Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, ianuarie 22, 2015

WILLIAM BUHLMAN - "Aventuri în viaţa de dincolo"

WILLIAM BUHLMAN - "Aventuri în viaţa de dincolo"

William Buhlman este unul dintre cei mai mari experti pe tema experiențelor extracorporale, are peste 40 de ani de practică. 
A ținut discursuri despre explorarea conștiinței la faimosul Institut Monroe din Virginia (SUA).
După ce a fost diagnosticat cu cancer, a urmărit să obţină răspunsuri la misterele existenţei noastre după moartea corporală. 
Relatează propriile sale experienţe extracorporale şi vise lucide, prin intermediul unui personaj fictiv, denumit Frank Brooks.

”Secretul sufletului" și "Aventuri dincolo de limitele corpului fizic" reprezintă două cărți care ne ajută să înțelegem și să explorăm fenomenul experiențelor în afara corpului fizic.
Sunt prezentate exerciţii eficiente pentru a trece dincolo de limitele corpului fizic, să ne proiectăm în lumile paralele, experimentând experiențe astrale, dedublarea astrală.
Buhlman prezintă propriile sale aventuri în universurile paralele, descriind paşii către călătoriile astrale, şi oferă tehnici pentru a ne ghida în călătoria în afara corpului fizic.
Putem descoperi astfel informații despre vieţile anterioare, viaţa după moarte, suflet, natura noastră divină.
Putem realiza astfel că suntem nemuritori, pură conştiinţă, iar ca şi spirit divin, nu îmbătrânim niciodată şi nu ne deteriorăm, doar ne transformăm în cunoaştere şi în experienţă.
Toate experiențele au un sens, experienţa dă naştere înţelepciunii, și în interiorul nostru înregistrăm toate experienţele, în subconştientul nostru.
Evenimentele din planul fizic sunt doar o mică parte a întregului, căci trăim în nenumărate lumi şi luăm luat nenumărate forme corporale, pentru a experimenta.
Universul, fizic şi subtil, reprezintă de fapt o şcoală creată pentru evoluţia sufletelor, și există şcoli în interiorul altor şcoli, dimensiuni în interiorul altor dimensiuni, totul servind la crearea unui mediu util pentru învăţare interactivă.
Făcând experiențele, înţelegem care este menirea noastră şi cauza pentru care noi existăm.
William, de fiecare dată când s-a dedublat, a examinat formele subtile pe care le-a întâlnit, iar la început, acestea îi apăreau ca nişte imagini holografice, dar la o analiză mai atentă a descoperit că erau la fel de reale şi de solide precum materia fizică, părând a fiformate dintr-o matrice de energie rafinată.
Viaţa, în toate formele ei, fizică sau subtilă, este interconectată, și fiecare obiect din planul fizic există în mai multe planuri vibraţionale simultan, tot ce există fizic există şi într-un univers subtil paralel, materia fiinţând într-un continuum de energie subtilă dincolo de percepția noastră fizică, corporală.
Interconectarea se face prin intermediul frecvenţei interne de vibraţie.


Cartea "Aventuri în viaţa de dincolo" o puteţi comanda online aici: https://l.profitshare.ro/l/5670950 ; Link 2 ; Link3



Out-of-body experience - Wikipedia

Cărţi Despre Lumea de Dincolo: http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Pentru cei care doriți mai multe detalii despre autor : www.astralinfo.org
https://www.facebook.com/william.buhlman?fref=ts
https://www.facebook.com/AstralInfo.org?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/420183204661463/

Playlist filme în limba engleză: http://www.youtube.com/playlist?list=PLiXcLh-R4YYnT27weALKXvF0WJPvdsHoR 



Playlistul meu Youtube OBE NDE Decorporalizarea 


Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

Mai multe despre Kato : | Facebook

Resurse utile - Dezvoltare Spirituală : Toate siteurile de mai jos sunt administrate de mine şi vei găsi informaţii utile aici 1. Profil Googl



-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 

software-deals.ro

  VigLink banner








Entitățile elementale (după Rudolf Steiner)

Entitățile elementale sunt entităţi care există în cadrul realităţii noastre ca fiinţe spirituale, care, însă, într-un anume fel s-au abătut de la mersul regulat al evoluţiei şi a căror însemnătate constă tocmai în faptul că ele se abat de la curentul normal de evoluţie.

Spirit, spirite. Ce este Spiritul

Încep o serie de sinteze efectuate pe baza unor materiale studiate de mine cu mare atenție. Postările mele vor suferi modificări, adăugiri, cu timpul. Este vorba de o muncă de analiză și sinteză a unor teorii care au multe lucruri în comun, și cu care eu personal rezonez.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');