Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, ianuarie 20, 2015

Lissa Rankin - Vindecarea de CANCER şi alte boli cu ajutorul minţii

LISSA RANKIN - Vindecarea de CANCER şi alte boli cu ajutorul minţii !

Cartea ei o poţi găsi şi comanda online aici, pe unul din aceste linkuri : http://bit.ly/1unyqiK
http://bit.ly/1J3wor3  ; http://bit.ly/1unBQCd ; http://bit.ly/1unCjEr


Atenţie : Acest articol nu conţine sfaturi medicale date de autorul lui şi nu poate fi folosit de dvs pentru diagnoza sau tratamentul unor afecţiuni personale. Pentru problemele dvs de sănătate este necesar să consultaţi experţi în domeniul sănătăţii, care vă pot oferi sfaturile necesare cazului dvs personal. Autorul nu îşi asumă responsabilitatea aplicării practice a ideilor prezentate în materialele de pe acest site de către persoane neavizate, insuficient pregătite, care lecturează, ascultă sau vizionează materialele video prezentate. Aici sunt prezentate informaţii generale pentru o înţelegere mai completă a stării de sănătate şi ridicarea calităţii vieţii materialele, dar informaţiile expuse trebuie apreciate ca simple informaţii şi nu ca analize şi sfaturi medicale. În toate cazurile, vă sfătuiesc să consultaţi medicul dvs de familie, dacă vă îngrijorează starea dumneavoastră de sănătate. Informaţiile oferite sunt de natură exclusiv educaţională şi informativă şi nu pot fi asimilate, în nici o situaţie, unor consultaţii şi /sau analize medicale de specialitate. Informaţia prezentată nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical, realizat de un medic specialist. Autorul nu poate fi considerat răspunzător pentru nici un prejudiciu /pierdere de orice fel, indiferent de modul în care veţi utiliza informaţia prezentată.

"Descriere :
In urma cercetărilor facute, dr. Rankin a descoperit că metodelor terapeutice pe care le învăţase la şcoală le lipsea un element esenţial: recunoaşterea capacităţii înnăscute a corpului de a se vindeca singur şi controlul acestor mecanisme de autovindecare cu ajutorul minţii. În încercarea de a înţelege mai bine acest fenomen, ea a explorat literatura medicală şi a descoperit dovezi care confirmau faptul că sistemul medical a dovedit de peste 50 de ani capacitatea de autovindecare a corpului.
Prin cazurile excepţionale de vindecare spontană pe care le prezintă în această carte, dr. Rankin demonstrează că gândurile, sentimentele şi convingerile pot modifica fiziologia corpului

Ea prezintă date ştiinţifice ce dovedesc că singurătatea, pesimismul, depresia, teama şi anxietatea îmbolnăvesc corpul, în timp ce relaţiile intime, recunoştinta, meditaţia, sexul şi expresia autentică de sine declanşează procesul de autovindecare.
În secţiunea finală a cărţii îţi va fi prezentat un model complet nou al bunăstării, bazat pe descoperirile ştiinţifice ale doctorului Rankin. Programul ei unic în şase paşi te va ajuta să descoperi în ce domeniu al vieţii tale ai scăpat de sub control lucrurile : în cel spiritual, în cel al creativităţii, în cel al mediului, în cel nutriţional, în cel profesional sau în cel al relaţiilor personale, astfel încât să îţi poţi crea un plan personalizat de tratament care să armonizeze acest domeniu ce îţi influenţează starea de sănătate. 
Vei învăţa astfel să asculţi „şoaptele” corpului tău înainte ca acestea să se transforme în „ţipete” care afirmă că viaţa îţi este pusă în pericol, şi care pot fi prevenite printr-un program riguros de îngrijire personală. 
Vei învăţa astfel să ai încredere în vocea ta interioară ori de câte ori vei lua decizii referitoare la starea ta de sănătate şi la viaţa ta.
Când vei termina cartea "Vindecarea cu ajutorul minţii", vei fi capabil să :

- îţi pui propriul diagnostic
- să îţi scrii propria reţetă, şi 
- să îţi creezi un plan de acţiune clar menit să te ajute să te vindeci în mod miraculos."

Materiale video subtitrate, mai jos  : 
https://vimeo.com/104744636
Dovezi stiintifice importante privind autovindecarea from Adina A. on Vimeo.
Mai multe despre Lissa Rankin, în engleză :
http://lissarankin.com/about
http://www.hayhouse.com/authorbio/lissa-rankin-m-d

 Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/


Bruno Groening - unul dintre cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii

La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate. Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');