrem de rară. Timp de şapte zile s-a aflat în comă. Apoi, tocmai când doctorii se gândeau să întrerupă tratamentul, ochii bolnavului s-au deschis brusc. 
Se întorsese în lumea aceasta.
Însănătoşirea lui Alexander este un miracol medical. 
Dar adevăratul miracol al poveştii sale se află altundeva. 
Cât timp corpul lui a zăcut în comă, Alexander a călătorit dincolo de această lume şi a întâlnit o fiinţă angelică. Aceasta l-a călăuzit în cele mai depărtate tărâmuri ale existenţei superfizice. 
Acolo s-a întâlnit şi a vorbit cu sursa Divină a universului însuşi. Înainte de această călătorie, el nu găsea împăcare între cunoştinţele de neurochirurg şi credinţa în ceruri, Dumnezeu sau suflet. Astăzi, Alexander este convins că adevărata sănătate nu poate fi dobândită decât atunci când realizăm că Dumnezeu şi sufletul sunt reale şi că moartea nu reprezintă sfârşitul existenţei personale, ci doar o tranziţie."
http://profitshare.ro/l/767080



9. Inițiere în channelling - Vitaliano Bilotta
"Comunicarea cu entitățile imateriale, cu spiritele celor plecați dintre noi sau cu forțele lipsite de corp este esențială în viața noastră. 
Această carte ne învață să descoperim în noi înșine puteri nebănuite și să le folosim spre binele nostru și al celor din jur. 
Vitaliano Bilotta trece în revistă istoria channel- lingului, precum și modalitățile și formele în care acest procedeu poate fi utilizat pentru ca persoana care-l întrebuințează să treacă la un plan spiritual superior.
Scrisă într-un limbaj accesibil și cuprinzând multe informații practice, Inițiere în channelling se adresează tuturor celor care aspiră la dezvoltare personală și doresc să-și perfecționeze viața interioară."
http://profitshare.ro/l/767088

10. Cartea Tibetană a Morţilor Autor: TERTON KARMA LINGPA; PADMASAMBHAVA
"Una dintre cele mai mari opere din toate culturile si de departe cel mai important dintre toate textele buddhiste aparute in lumea occidentala, Cartea tibetana a mortilor s-a bucurat de un numar de traduceri deosebite, dar partiale. 
Acum, prin intermediul traducerii integrale in limba engleza, realizate cu sprijinul nemijlocit al unor maestri spirituali contemporani, cititorii nostri au la dispozitie un text de o claritate si frumusete remarcabile, care respecta cu fidelitate viziunea si intentiile operei originale. 
Sunt incluse una dintre cele mai detaliate si mai demne de admiratie descrieri ale starii de dupa moarte din literatura universala, practici care pot transforma experienta vietii noastre de zi cu zi, indrumari pentru a-i ajuta pe cei care sunt pe moarte si o perspectiva inedita despre cum sa facem fata inmormantarii.
Sper ca viziunile profunde pe care le contine aceasta carte sa fie o sursa de inspiratie si de sprijin pentru toti cei interesati, din toate colturile lumii. – Sfintia Sa, Dalai Lama
O traducere eleganta si realista... ce deschide un nou teritoriu, oferind pentru prima data in engleza intregul ciclu al acestor invataturi, sub forma unui ghid comprehensiv al invataturilor buddhiste despre viata si moarte. – The New York Sun
Magnific... meditatie in versete superbe. - The Guardian, Londra
Una dintre cele mai importante scrieri ale civilizatiei lumii... o calatorie in interiorul profundei imaginatii a unui popor, redata in engleza, in toata puritatea sa, cu maiestrie si precizie. – Time Out, Londra
Profunda si unica, este una dintre cele mai mari comori de intelepciune ale mostenirii spirituale a umanitatii. – Sogyal Rinpoche, autorul Cartii tibetane a vietii si a mortii"
http://profitshare.ro/l/767101



11. Mesaje de dincolo de moarte - James Van Praagh
"Sunt foarte conştient de faptul că mulţi oameni vor crede mesajul acestei cărţi, iar alţii îl vor ignora. 
Nu are importanţă dacă credeţi sau nu că James Van Praagh vorbeşte cu oamenii din Rai, important este că el reuşeşte, prin intermediul acestei cărţi, să înlăture teama oamenilor cu privire la moarte şi să confere confort psihologic şi spiritual în vederea vindecării inimii frânte de durere. 
Mesajul de conştientizare necondiţionată a faptului că în esenţă rămânem doar cu sufletul ne face să înţelegem ce ne învaţă moartea: să ne trăim viaţa pe deplin, în pace şi adevăr, recunoscători pentru darul minunat pe care ni l-a oferit viaţa. 
Recomand această carte tuturor celor care caută sensul menirii şi speranţă dincolo de această viaţă. - Samuel Oliver
  „Minunată şi înălţătoare... Dacă v-a fost vreodată teamă de moarte sau aţi deplâns pierderea cuiva iubit, povestirile şi lecţiile spirituale ale lui James Van Praagh vă vor vindeca inima. 
Van Praagh este, fără îndoială, unul din cei mai înzestraţi mediumi ai timpurilor noastre.
 Această carte dătătoare de inspiraţie trebuie citită.”- Brian L. Weiss
    „Oricine se îndoieşte de viaţa de după moarte trebuie să citească această carte, Mesaje de dincolo de moarte, care pe lângă confirmarea existenţei lumii spiritelor, oferă şi inspiraţie pentru înlăturarea fricii de a pierde.”
- Dannion Brinkley, autor al cărţii "În pace cu lumină"
http://profitshare.ro/l/767109

12. Viața dincolo de moarte - Yog Ramacharaka
"Permiteti-i sufletului sa se exprime; cantecul sau va rasuna puternic, limpede si minunat: "Nu exista Moarte! Nu exista Moarte! Exista numai Viata si aceasta Viata este vesnica!". 
Acesta este cantecul sufletului. Ascultati-l, intrucat el este Tacerea si numai prin el vibratiile Tacerii pot ajunge la urechile voastre nerabdatoare. Acesta este cantecul Vietii, negand vesnic Moartea.
Nu exista Moarte, exista numai Viata vesnica, in vecii vecilor." http://profitshare.ro/l/767114

13. Puterea tainica a vietilor tale trecute - Sandra Ann Taylor
"Intr-o calatorie captivanta, de studii de caz si revelatii personale, Sandra Ann Taylor demonstreaza ca, adeseori, totul de la vindecarea corpului, la succesul relatiilor noastre are legatura cu experiente din trecut.
Daca ideile ei sunt corecte, ele ne catapulteaza la distanta de ani-lumina de explicatiile conventionale despre evenimentele aparent fara sens, din viata noastra.
Un lucru este sigur: lipseste ceva, din versiunea traditionala a motivului pentru care lucrurile ,sunt’ asa cum sunt si doar o gândire noua ne va dezvalui veriga lipsa despre semnificatia si scopul sufletului nostru.
Fie ca esti artist sau inginer, aceasta carte se refera la tine, la lumea ta si la orice relatie pe care o vei avea vreodata în viata.” -Gregg Braden, autorul cartilor de mare succes, Matricea Divina si Timpul fractal
La nivelurile profunde ale vietii tale se afla un cod unic, de emotie si informatie, care ti-ar putea guverna destinul actual. 
Însa poti descoperi cu usurinta, care sunt experientele karmice care te influenteaza în prezent si le poti rescrie, ca sa produci o vindecare puternica si o transformare personala.
Atunci când faci acest lucru, vei putea:
Sa îndepartezi obstacolele necunoscute care îti stau în cale
Sa-ti vindeci relatiile karmice si sa atragi o noua iubire
Sa te eliberezi de tiparele distructive si sa aduci mai mult succes în viata ta
Aceasta este oportunitatea ta de a-ti sterge codul karmic. 
Atunci când îti clarifici acele informatii necunoscute, îti poti programa un viitor mai luminos si transforma viata, pentru totdeauna!
Te-ai întrebat vreodata de ce anumite tipare din viata ta au fost atât de greu de schimbat?
Ei bine, motivele ar putea fi codificate în istoria ta eterna, în cauzele karmice care s-au format acum multe vieti. 
Poate ca te lupti în continuare cu problemele financiare, poate ca simti ca nu ai nicio speranta sa-ti gasesti iubirea adevarata sau poate ca ai o dependenta de care nu poti scapa.
Originea acestor probleme din prezent poate fi identificata în vieti anterioare. Chiar si afectiunile psihologice si fizice, cum ar fi durerea cronica, alergiile, problemele de greutate si îndoiala de sine ar putea proveni din evenimente din trecut.
Însa aceste cauze din viata trecuta nu trebuie sa ramâna un mister sau sa mai aiba vreo putere asupra ta!
În aceasta carte revelatorie si cu adevarat eliberatoare, Sandra Ann Taylor cerceteaza energia karmei si a reîncarnarii, dezvaluind felul în care constiinta ta eterna poate fi codificata si îti influenteaza destinul, în prezent.
În momentul în care înveti cum sa-ti eliberezi si sa-ti rescrii karma, poti pregati calea spre bucurie si putere personala acum si în anii ce vor veni!
Sandra Ann Taylor este autoarea cartilor de succes Quantum Success si Truth, Triumph and Transformation, aflate pe lista New York Times, a celor mai bune carti.
În cei 25 de ani de practica în consilierea psihologica, ea a folosit frecvent regresia, ca pe un instrument în tratarea anxietatii, depresiei si problemelor relationale; Sandra tine prelegeri la nivel international, despre puterea de transformare a vietii, pe care o detin energia personala si crearea constienta.
Practica ei actuala de consiliere include citiri energetice si ale vietii trecute; restructurarea cognitiva si transformarea constienta, în vederea atingerii puterii personale, a fericirii si succesului.
Cartile ei sunt disponibile în 25 de limbi, în întreaga lume. Binecunoscuta ei emisiune radiofonica, Living Your Quantum Success [Sa-ti traiesti succesul cuantic], poate fi ascultata în fiecare luni, pe postul HayHouseRadio.com.
Cu contributii aduse de Sharon A. Klinger si Tom Cratsley
http://profitshare.ro/l/767122

14. Călătoria supremă - Robert A. Monroe
"Cei care nu sunt familiarizaţi cu experienţele în afara corpului pot găsi în această carte ecouri, semnificaţii, înţelesuri sau puncte de recunoaştere care le pot reaminti ceva ce s-a întâmplat, poate, într-un vis – în acea stare crepusculară dintre somn şi trezie, sau într-un moment brusc de înţelegere sau intuiţie, când totul pare să revină la locul potrivit şi să capete sens. 
Cei care sunt familiarizaţi cu astfel de experienţe, vor deveni şi mai conştienţi de dificultatea de a-şi reda experienţele într-un limbaj uşor de înţeles.
Într-o continuare mult aşteptată a scrierilor sale, Monroe explorează oportunităţile profitabile care se află dincolo de limitele lumii fizice. 
El trasează calea ce ni se deschide când ne părăsim vieţile fizice şi îl poartă pe cititor, alături de el, într-o călătorie antrenantă, care extinde limitele experienţei omeneşti. 
Aceasta este o călătorie care dezvăluie adevărul fundamental privind semnificaţia şi scopul vieţii, precum şi ceea ce se află dincolo de ea. 
Călătoria supremă este capodopera unui gânditor şi explorator îndrăzneţ şi original.
DE ACELASI AUTOR : Calatorii indepartate - Robert A. Monroe
http://profitshare.ro/l/767135


Robert Monroe's Out of Body Experiences from IESIREA DIN MATRIX on Vimeo.

15. Cum să îți descoperi viețile anterioare - Ted Andrews
"Ai experimentat vreodată un sentiment de deja vu, ai avut vise periodice despre un anumit loc sau timp sau te-ai simţit instantaneu apropiat de o anumită persoană?
Toate aceste experienţe oferă indicii despre vieţile anterioare.
Prin această carte, vei învăţa cum te pot ajuta cunoştinţele despre vieţile trecute să dispui de o cunoaştere clară a scopului tău spiritual pentru această viaţă. 
Cunoscutul autor Ted Andrews te învaţă cum să explorezi sigur şi uşor amintiri ale vieţilor anterioare, utilizând autohipnoza, meditaţia, ocultismul, esenţele parfumate şi cristalele. Descoperă cum să:
   • Utilizezi conştientizarea vieţilor anterioare ca unealtă a dezvoltării spirituale
   • Recunoşti sufletele pereche şi rolul lor în viaţa ta
   • înţelegi adevărata semnificaţie a unui suflet geamăn
   • Beneficiezi de cunoaşterea scopului vieţii tale
http://profitshare.ro/l/767150

16. Calatorii indepartate - Robert A. Monroe
" Prin această lucrare clasică şi de succes, Călătorii îndepărtate, Robert Monroe le prezintă cititorilor extraordinarele lui călătorii în afara corpului, spre conştiinţa exterioară. Acum, după mai mult de un deceniu de cercetare psihologică şi parapsihologică, el ne vorbeşte despre o odisee complet nouă şi fascinantă, care ne poartă dincolo de dimensiunile cunoscute ale universului. 
Scrisă cu multă intuiţie şi discernământ, Călătorii îndepărtate ne oferă o nouă perspectivă asupra posibilităţilor nelimitate şi resurselor uitate, ale minţii umane."
http://profitshare.ro/l/767165

17. Salvat de lumină - Dannion Brinkley, Paul Perry
" În anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trăsnet şi a murit. 
Când s-a trezit la morgă, 28 de minute mai târziu, totul era diferit pentru el. 
În acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a întâlnit cu 13 îngeri şi a primit 117 revelaţii referitoare la viitorul umanităţii. 
De atunci, 100 din aceste revelaţii s-au împlinit deja.
În cartea Salvat de lumină, disponibilă acum pentru prima oară pe piaţa românească, Brinkley ne împărtăşeşte uimitoarea sa poveste, ne revelează adevărul legat de lumea de dincolo şi ne învaţă cum ar trebui să ne trăim viaţa."
"Cartea Salvat de lumină este relatarea cea mai detaliată şi mai ieşită din comun a unei experienţe în apropierea morţii din câte am citit vreodată.
Oannion Brinkley ne oferă în ea o viziune amănunţită referitoare la viaţa din lumea de dincolo, dar mai ales la modul în care ar trebui să ne trăim viaţa în această dimensiune fizică. 
Imposibil de trecut cu vederea, povestea lui Brinkley reprezintă un tribut adus spiritului uman." Dr. Melvin Morse, autorul cărţii Transformat de lumină
http://profitshare.ro/l/767179

18. O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi - Sylvia Browne
"Medium renumit, maestru spiritual şi autoare carismatică, Sylvia Browne are milioane de adepţi. 
În această carte, ea revelează maniera în care operează energia psihică în dimensiunea noastră terestră, felul în care ne afectează aceasta viaţa de zi cu zi şi în care ne putem conecta la puterea ei.
Pornind de la întrebările care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris această carte în care ne învaţă cum ne putem folosi de energia psihică pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne întări credinţa, pentru a ne vindeca mintea şi corpul, şi pentru a afla cum să ne bucurăm mai mult de viaţă. Înţelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viaţa şi poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vieţii noastre, de la carieră şi până la relaţiile noastre cu ceilalţi oameni, dar şi cu spiritele din lumea de dincolo.
Această carte este plină de înţelepciune şi oferă sfaturi practice, o călăuzire limpede şi o mângâiere pentru sufletul nostru. 
O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi reprezintă o călătorie prin lumea spirituală, dar şi prin cea fizică, precum şi un manual nepreţuit de supravieţuire spirituală în noul mileniu.
„Medium, clarvăzătoare… aceste cuvinte descriu perfect puterile unice cu care este înzestrată Sylvia Browne. 
Am asistat personal la maniera în care Sylvia este capabilă să aducă alinare familiilor îndurerate, să ajute poliţia să închidă anumite cazuri nerezolvate şi să trezească inimile oamenilor pentru ca aceştia să îşi înţeleagă mai bine propria bunătate”.– Montel Williams
DE ACELASI AUTOR:
Calatorul mistic - Sylvia Browne
Past Lives of the Rich and Famous - Sylvia Browne
http://profitshare.ro/l/767214

19. Ierarhiile spirituale si reflectarea lor in lumea fizica - Rudolf Steiner
"Omul secolelor al XIX-lea şi al XX-lea, obişnuit să se bazeze numai pe gândirea lucidă, pe informaţii obţinute prin intermediul aparatelor tehnice, elaborând teorii şi ipoteze cu ajutorul unor concepte abstracte, a pierdut treptat sentimentul unui scop al vieţii. 
Ateismul şi materialismul sunt călăuzele spre marele gol interior ale cărui nume moderne sunt: singurătate şi angoasă. Totuşi, omul nu este singur. Îngerii, Arhanghelii, Arhaii şi celelalte Ierarhii spirituale continuă să lucreze pentru împlinirea voinţei divine. În ceea ce priveşte fiinţa umană, această lucrare constă în realizarea unui om capabil să primească în toată libertatea mesajul lumii universale adus de Christos pe Pământ. 
Sistematizate în opera lui Dionisie Areopagitul, cunoştinţele despre cele două Ierarhii spirituale aflate între om şi Dumnezeu sunt reluate în cercetările de ştiinţă a spiritului ale lui Rudolf Steiner, care detaliază rolul pe care acestea l-au jucat şi îl joacă în evoluţia Universului şi a omului."
http://profitshare.ro/l/767223



20. Spiritele naturii și ființele elementale - Marko Pogacnik
"V-aţi uitat vreodată la un copac, minunându-vă cât este de frumos şi de puternic? 
Sau aţi suspinat vreodată din cauza culorilor unui peisaj de seară? 
Şi, pe măsură ce această emoţie v-a umplut pe dinăuntru, v-aţi întrebat dacă, nu cumva, Natura vă transmitea un mesaj? 
În această carte sunt prezentate metode şi explicaţii care creează o punte între cunoaşterea inimii şi a minţii.
Autorul Marko Pogačnik studiază cu pasiunea unui om de ştiinţă fenomenele dezvăluite de puterile sale extraordinare de percepţie, comunicând cu ele şi deosebindu-le între ele. 
Fiinţele din legendele străvechi, zânele, nimfele, faunii şi piticii, fac un pas înainte şi îşi spun povestea despre relaţia pe care o au cu lumea oamenilor, despre faptul că, în vremurile de demult, oamenii le cunoşteau şi le foloseau puterile, spre binele întregului Pământ, şi că acum suferă că sunt neglijate şi ignorate, că tărâmurile lor sunt hărţuite şi distruse, în timp ce Pământul devine tot mai slăbit; despre faptul că ne iubesc în continuare şi că ne iartă. 
Întâlnirea cu Pogačnik le umple de bucurie, iar acesta ne roagă intens să le folosim, pentru a intra noi înşine în contact cu lumea elementală.
Pogačnik ne încurajează să găsim un loc liniştit în care să medităm şi să conversăm cu aceste fiinţe, astfel încât să putem restabili vechea legătură între oameni şi aceste tărâmuri reale şi puternice ale Pământului. 
Acest efort aduce o calitate nouă şi vibrantă actualelor probleme de mediu. Da, există elfi sub pământul din grădina voastră, aşa că mergeţi să vorbiţi cu ei!
„Nu e neapărat genul de carte pe care nu o poţi lăsa din mână, deoarece o mare parte din ceea ce conţine te îndeamnă să meditezi asupra materialului şi să-l compari cu experienţa de viaţă; mai curând este o carte la care te întorci cu bucuria şi nerăbdarea de a afla noi informaţii, iar încrederea cititorului nu este înşelată.” – Gnosis
„În această carte, există multe informaţii fascinante despre natura vieţii şi interpretarea modernă a basmelor şi legendelor din folclor. 
Stilul de narare este atât de plăcut şi de sincer, încât majoritatea îndoielilor cu privire la autenticitatea materialului sunt date la o parte. 
O lectură extraordinar de fascinantă şi de valoroasă.” – Kindred Spirit
http://profitshare.ro/l/767237

21. Arhiva spiritistă vol. 1 - B.P. Hasdeu
"Comunicarile spiritiste, realizate ca un ritual ezoteric de B.P. Hasdeu dupa moartea Iuliei, au intrigat profund contemporanii si au creat un halou de mister, atat in jurul savantului, cat si a castelului de la Campina.
Imprastiate in mai multe arhive si biblioteci - poate si in colectii particulare - cele cca. 1500 de texte inedite, nedescifrate, scrise sub dicteu in mai multe limbi, cu transcrierile partiale si adnotarile invatatului, incep a fi puse, prin tomul de fata la dispozitia publicului (intr-o serie de 6 volume), nu atat spre a-si potoli curiozitatea, cat spre a intelege mai in aprofunzime setea de cunoastere a lui B.P.Hasdeu si drama traita de el prin pierderea Iuliei.
O arhiva spiritista singulara prin amploarea si continutul - comparabila doar cu aceea a lui Victor Hugo - isi deschide, astfel, portile, invitandu-ne sa meditam la destinul omului in univers si, mai ales, la acel tainic "dincolo", nepatruns inca de mintea umana"
http://profitshare.ro/l/767264



22. Tainele Pragului - Rudolf Steiner
"Cartea redă ciclul de opt conferinţe ţinute de Rudolf Steiner la München, în perioada 24-31 august 1913, în care, pornindu-se de la evenimentele prezentate de  dramele-misteriu Poarta iniţierii,  Încercarea sufletului, Păzitorul Pragului şi Trezirea sufletelor se fac aprecieri privind intervenţia lui Lucifer şi Ahriman în curentul culturii noastre, în care se întâlnesc amestecate, încâlcite, fire luciferice şi ahrimanice, care nu oferă o viziune clară a civilizaţiei noastre prezente şi viitoare."
http://profitshare.ro/l/767279

23. Cartea mayaşă a morţilor - Paul Arnold
"Paul Arnold foloseste un manuscris mayas, salvat ca prin minune, care se afla in Biblioteca Nationala a Frantei: Codex-ul lui Perez sau Codex-ul deblaris. Arnold reuseste sa descifreze cele 200 de ideograme din acest enigmatic manuscris mayas. (Vasile Andru)
http://profitshare.ro/l/767286

24. Cum Se Dobândesc Cunoştinte Despre Lumile Superioare ? - Rudolf Steiner
"Publicată de Rudolf Steiner sub formă de carte acum 100 de ani, lucrarea prezintă o cale europeană modernă de iniţiere. 
Consideraţiile autorului pornesc de la recunoaşterea facultăţilor superioare ce dormitează în fiecare om şi care pot fi educate prin strădanie proprie. 
Rudolf Steiner descrie fazele unei asemenea educaţii oculte şi indică exerciţiile potrivite pentru configuraţia interioară a omului timpurilor noastre: pregătirea, iluminarea şi iniţierea. Rezultatul constă în dezvoltarea unor organe sufleteşti-spirituale prin care omul poate dobândi accesul şi capacitatea de a opera în lumile superioare. 
Prin aceasta, cel ce se străduie pe calea cunoaşterii devine un slujitor destoinic al umanităţii."
http://profitshare.ro/l/767302

25. Dezvaluirea spiritului - Jon Whale
" Diagrame fizice, descrieri psihologice, emotionale si spirituale in stari de sanatate si de boala, inclusiv schemele Punctului de Asamblare."
http://profitshare.ro/l/767312

26. Viaţa înainte de viaţă - Jim B. Tucker 
„Jim Tucker ne ofera o perspectiva clara, concisa si extrem de rational elaborata în urma unei investigatii care s-a desfasurat pe parcursul a patruzeci de ani, a ceea ce reprezinta în mod cert cea mai buna marturie care atesta existenta reîncarnarii. 
Suntem norocosi sa avem în el un vrednic urmas al lui Ian Stevenson.”
TOM SHRODER, autor al cartii Old Souls: Compelling Evidence from Children Who Remember Past Lives
„Oricine are o minte deschisa, la citirea cartii lui Jim B.Tucker îsi va da seama ca este momentul ca ideile noastre conventionale asupra vietii si mortii sa fie reevaluate. 
Posibilitatile prezentate de aceasta carte pentru destinul uman sunt la fel de optimiste, pe cât este de sumbra perspectiva actuala. 
Cartea Viata înainte de viata este extrem de importanta.”
Dr. LARRY DOSSEY, autor al lucrarilor The Extraordinary Healing Power of Ordinary Things, Reinventing Medicine si Healing Words (Cuvinte care vindeca)
„Cu pregatirea sa de psihiatru în domeniul pediatric si cu spiritul sau iscoditor de om de stiinta, Dr. Jim Tucker abordeaza, cu o minte deschisa, una dintre cele mai surprinzatoare întrebari: Constiinta supravietuieste mortii? 
Dr. Tucker prezinta noi perspective la aceasta cercetare extraordinara si ne aduce mai aproape de dezlegarea acestui mister etern.”  CAROL BOWMAN, autoarea lucrarii Children`s Past Lives
„Viata înainte de viata vine cu noi informatii care se adauga la domeniul stiintific din ce în ce mai impresionant al constiintei si continuitatii minte/amintiri... 
Aceasta carte este vârful unui aisberg important, care va continua sa ne extinda cunostintele despre realitatea spirituala a vietii.”
Dr. C. NORMAN SHEALY, presedinte al Holos University Graduate Seminary, presedinte fondator al Asociatiei Americane de Medicina Holistica si autor al cartii Youthful Aging: Secret of the Fountain
„Cititi si descoperisi ca marturiile ar putea da raspuns mai devreme decât va asteptati – la cea mai importanta întrebare pe care ne-o putem pune: Ce se întâmpla dupa moarte?” Dr. IAN STEVENSON
Dr. JIM B. TUCKER, este psihiatru de copii la Universitatea Virginia, unde coordoneaza cercetarile legate de relatari despre amintiri din vieti trecute ale unor copii, în cadrul Diviziei de Studii de Personalitate, si este director al Clinicii de Psihiatrie pentru Copii si Familie"
http://profitshare.ro/l/767314

27. Cum să cunoşti şi să lucrezi cu ghizii spirituali - Ted Andrews
"Ajutorul pe care-l primim din partea ghizilor noştri spirituali poate să se întâmple şi chiar se întâmplă fară ca noi să ştim asta.
CAPITOLUL UNU  - ÎNŢELEGEREA TĂRÂMULUI SPIRITUAL
Anticii greci vorbeau cu spirite şi zei prin oracole. 
Ritualul de la începutul acestui capitol este un astfel de exemplu. 
Acesta era înscris pe mormântul persoanei afectate având alături o imagine magică. 
Grecii făceau apel la spirite ajutătoare precum daemonii (a nu se confunda cu „demoni” sau „drăcuşori”). 
Societăţile şamanice din Egipt, Africa, Bali şi din alte părţi ale lumii au avut propriile lor tehnici de stabilire a comunicării între oameni şi spiritele naturii. 
În societatea Shaker de la începutul anilor 1800, fetele se clătinau, dansau, se învârteau şi vorbeau neinteligibil. 
Ele susţineau că sunt în contact cu îngeri şi cu spirite. 
În timpurile Victoriene, comunicarea cu tărâmul nevăzut s-a petrecut prin intermediul mediumilor spirituali. Astăzi, cei care fac channeling susţin, printre altele, comunicarea cu îngeri, extratereştri, elfi, delfini, cu Sinele Suprem şi cu Mintea Universală.
Credinţa că spiritele îi ajută pe cei din fizic a fost acceptată în fiecare religie majoră a lumii. 
Fie că include îngeri, sfinţi, contact ancestral, spirite ale naturii sau chiar demoni, experienţele mistice care implică tărâmul spiritual sunt universale.
Datorită denaturărilor moderne realizate de industria divertismentului (filme, TV, cărţi, etc.), concepţiile eronate abundă în ceea ce priveşte această altă dimensiune a vieţii. 
Mulţi cred că contactul cu dimensiunile mai subtile ale vieţii necesită complicate procese magice şi mistice. 
Mulţi presupun că orice contact cu spirite este rău, că este contrar legilor naturii şi se poate produce doar cu o mare pregătire şi cu un pericol chiar mai mare. 
Aceasta este, desigur, materialul ficţiunii.
A învăţa să lucrezi cu ghizii spirituali în diverse moduri este o aventură magnifică. 
Ne deschidem unor culori şi minuni deosebite. 
Putem elimina fricile de bază legate de moarte şi de naştere conectându-ne cu cei care au venit şi au plecat înaintea noastră. 
Putem experimenta atingerea celor iubiţi care se află dincolo de lumea fizică şi putem învăţa să transformăm doliul în sărbătoare.
Învăţăm prin intermediul contactului cu spirite că niciodată nu putem fi singuri cu adevărat, întrucât există dimensiuni ale vieţii care ne sunt deschise oricând dorim. 
Realizăm în mod tangibil interacţiunea divinului în viaţa noastră prin astfel de spirite intermediare, mutând religia în afara tărâmului credinţei oarbe şi plasând-o în acela al experienţei. 
Ne trezim imaginaţia creativă şi intuiţia, umplându-ne vieţile cu noi minuni şi binecuvântări. 
Câştigăm iubire, sprijin şi o energie mai mare pentru toate sarcinile noastre lumeşti. 
Învăţăm că niciodată nu mergem singuri.
Printr-un contact spiritual adecvat, noi suntem:
· Sprijiniţi încă o dată de către cei iubiţi din trecutul nostru
· Încurajaţi de sprijinul protecţiei angelice
· Încântaţi de bucuriile şi minunile Regatului Zânelor
· Învăluiţi în mister de învăţăturile maeştrilor antici care vin să trăiască pentru noi
· Uimiţi de puterea spiritului lumii animalelor şi de leacul pe care aceste creaturi îl aduc în viaţa noastră
· Înveseliţi de diversitatea vieţii
· Uluiţi de nemărginirea cunoaşterii care ni se deschide
· Inspiraţi de spiritele muze ale creativităţii
· Ghidaţi în toate activităţile noastre
Prin toate acestea, noi suntem liberi să fim cine suntem – în orice fel suntem.
Unii dintre voi pot avea încă dubii în a lucra cu spiritele. 
În general, oamenii au o tendinţă către îngâmfare când vine vorba de a se îndrepta către alţii pentru ajutor. 
Mulţi preferă să creadă că oamenii sunt cea mai înaltă şi singura formă de viaţă inteligentă. 
Într-un univers la fel de vast ca al nostru, o astfel de atitudine este arogantă. 
Aşa precum există multe forţe în univers pe care încă nu le înţelegem, aşa există, de asemenea, dimensiuni şi fiinţe pe care nu le înţelegem – sau chiar nu le recunoaştem.
Atunci când nu înţelegem, adeseori evităm să explorăm sau să abordăm posibilităţile. 
Dacă se dă informaţia corectă şi dacă este tratată cu deschidere, observăm că lumea fizică nu este altceva decât o mică parte din toate lumile care există.
De obicei, cei care se opun cu vehemenţă contactului cu orice fiinţă din afara fizicului, se tem totodată de contactul cu alţi oameni din afara rasei lor, a sexului, a religiei, etc. 
Aşa cum putem să impunem anumite limite şi să alegem relaţiile noastre fizice, tot aşa putem să selectăm relaţiile noastre spirituale.
Da, există energii negative şi ignorante pe tărâmul spiritelor. 
Există de asemenea energii negative şi ignorante pe tărâmul fizic. 
Aceasta nu ar trebui să ne împiedice să stabilim relaţii care ne pot fi de folos. Nu ne ascundem în casele noastre pentru că am auzit că există oameni răi în lume. 
Decidem pe cine să primim în viaţa noastră, fizică şi spirituală. Noi o controlăm.
Acest control începe cu o folosire adecvată a discernământului. 
Încă de la început, noi ar trebui să apelăm la raţiune pentru fiecare comunicare. 
În cazurile contactului cu cei din fizic care au murit, ţine minte că a muri nu face o persoană în mod instant mai înţeleaptă şi mai spirituală. 
Dacă o persoană a fost ignorantă în viaţă, există o mare probabilitate ca ea să fie ignorantă şi după moarte.
Ori de câte ori intrăm într-un nou domeniu de studiu şi de explorare, discernământul este necesar. "
http://profitshare.ro/l/767331

28. Farmecul Tărâmului Zânelor - Ted Andrews
"…a fost o vreme când distanţa dintre lumea noastră şi ceea ce considerăm „imaginar“ nu era mai departe decât o cotitură în drum.
Fiecare grotă şi copac scorburos era o poartă către o altă lume..
Oamenii recunoşteau viaţa în toate lucrurile. 
Fluviile cântau şi vânturile şopteau cuvinte antice în urechile oricui asculta. Fiecare fir de iarbă şi floare avea o poveste de spus. într-o clipire, cineva putea explora lumi şi căuta cunoaşterea ce lumina viaţa.
Umbrele nu erau doar umbre, şi pădurile nu erau doar copaci, şi norii nu erau doar frumoşi. Era viaţă şi scop în toate lucrurile şi era interacţiune plină de iubire între lumi.
Acum noi nu mai vedem prin ochii unui copil sau medium. în schimb, râdem şi batjocorim pe cei care o fac.
Din această cauză, cei „binecuvântaţi“ s-au retras. 
Abuzurile pe care le impunem asupra naturii şi între noi îi îngrozeşte şi deşi curioşi faţă de oameni, ei evită contactul.
Cu toate acestea, nici o lume nu moare complet. 
Aceste lumi antice încă există, deşi porţile către ele sunt mult mai obscure. Acum noi trebuie să le redescoperim…"
http://profitshare.ro/l/767337

29. Lucrul împreună cu fiinţele elementare - Thomas Mayer
" Prima carte a autorului, "Salvaţi fiinţele elementare" se încheie cu perspectiva: „Eu am viziunea pentru viitor că viaţa împreună cu fiinţele elementare va deveni din nou un bun cultural general al civilizaţiei noastre.” Nu am ajuns încă atât de departe încă, dar este uimitor cât de mulţi oameni – chiar şi dintre cei „normali” – conlucrează azi cu fiinţe ale naturii sau fiinţe elementare. 
Thomas Mayer a purtat convorbiri cu treisprezece dintre ei, prezentând un spectru foarte larg de posibilităţi. – Noi putem beneficia cu toţii de pe urma lor, dacă reintegrăm fiinţele elementare în conştienţa noastră."
http://profitshare.ro/l/767341

30. Dovezi referitoare la lumea de dincolo - Jeffrey Long, Paul Perry
"Cel mai mare studiu realizat vreodată care aduce dovezi referitoare la viaţa de apoi !"
http://profitshare.ro/l/767354

31. Cartea tibetană a eliberării prin ascultare (Cartea Tibetană a morților) - Bardo Thodol
" Bhardo Thödol este cu siguranta textul initiatic tibetan cel mai cunoscut în întreaga lume occidentala. 
Tradus si publicat în engleza în 1928 sub numele de Cartea Tibetana a Mortiilor, a devenit într-o anumita masura, mai ales dupa 1960, o carte importanta pentru occidentali. 
Este vorba de un text profund si dificil, fara egal în nicio alta literatura religioasa.
Interesul pe care îl trezeste printre psihologi si printre persoanele care se ocupa de studiul fenomenelor religioase, artisti si mai ales la tineri este simptomatic: el indica atât desacralizarea mortii în societatile occidentale contemporane, cât si dorinta de a revaloriza - religios sau filosofic - actul care împlineste si totodata pune sub semnul întrebarii existenta umana." MIRCEA ELIADE
http://profitshare.ro/l/767364

32. Despre Enigmele Sufletului - Rudolf Steiner
" Alcătuind cuprinsul acestei lucrări, Rudolf Steiner revelează „câteva din firele ştiinţifice care trebuie trasate pornind de la antroposofie la filosofie, la psihologie şi la fiziologie”. 
Cunoaşterea omului va trebui atunci să fie extinsă ţinând cont de enigmaticele aspecte ale vieţii sale interioare, privite din perspective multiple. 
În această carte, Rudolf Steiner prezintă pentru prima dată în scris aspectele semnificative ale configurării întreite a fiinţei omeneşti: corpul fizic, organismul sufletesc şi configuraţia spirituală."
http://profitshare.ro/l/767377

33. Să vorbim cu morţii - Martina Kramer
"Cu toate acestea, siguranta mea interioara crestea cu fiecare zi. 
Desigur, odata cu ea, apareau si mai multe probleme, caci noi asteptam momentul in care Brigitte sa transforme aceste energii. 
Ea ne spusese ca nu poate efectua aceasta schimbare decat in anumite zile si ca nu ar trebui sa se produca niciodata in perioadele de luna plina. 
Asa-zisii „morti de pe o treapta inferioara”, aceia care sunt legati de materie si nu pot urca in zonele suprasensibile de vibratie mai inalta, isi trag energie din luna plina si apoi incep sa se comporte si mai ciudat decat o faceau inainte."
http://profitshare.ro/l/767382

34. Suflet şi spirit - Edgar Cayce
"Renumitul Edgar Cayce a oferit cele mai amănunţite şi mai pătrunzătoare discursuri despre adevărata natură a fiinţei noastre şi despre cum să devenim conştienţi de aceste părţi ale noastre care nu sunt fizice, dar exercită cea mai mare influenţă.
 Cayce prezintă o distincţie clară şi profundă între sufletul şi spiritul nostru. Spiritul este Forţa Vieţii din noi, şi el ne poate menţine sănătoşi şi înfloritori. Sufletul este adevăratul nostru Sine care evoluează, este locul în care se află cele mai profunde speranţe şi temeri ale noastre.
  Plină de povestiri, înţelegeri profunde şi ghidare, aceasta este o carte pe care trebuie să o citiţi dacă doriţi să vă înţelegeţi pe deplin propria fiinţă şi propria viaţă. "
 http://profitshare.ro/l/767384
 Alte cărţi de Edgar Cayce :  http://bit.ly/1x989pV ; http://bit.ly/1HVY7t0

35. Noile revelaţii - vol. I - Jakob Lorber   
Iisus a spus:
"A sosit momentul, calculat de Dumnezeu şi prevăzut din veşnicie, în care toate creaturile au atins o anumită maturitate a independenţei ce se poate vedea cel mai bine în faptul că oamenii aproape că nu mai ştiu nimic de Dumnezeu şi sunt complet desprinşi de El. 
Astfel, Eu sunt aici ca Dumnezeu, nu pentru a-i conduce pe oameni prin atotputernicia Mea, ci numai prin învăţătura pe care v-o dau acum, ca şi cum nu as fi cu nimic mai mult decât voi."
   "Am venit în această lume pentru a vă da vouă, oamenilor, o regulă de viaţă mai bună, prin care fiecare poate atinge suprema înţelepciune a vieţii. 
Iar aceasta este: Iubeşte-L pe Dumnezeu mai presus de orice şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi! 
Cel care va urma această regulă şi o va pune  în faptă, acela va fi asemenea Mie şi va ajunge la toată înţelepciunea, puterea şi măreţia."
http://profitshare.ro/l/767390

36. Experienţe extracorporale - Anthony Peake
"Unul dintre cele mai mari mistere ale experientei umane este senzatia parasirii propriului corp si a descoperirii unui alt nivel al realitatii. 
In cartea de fata Anthony Peake sugereaza ca visul lucid, experientele extracorporale, vizualizarea la distanta si calatoriile astrale constituie, toate, elemente ale aceluiasi fenomen, un fenomen care poate da omenirii o idee despre un univers care este cu mult mai complex decat ne-am fi putut imagina vreodata. 
Peake face o trecere in revista a acestui subiect fascinant si apoi, folosind descoperirile recente din domeniul neurologiei, studiului constiintei si fizicii cuantice, sugereaza un nou model foarte provocator al interactiunii perceptiei omului cu „realitatea“.
Anthony Peake este unul dintre cei mai interesanti si inventivi scriitori ai noului val de autori din domeniul stiintei Noetice. 
De aprecieri unanime s-au bucurat si cele doua carti ale sale, Is There Life After Death? si The Daemon."
 http://profitshare.ro/l/767413

37. Viaţa de apoi - Stafford Betty
"Sunt puţine întrebări mai importante decat cea privind ce ni se întâmplă după ce murim. 
Această carte include mărturii ale unor persoane decedate, care ne povestesc despre circumstanţele în care trăiesc şi despre modalitatea în care se deplasează dintr-o sferă in alta. 
În ciuda oricaror speculaţii ce ar putea rezulta din aceste relatări, aceste experienţe extrem de interesante nu vor lăsa pe nimeni indiferent." (John Hick)
 "După efectuarea unei analize privind structura şi conţinutul detaliilor pe care sursele spirituale le-au descris despre universul vieţii lor de apoi prin mediumi credibili. 
Dr. Betty enumeră 44 de caracteristici ale vieţii de dincolo, marea majoritate a acestora fiind diferite de viziunile religiilor principale ale lumii noastre.
 Mesajul central al acestei cărţi constă în credinţa că revelaţiile naturii şi existenţei vieţii noastre de apoi depind de modul în care ne servim de liberul nostru arbitru, spre a evolua spiritual prin iubire si înţelepciune. (Boyce Batey)"
 http://profitshare.ro/l/767420

38. Despre lucrarea îngerilor - Rudolf Steiner
"Ierarhiile superioare (îngerii din tradiţia creştină) sunt însoţitorii nevăzuţi ai omului. 
Tot mai frecvent apar relatări care descriu trăiri complexe şi miraculoase avute de oameni cu aceste entităţi. 
Ele acţionează în viaţa individuală, dar influenţează şi grupurile de oameni. Omenirea întreagă îşi desfăşoară evoluţia în consonanţă cu Cosmosul sub oblăduirea acestor fiinţe suprasenzoriale.
 Antroposofîa deschide noi perspective în studiul şi conştientizarea raporturilor noastre cu îngerii. 
Aceste relaţii complexe au importanţă pentru întregul Cosmos, iar aplecarea sistematică asupra realităţilor angelice poate schimba perspectiva omului atât asupra vieţii, în general, cât şi asupra destinelor individuale."
http://profitshare.ro/l/767433

39. Moartea, Celălalt tărâm al vieţii - Stephane Allix
"Reporter de război timp de mai bine de 15 ani, Stéphane Allix este confruntat cu un eveniment teribil: în aprilie 2001, fratele său mai tânăr moare în faţa lui, pe când erau împreună în Afganistan.
Autorul nu reuşeşte să treacă peste durerea pricinuită de neașteptatul eveniment şi, chiar dacă e ateu, caută cu disperare un semn, un contact, o ultimă ocazie de a-i spune cât de mult ţinea la el.
Raţiunea rămâne uneori fără răspunsuri în faţa durerii provocate de moartea cuiva apropiat. 
Iar Allix face înconjurul lumii în căutarea lor.
La sfârşitul cărţii, autorul mărturiseşte cu multă onestitate un episod tulburător: după zece ani de anchetă asupra acestui subiect atât de delicat, în plină junglă amazoniană, sub îndrumarea unui şaman, a reuşit imposibilul: un contact cu … fratele său. 
Doar că spiritul său raţionalist a preluat repede comanda, supunând îndoielii experienţa prin care trecea - şi năruind-o.
Să fie această mărturie doar o iluzie? Sau o experienţă reală, raportată de un jurnalist trecut prin multe - şi mai ales pe lângă moarte, pe fronturile pe care era trimis ca reporter?
Ancheta lui Stéphane Allix ne duce în cele patru colţuri ale lumii, unde întâlnim medici, cercetători, mediumi, lamas tibetani sau şamani din Amazon, realizând astfel un puzzle de mărturii şi opinii asupra uneia dintre marile întrebări existenţiale: există viaţă după moarte?"
http://profitshare.ro/l/767451

40. CĂRȚI DE RUDOLF STEINER:  http://profitshare.ro/l/778878
Cine a fost Rudolf Steiner : http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Rudolf_Steiner

41. ÎNVĂȚĂTURILE LUI ABRAHAM - LEGEA ATRACȚIEI - Esther și Jery Hicks

O colecție de cărți foarte utile privind bunăstarea și prosperitatea personală. Abrahamii, Învățători de dincolo, explică prin Esther Hicks, Legea Atracției, modul în care fiecare om atrage în viața sa lucrurile spre care își îndreaptă atenția și care îi provoacă trăiri emoționale. 
Din aceste învățături originale s-a născut toată literatura existentă pe piață privind Legea Atracției. Aceasta este Sursa lor.
Un articol ai aici : http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/03/invataturile-lui-abraham-legea-atractiei.html
Cărţile le poţi comanda online aici :  http://bit.ly/1A4CUqz   ; http://profitshare.ro/l/986071



42. Reîncarnarea - Roy Stemman
"Un ofiţer tocmai voia să-i arate unui general nou-venit superbele ruine romane din oraşul francez Langres, când oaspetele i-a zis: „Nu-i nevoie. 
Ştiu locul, îl ştiu chiar foarte bine”. Apoi i-a spus şoferului pe unde să meargă printre ruine, arătându-i ofiţerului tot felul de locuri importante, cum ar fi câmpul de manevră, templele lui Marte şi Apollo, forul şi amfiteatrul. Cu toate acestea, generalul era american şi era prima oară când vizita oraşul în care urma să-şi exercite funcţia - cel puţin în această viaţă. 
Se pare că sosirea la Langres îi trezise amintirea unei vieţi anterioare, în care fusese soldat în armata lui Cezar.
Ceea ce face povestea aceasta extrem de interesantă este identitatea generalului. Căci nu era vorba de un militar oarecare, ci chiar de faimosul erou american din al doilea război mondial - generalul George Patton, zis „Nemilosul”, învingătorul bătăliei din Ardeni. 
Spunea că aceasta era doar una din şirul de vieţi anterioare pe care şi le amintea, şi în care fusese militar, sugerând astfel că fiecare om îşi dezvoltă nişte aptitudini care se transmit de la o viaţă la alta.
Generalul Patton îşi mai amintea, de exemplu, cum fusese la porţile Tyrului împreună cu Alexandru cel Mare. 
Era, de asemenea, convins că luptase în armata greacă împotriva lui Cirus al II-lea, cuceritorul persan care a întemeiat Imperiul Ahemenizilor cu mai bine de 500 de ani înainte de naşterea lui Hristos. 
Cu mult înaintea succeselor sale din al doilea război mondial, Patton îşi amintea că a luat parte la Războiul de o sută de ani, pe câmpul de luptă de la Crecy. Îşi mai amintea că fusese general sub Joachim Murat, strălucitul comandant de cavalerie din secolul al XVIII-lea şi unul dintre cei mai celebri mareşali ai lui Napoleon, susţinător al cauzei naţionalismului italian pe timpul cât a domnit în Regatul Neapolelui.
Pe lângă faptul că vorbea în mod deschis despre toate aceste lucruri, eroul american a evocat sentimentele pe care i le trezeau aceste vieţi anterioare într-un poem scris în 1944 şi intitulat „Ca prin oglindă”. 
Una din strofe suna aşa:
Ca prin oglindă şi ca-n ghicitură,
Văd înfruntarea cea de mii de ani
În care am luptat sub multe chipuri
Şi multe nume - dar tot eu eram!
Generalul Patton a murit anul următor în Germania, în urma unui accident de maşină, la Mannheim."
"In volum sint relatate o serie de cazuri considerate marturii incontestabile ale reincarnarii. 
Veti afla despre: un tinar care s-a nascut cu multe cicatrice pe frunte, rani ce se potriveau perfect cu autopsia unui om care tocmai murise; o familie din Italia a carei fiica murise, dar care ii anuntase pe parinti intr-un vis ca se va intoarce, iar noul lor copil stia sa-si cinte singur cintecul de leagan pe care mama il cinta fiicei moarte de curind; o femeie din Anglia ale carei amintiri din copilarie s-au dovedit a fi aceleasi cu ale copiilor ei; cazuri de oameni care, hipnotizati, vorbeau limbi straine fluent. 
Cartea a aparut in 1997, a doua editie, paperback, in 1999, reeditare – 2004.
Cuprins: 
Ce inseamna sa crezi in reincarnare? 
• Suflete-pereche 
• Reincarnari colective 
• In cautarea lui Dalai-Lama 
• Talente speciale 
• „Reincarnarea artificiala” 
• Personalitati multiple 
• Terapia prin regresie in vietile anterioare 
• Spirite calauzitoare si ingeri pazitori 
• Vise premonitorii 
• Viziuni apocaliptice"
http://profitshare.ro/l/988418

43. Cărţi de William Buhlman
https://l.profitshare.ro/l/5670950  Link 2
Secretul sufletului" ,"Aventuri dincolo de limitele corpului fizic" reprezintă două cărți care ne ajută să înțelegem și să explorăm fenomenul experiențelor în afara corpului fizic.
Sunt prezentate exerciţii eficiente pentru a trece dincolo de limitele corpului fizic, să ne proiectăm în lumile paralele, experimentând experiențe astrale, dedublarea astrală. 
Buhlman prezintă propriile sale aventuri în universurile paralele, descriind paşii către călătoriile astrale, şi oferă tehnici pentru a ne ghida în călătoria în afara corpului fizic. 
Putem descoperi astfel informații despre vieţile anterioare, viaţa după moarte, suflet, natura noastră divină.
Putem realiza astfel că suntem nemuritori, pură conştiinţă, iar ca şi spirit divin, nu îmbătrânim niciodată şi nu ne deteriorăm, doar ne transformăm în cunoaştere şi în experienţă. 
Toate experiențele au un sens, experienţa dă naştere înţelepciunii, și în interiorul nostru înregistrăm toate experienţele, în subconştientul nostru.
Evenimentele din planul fizic sunt doar o mică parte a întregului, căci trăim în nenumărate lumi şi luăm luat nenumărate forme corporale, pentru a experimenta.
Universul, fizic şi subtil, reprezintă de fapt o şcoală creată pentru evoluţia sufletelor, și există
 şcoli în interiorul altor şcoli, dimensiuni în interiorul altor dimensiuni, totul servind la crearea unui mediu util pentru învăţare interactivă. 
Făcând experiențele, înţelegem care este menirea noastră şi cauza pentru care noi existăm.
William, de fiecare dată când s-a dedublat, a examinat formele subtile pe care le-a întâlnit, iar la început, acestea îi apăreau ca nişte imagini holografice, dar la o analiză mai atentă a descoperit că erau la fel de reale şi de solide precum materia fizică, părând a fiformate dintr-o matrice de energie rafinată.
Viaţa, în toate formele ei, fizică sau subtilă, este interconectată, și fiecare obiect din planul fizic există în mai multe planuri vibraţionale simultan, tot ce există fizic există şi într-un univers subtil paralel, materia fiinţând într-un continuum de energie subtilă dincolo de percepția noastră fizică, corporală. 
Interconectarea se face prin intermediul frecvenţei interne de vibraţie.



44. Gregg Braden - Matricea divină, Efectul Isaia, Vindecarea spontană a credinței, Suntem creați cu intenție, Secretekle pierdute ale rugăciunii
- http://bit.ly/1EWW0Xi ; http://bit.ly/1BrrehQ




45. Carlos Castaneda  - 
Descrierea cărţilor plus multe alte detalii: http://www.castaneda.home.ro/html/carti.html
Cărţile le puteţi comanda aici:
1. http://profitshare.ro/l/3357908
2. http://profitshare.ro/l/3357915
3. http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=e91464da2&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//www.elefant.ro/search%3Fquery%3DCarlos+Castaneda
4. http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=e91464da2&unique=07fb23845&redirect_to=http%3A//www.bookcity.ro/autori/carlos-castaneda.html
5. http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=e91464da2&unique=7b88fe442&redirect_to=https%3A//www.books-express.ro/carlos-castaneda/c/1012682




46. Alberto Villoldo 
- http://profitshare.ro/l/1914020 ;
http://profitshare.ro/l/1914045 ;
Fără subtitrare


47. Allan Kardec - Cartea Spiritelor, Cartea Mediumilor, Geneza
Franta secolului XIX este scena pe care a aparut si s-a dezvoltat miscarea spiritista. 

In timpul unor reuniuni speciale, spiritele celor disparuti erau invocate si se exprimau prin intermediul persoanelor cu calitati de medium, explicand in termeni simpli fenomene dintre cele mai diverse. 
Ineditul acestor practici, impreuna cu speranta intr-o viata de dupa moarte pe care acestea o inspirau, au facut ca impactul spiritismului in epoca sa fie unul extrem de puternic. 
Multi savanti, scriitori si filozofi ai vremii (printre care fizicianul Crookes, scriitorul Victor Hugo sau astronomul Flammarion) s-au aplecat cu pasiune asupra chestiunii. 
Rapiditatea cu care s-a raspandit in Europa (inclusiv in Romania, unde cel mai de seama exemplu in acest sens este cel al lui B.P. Hasdeu) a avut darul de a crea controverse.
Cartea spiritelor este rezultatul muncii de sinteza asupra unor informatii despre fenomenele paranormale provenind din toate colturile Europei si Americii. 
Allan Kardec (pseudonimul lui Hippolyte Rivail, 1804-1869 - parintele spiritismuluii mondial) a organizat aceste informatii in capitole tematice, inserand ocazional propriile concluzii in legatura cu unele dintre temele abordate. 
Cartea este structurata sub forma unui chestionar in care spiritele invocate ofera raspunsuri la intrebari legate de subiecte ca viata dupa moarte, legile morale, natura divinului sau fericirea, autorul extragand anumite principii si realizand sinteza acestora.
Răspunsurile spiritelor pe care le gasim in lucrarea de fata constituie ele insele doctrina spiritismului, oferind adeptilor acestuia variante simplificate ale dogmelor bisericesti despre Dumnezeu si lume. 
Prin talmacirea lui Allan Kardec, spiritismul incearca sa-si revendice un rol si o forta mesianica.
Cartea lui Kardec ramane pana in ziua de astazi una dintre cele mai vandute carti din lume, reprezentand scrierea de capatai a spiritismului mondial si o incitanta incursiune in necunoscut.
CUPRINS
Cuvant inainte 5
CARTEA INTAI Cauzele prime
Cap. I - Dumnezeu 11
Cap. II - Elementele generale ale universului 16
Cap. III - Creatia 22
Cap. IV - Principiul vital 30
CARTEA A DOUA Lumea Spiritista sau Spiritele
Cap. I - Spiritele 37
Cap. II - Incarnarea spiritelor 54
Cap. III - Reintoarcerea de la viata corporala la viata spirituala 61
Cap. IV - Pluralitatea existentelor 67
Cap. V - Consideratii despre pluralitatea existentelor 83
Cap. VI - Viata spiritista 91
Cap. VII - Reintoarcerea la viata corporala 120
Cap. VIII - Emanciparea sufletului 139
Cap. IX - Interventia Spiritelor in lumea corporala 158
Cap. X - Ocupatiile si misiunea Spiritelor 185
Cap. XI - Cele trei regnuri 192
CARTEA A TREIA Legile morale
Cap. I - Legea divina sau naturala 204
Cap. II - Legea adoratiei 212
Cap. III - Legea muncii 221
Cap. IV - Legea perpetuarii 224
Cap. V - Legea conservarii 228
Cap. VI - Legea distrugerii 235
Cap. VII - Legea societatii 244
Cap. VIII - Legea progresului 247
Cap. IX - Legea egalitatii 256
Cap. X - Legea libertatii 263
Cap. XI - Legea dreptatii, dragostei si caritatii 278
Cap. XII - Perfectiunea morala 284
CARTEA A PATRA Sperante si consolari
Cap. I - Pedepse si bucurii pamantene 297
Cap. II - Pedepse si bucurii viitoare 311


48. Marius Ghidel - ”Shangri-La. Frumusetea fara margini a divinului”, ”Frumusete in dar. Vindecarea sufletuluihttps://l.profitshare.ro/l/5647664



Abonează-te la canalul meu Youtube să fii la curent cu noutățile (dă click după abonare și pe clopoțel să primești notificări) - https://www.youtube.com/user/katonanico/

Ai aici peste 150 playlisturi create de mine:   https://www.youtube.com/user/katonanico/playlists?sort=dd&shelf_id=0&view=1
Ai mai jos o listă de linkuri de unde poţi comanda Cărţi ONLINE
Dacă comanzi ONLINE accesând aceste linkuri, eu am un mic comision. 
Mulţumesc celor care vor comanda online de aici, sprijinind astfel activitatea mea!
 
2. SPIRITUALITATE, EZOTERISM: http://profitshare.ro/l/1938243 ; https://l.profitshare.ro/l/5671590 ;  https://l.profitshare.ro/l/5671632 ; Link4 ,
3. SPIRITUALITATE MOTIVAŢIONALĂ - DEZVOLTARE SPIRITUALĂhttps://l.profitshare.ro/l/5671865 ;  http://bit.ly/1C6TUz8
4. PARANORMAL, PARAPSIHOLOGIE : http://profitshare.ro/l/1938240 ; http://profitshare.ro/l/1938241 ; https://l.profitshare.ro/l/5671789 ; https://l.profitshare.ro/l/5671797 ;
5. INTERPRETAREA VISELOR: https://l.profitshare.ro/l/5671823 ; Link2 https://l.profitshare.ro/l/5671858 ; https://l.profitshare.ro/l/5671874
6. RELIGII ORIENTALE: https://l.profitshare.ro/l/5671976https://l.profitshare.ro/l/5671884 ; Link3 ; https://l.profitshare.ro/l/5672041 ; https://l.profitshare.ro/l/5672044
7. ŞTIINŢE OCULTE: https://l.profitshare.ro/l/5672065https://l.profitshare.ro/l/5672062 ; Link3 ;
8. ISTORII SECRETE : http://bit.ly/1522555
9. ISTORIA RELIGIILOR : http://bit.ly/1yaMWbQ
10. CREŞTINISM : http://bit.ly/1yaNYEG ; http://bit.ly/151WoUA
11. CARTE ORTODOXĂ : http://bit.ly/151WCLt
12. RELIGIE - CĂRŢI PT COPII : http://bit.ly/1C0Ln2T
13. IUBIRE : http://bit.ly/1CeZ3pd http://bit.ly/17E7tNo
14. FOR YOU : http://bit.ly/1yaRyyG


15. PSIHOLOGIE : http://bit.ly/14LgsLs : http://bit.ly/1ybXri6 ;
16. PSIHOLOGIE ŞI PSIHOTERAPIE : http://bit.ly/1DPneLN ; http://bit.ly/1C73VvY
17. PSIHOLOGIE PRACTICĂ : http://bit.ly/1ybNPnN
18. PARENTING - EDUCAŢIE PSIHOLOGIE : http://bit.ly/1ybN7GQ
19. TESTE PSIHOLOGICE (PSIHOMETRICE) : http://bit.ly/1C0Gir7
20. COMUNICARE : http://bit.ly/1524kp8 ; http://bit.ly/1ybYwqc
21. PEDAGOGIE ŞI METODICĂ : http://bit.ly/1DPoxdT : http://bit.ly/1C6WVPK
22. SEXUALITATE : http://bit.ly/1ybOOEk
23. ANTROPOLOGIE : http://bit.ly/14Lhbwb
24. CULTURĂ GENERALĂ : http://bit.ly/1yaOQJw ; http://bit.ly/1ybNqBv


25. DEZVOLTARE PERSONALĂ (MOTIVAŢIONALĂ)

https://l.profitshare.ro/l/5671739
26. DEZVOLTARE PERSONALĂ : http://bit.ly/1yazdBJ ; http://bit.ly/1C0FXF3
27. DEZVOLTARE PROFESIONALĂ : http://bit.ly/1ybKViR
28. MANAGEMENT : http://bit.ly/1C0DDxM
29. MARKETING : http://bit.ly/1ybLqt8
30. BUSINESS ŞI ECONOMIE : http://bit.ly/1yaH3eL ; http://bit.ly/1u49Zqp

 
31. MEDICINĂ şi TERAPII ALTERNATIVE : http://bit.ly/1yaBL2P ; http://bit.ly/1ybSxlq
32. SĂNĂTATE - Diete, Masaj Relaxare, Medicină pt toţi, Terapii Alternative : http://bit.ly/151XGiu
33. MINTE-CORP : http://bit.ly/1C0Nx2c
34. DIETE ŞI FITNESS : http://bit.ly/1KBz8h1 ; http://bit.ly/1C6TkRG

 
35. FILOSOFIE ŞI LOGICĂ : http://bit.ly/14LhHum
36. ŞTIINŢE FUNDAMENTALE : http://bit.ly/1yaCiSx
37. ŞTIINŢE UMANISTE : http://bit.ly/1ybXcDR
38. ŞTIINŢĂ ŞI TEHNICĂ : http://bit.ly/1522rbL
39. ŞTIINŢĂ ŞI FILOSOFIE : http://bit.ly/1ybWWVj
40. HOBBY : http://bit.ly/14L9ZQX ; http://bit.ly/1C0GUx8
41. UNIVERSUL FAMILIEI : http://bit.ly/1DPhamL
42. CREŞTEREA COPILULUI : http://bit.ly/1ybMGM
43. FILOLOGIE : http://bit.ly/1DPnV7W
44. SOCIOLOGIE : http://bit.ly/14Lijjx ; http://bit.ly/1523PuZ
45. AUDIOBOOK : http://bit.ly/1C0Eb6N
46. EBOOKS (format electronic) : http://bit.ly/1yaCIIr
47. MANUALE : http://bit.ly/1DPcbSQ ; http://bit.ly/1C6QRa4
48. CĂRŢI PT COPII : http://bit.ly/1DPeJ3i ; http://bit.ly/1ybMnBK
49. CĂRŢI ÎN LIMBI STRĂINE : http://bit.ly/1DPcrBm , http://bit.ly/1525y3t (Lichidări stoc L Engleză : http://bit.ly/1C6YtJv ) ; http://bit.ly/1C721LR
50. DICŢIONARE LIMBI STRĂINE : http://bit.ly/1ybRYb3
51. ARTĂ, DESIGN, ARHITECTURĂ : http://bit.ly/1DPdX6w ;http://bit.ly/152chus
52. ATLASE, ENCICLOPEDII : http://bit.ly/1DPfPMv ; http://bit.ly/1yc3qDz
53. GASTRONOMIE : http://bit.ly/1DPgu0q ; http://bit.ly/1C0GQxa
54. DREPT : http://bit.ly/1ybOkOH
55. COMPUTERE - IT : http://bit.ly/1ybRbHd
56. ISTORIE : http://bit.ly/1zcpJsS ; http://bit.ly/152eqpT
57. CIVILIZAŢII, MITOLOGIE : http://bit.ly/1zcoNom
58. REVISTE : http://bit.ly/1C0LuLy
59. SFATURI PRACTICE : http://bit.ly/1C6PE2s


60. CĂRŢI ÎN DAR : http://bit.ly/1ybQbCR
61. LICHIDĂRI DE STOC : http://bit.ly/1ybZaE5 ; L Engleză : http://bit.ly/1C6YtJv
62. PROMOŢII : http://bit.ly/1528xcm


Lectură plăcută ! :) 



Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:


Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma  Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri (articole și materiale video destinate sponsorilor): 
https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com

CONTUL MEU PE PLATFORMA BUY ME A COFFE unde cine vrea poate sponsoriza activitatea mea, iar cei ce vor deveni Membri cu sponsorizare lunară au acces la articole și videouri bonus Mulțumesc

Publicată de Katona Nicolae pe Vineri, 11 decembrie 2020

Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro

Trup, Suflet, Spirit în viziunea lui Rudolf Steiner

Pentru cei ce se ocupă de ştiinţa spirituală este foarte deranjant faptul că în epoca prezentă, când se studiază fiinţa umană, nu se face nici o deosebire între cele două concepte : spirit şi suflet. Psihologia înseamnă, textual, ştiinţa, învăţătura despre suflet. Dar nici unul dintre cei care vorbesc despre psihologie sau ştiinţa despre suflet nu au conştienţa clară a faptului că la om trebuie să se vorbească despre suflet şi spirit.

Spirit, spirite. Ce este Spiritul

Încep o serie de sinteze efectuate pe baza unor materiale studiate de mine cu mare atenție. Postările mele vor suferi modificări, adăugiri, cu timpul. Este vorba de o muncă de analiză și sinteză a unor teorii care au multe lucruri în comun, și cu care eu personal rezonez.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');