Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, septembrie 27, 2014

Reflectarea și Oglindirea ta de (în) Ceilalți





S-a discutat mult, și se discută mult în continuare, despre modul în care ceilalți reflectă persoana ta, a modului în care tu te oglindești în ceilalți. 
Este un subiect complex, dificil, și de aceea foarte incitant și interesant.
Am citit multe de articole pe această temă, și am meditat mult la ea. 
Am și scris multe comentarii și articole, răspândite pe diferite siteuri, și acum realizez că și eu am efectuat în trecut anumite erori, ca și alții. 
Nimeni nu-i perfect, nu-i așa? 
Foarte probabil că voi mai efectua erori, și-n viitor.

Pentru Acum îți propun un nou articol, pe care l-am scris sub influența textului postat mai jos. 
Nu dau numele autorului, iau în discuție doar ideile sale, fără a mă lega cumva de persoana sa.  
Dacă vrei să comentezi, o poți face liniștit la Comentarii, expunându-ți opinia ta personală... imperfectă. :)

Citez: "S-a tot spus că ceilalți sunt doar OGLINDIRI pentru noi, însă există încă multe neînțelegeri ale acestui aspect. Majoritatea declară că ei NU POT FI ceea ce le oglindesc ceilalți, că ei nu se pot recunoaște în comportamentele și atitudinile celorlalți. Și este și firesc să și PARĂ așa, căci atitudinile, comportamentele celorlalți sunt doar niște EFECTE reflectate în afară, de niște CAUZE! 
CAUZELE acestor comportamente, atitudini, ne sunt OGLINDITE/ LE CONȚINEM și nicidecum... EFECTELE !
Și... da, în altă ordine de idei, nu te mai tot trage pe fund că tu NU EȘTI ceea ce îți reflectă "exteriorul", căci nu poți PERCEPE ceva ce tu... NU EȘTI! Namaste"

Deci, citez :
"Și...da, în altă ordine de idei, nu te mai tot trage pe fund că tu NU EȘTI ceea ce îți reflectă "exteriorul", căci nu poți PERCEPE ceva ce tu... NU EȘTI!"
Concluzie: deci poți percepe NUMAI ceea ce TU EȘTI.
Întrebare de 10 bile roșii: ceilalți din jurul tău reflectă CEEA CE EȘTI sau CEEA CE GÂNDEȘTI / STAREA TA DE CONȘTIINȚĂ DIN PREZENTUL ACUM ?
Citește de mai multe ori întrebarea!

1. Când atitudinea ta este relaxată, când ești calm și relaxat, meditativ, în pacea minții, ceilalți (cei din proximitatea ta doar) REFLECTĂ (OGLINDESC) asta, prin REACȚIILE lor față de ATITUDINEA ta relaxată, de STAREA TA DE CONȘTIINȚĂ, deci implicit și față de NATURA GÂNDURILOR PE CARE LE EMIȚI în acel moment Acum, când se află în REZONANȚĂ cu STAREA TA.

2. Când ești obosit, înfometat, agitat, nervos, adică ai ALTĂ ATITUDINE, ALTĂ STARE DE CONȘTIINȚĂ, CU GÂNDURI REZONANTE DE NATURĂ DIFERITĂ FAȚĂ DE STAREA ANTERIOARĂ 1, ceilalți din jurul tău reflectă (oglindesc) iar STAREA TA DE CONȘTIINȚĂ DIN ACUM, CARE ACUM ESTE UNA DE ...AGITAȚIE, CU GÂNDURI DE NATURĂ DIFERITĂ FAȚĂ DE CELE DIN STAREA 1.

3. CE PERCEPI TU? Tu percepi REACȚIILE celorlalți FAȚĂ DE TINE (și nu numai, ci și față de alții! ), DECLANȘATE sau DOAR INFLUENȚATE de atitudinea ta, starea ta de conștiință, natura gândurilor tale din Acum.

Rezultă că tu, prin SCHIMBAREA naturii GÂNDURILOR tale, a ATITUDINII tale, a STĂRII TALE DE CONȘTIINȚĂ, îi poți INFLUENȚA și MANIPULA în mod conștient pe cei din jurul tău, deoarece EI RĂSPUND (adică REACȚIONEAZĂ, REFLECTĂ, OGLINDESC) ÎN MOD AUTOMAT LA ACȚIUNILE TALE, CONFORM PRINCIPIULUI ACȚIUNII ȘI REACȚIUNII (Principiul al III-lea al mecanicii): Când un corp acționează asupra altui corp cu o forță (numită forță de Acțiune), cel de-al doilea corp acționează și el asupra primului cu o forță (numită forță de Reacțiune) de aceeași mărime și de aceeași direcție, dar de sens contrar. 
Acest principiu este cunoscut și sub numele de Principiul acțiunii și reacțiunii.
Deci ceea ce REFLECTĂ ceilalți, reprezintă forțe de ATRACȚIE și RESPINGERE determinate (cauzate) de ACȚIUNILE TALE ÎNDREPTATE SPRE EI.



ATENȚIE: GÂNDURILE EMISE DE TINE, ÎNDREPTATE (ORIENTATE) ASUPRA CELOR DIN JURUL TĂU, AFLAȚI "ÎN RAZA TA DE ACȚIUNE", REPREZINTĂ MANIFESTĂRI ENERGETICE CARE AU O ANUMITĂ FORȚĂ, DE ATRACȚIE, RESPINGERE, CARE DETERMINĂ PE CEILALȚI SĂ REACȚIONEZE FAȚĂ DE ELE CONFORM PRINCIPIULUI FIZIC AL ACȚIUNII ȘI REACȚIUNII.

Adu-ți aminte și de :
Principiul I al mecanicii sau principiul inerției, formulat pentru prima dată de Galilei :
Orice corp își menține starea de repaus sau de mișcare rectilinie uniformă atât timp cât asupra sa nu acționează alte forțe, sau suma forțelor care acționează asupra sa este nulă.

Principiul al II-lea al mecanicii : Newton a descoperit faptul că o forță care acționează asupra unui corp îi imprimă acestuia o accelerație, proporțională cu forța și invers proporțională cu masa corpului: F = ma (principiul forței sau legea a doua a dinamicii)

Și aceste două principii sunt APLICABILE stării de conștiință, ACȚIUNILOR și REACȚIUNILOR - REACȚIILOR, și ai putea medita la asta, la efectele acțiunilor gândurilor și a modului de răspuns din partea celorlalți, a reacțiilor lor, cât și viceversa: reacțiile tale față de acțiunile psihice ale celor din jurul tău, orientate asupra ta.

ATENȚIE: DACĂ AFIRMI CĂ "CEILALȚI REFLECTĂ CEEA CE EȘTI", atunci înseamnă că TU EȘTI CEEA CE GÂNDEȘTI, deoarece ceilalți reflectă prin reacțiile lor acțiunile gândurilor tale asupra lor, deci rezultă că TU EȘTI... GÂNDIREA !

Afirmația: "Ceilalți reflectă prin reacțiile lor acțiunile gândurilor tale orientate asupra lor, conform principiului acțiunii și reacțiunii, dar și conform principiului I și II al mecanicii", este corectă, adevărată, și se verifică în practică oriunde și oricând.

Afirmația: " Ceilalți reflectă ceea ce EȘTI", este FALSĂ, căci CEEA CE EȘTI NU SE SCHIMBĂ ȘI NU FLUCTUEAZĂ ÎN CONFORMITATE CU STAREA TA PSIHO-AFECTIVĂ DE MOMENT, DIN ACUM !
Așa e, sau nu așa e ? 
Aceasta este întrebarea... retorică.

"S-a tot spus că ceilalți sunt doar OGLINDIRI pentru noi, insa exista inca multe neintelegeri ale acestui aspect. "
Acum oglinda s-a... limpezit, și neînțelegerile UNORA au dispărut. Ale ALTORA... nu.
De exemplu: eu, Kato, Acum sunt într-o stare foarte calmă, relaxată, în pacea minții. 
Dar... gândurile mele (ideile) exprimate prin această postare, vor DETERMINA REACȚII... FOARTE DIFERITE UNORA FAȚĂ DE... ALTORA!
Pe unii îi vor agita, pe alții ba.

DECI: cum stăm cu faptul că ACELAȘI GÂND AL UNEI PERSOANE, EMIS ÎNTR-O ANUMITĂ STARE STABILĂ, POATE DETERMINA REACȚII FOARTE... DIFERITE (variate, neasemănătoare) LA CEI DIN JURUL SĂU?
Pare... greu de răspuns? 
La prima vedere... da. Și la a... doua, a treia. 
Dar, pentru cine a reținut ce am spus mai sus, că REACȚIILE NU SE REZUMĂ DOAR LA PRINCIPIUL I, CI SUNT CONFORME ȘI CU PRINCIPIILE II ȘI III, oglinda (gândirii) lor a rămas mai limpede decât a... altora. 
Pax Vobiscum † Pace vouă!



Articole pe aceeași temă sau conexe:
Despre Oglindirea Personalității și Tiparele de Gîndire 
- Legea / Principiul Oglindirii - mit și adevăr, magia oglindirii - articol în lucru

Lecturarea articolului, inclusă în playlistul meu youtube Creaţii personale Kato  katona nicolae  271 videouri august 2019
Abonează-te la canalul meu youtube să fii la curent cu noutățile din cele peste 150 playlisturi


 Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 




-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

Mai multe despre Kato : | Facebook

Resurse utile - Dezvoltare Spirituală : Toate siteurile de mai jos sunt administrate de mine şi vei găsi informaţii utile aici 1. Profil Googl



-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 

software-deals.ro

  VigLink banner

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');