Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

duminică, februarie 15, 2015

Mark Komissarov şi Metoda sa InfoVision „Activarea Centrului Percepției Informaționale directe”

Mark Komissarov și Metoda sa InfoVision Activarea Centrului Percepției Informaționale directe



Mark Komissarov este autorul Metodei de Activare a Centrului de percepție informațională. 
 S-a născut în Moscova în 1949, a absolvit Institutul de Inginerie Chimică, în 1989 s-a mutat în SUA și locuiește acum în New York. 
 De formație inginer, în urmă cu aproximativ 15 ani a fost martor la un experiment în care o persoană situată într-o încăpere imita mişcările unei alte persoane situate într-o altă încăpere, fiind separate printr-un perete. De atunci a fost interesat de acest fenomen și a început să îl studieze intens. 
În 2006 a creat, și în 2008 a brevetat tehnica de activare a centrului de percepție informațională, tehnică ce este folosită pentru a activa această capacitate înnăscută : http://www.google.com/patents/US20080103409.  (se poate descărca pdf)
 "Methodology for developing a new approach for visual information cognition  US 20080103409 A1
A system and method defining a new approach to visual information cognition, and methodology for teaching individuals to use this information to attain vision and increase brain usage by bypassing the sensory organs typically used like eyesight for processing this information. 

The system and method enables individuals to develop a part of the brain which is typically underutilized with resultant development of new channels to attain vision, while simultaneously potentially increasing IQ and improving memory."
A ținut cursuri şi seminarii în toată lumea, şi a desfășurat o cercetare intensă în acest domeniu împreună cu oameni de ştiinţă din Statele Unite, Rusia, Italia, Ucraina.
A fondat Școala InfoVision în New York, și Fundaţia Blind Care, dedicată persoanelor cu deficienţe de vedere http://www.theblindcarefoundation.com/index.html.
Activarea şi dezvoltarea centrului de percepție informațională reprezintă o șansă reală pentru toți cei interesați să-și dezvolte capacitatea de a percepe /vedea / citi la orice distanță, orice informație , inclusiv conținutul CD/DVD !
Varsta participanților la cursurile lui MarkKomissarov variază între 5-70 de ani, toţi poartă măşti pe ochi, pentru a deconecta vederea şi a dezvolta percepţia extrasenzorială.
După cursuri mulţi din cei cu vederea slabă îşi recapătă total vederea, şi toţi participanţii îşi dezvoltă centrul percepţiei informaţionale.
În urma antrenamentului se dezvoltă capacitatea de a accesa informaţii globale, de a lua decizii corecte spontan.
Komissarov afirmă că există în toate ființele omenești ”un centru al percepției informaționale”, care se poate activa prin antrenament, şi că nu este nimic paranormal în asta.

Mark Komissarov a mai susținut la București seminarii, antrenând oameni, pentru ca ei să perceapă cu puterea minții.

În numai o oră și jumătate a antrenat trei copii, care au fost capabili să citească diferite cuvinte, purtand o mască pe ochi, să descrie peisaje, imagini, să aleagă obiecte și să distingă corect culori. 
Komissarov a avut o singură condiție : copiii aleşi să aibă mai puțin de 12 ani, deoarece ei pot fi antrenați mai rapid să-și deschidă centrul de percepție informațională și să perceapă la fel de bine cum văd cu ochii fizici. 
Ei nu se raportează la experiențele anterioare, nu sunt blocați în amintiri, în ceea ce au învățat că pot face sau nu pot face. 
Cu adulții lucrurile sunt mai complicate, deoarece ei încearcă să ghicească, să pipăie, să simtă cu inima, să folosească simțurile cunoscute pentru a vedea și de aceea folosesc mai puțin acest centru al percepției informaționale, iar antrenamentul cu ei se dovedește a fi mult mai dificil. 
 Credinţele şi convingerile în legătură cu ce putem sau nu putem, despre ce este și cum este lumea, ne imprimă o inflexibilitate și închidere a simțului mai înalt de percepție. 
 A ne dezvolta acest simț este doar o chestiune de antrenament, care se bazează pe încredere în tine şi capacităţile tale. 
Prima percepție, primul gand, primul impuls reprezintă o informație extrasă din campul informațional. 
Komissarov afirmă că toți oamenii au acces la acest simț și, dacă l-ar folosi, ar fi capabili să ia decizii corecte întotdeauna. 
Există o diferență mare între adulți și copii în privința capacității de a percepe lumea exterioară în interior, deoarece copiii au o deschidere mult mai mare către adevăr, revelație și intuiție.
A redeveni copil se pare că reprezintă cu adevărat calea către cunoașterea completă. 

O curățare a conştiinţei de credinţe şi convingeri limitative reprezintă calea directă către intuiție și cunoaștere. 
Inocența și inutiția merg mână în mână, iar cine îşi pierde inocenţa îşi pierde în aceeaşi măsură şi intuiţia.             
Cu cât te blochezi mai tare în credinţe şi convingeri, cu atât mai mult îţi autolimitezi de fapt capacitatea de a percepe adevărul, realitatea.
Deci puritatea şi purificarea minţii deschid larg calea către cunoaștere, prin activarea (deblocarea) centrului de percepție informațională. CECUL DE 1.000.000 DE DOLARI OFERIT DE James Randi pentru cel ce va face dovada manifestării unui fenomen paranormal : 
În acest articol de mai jos, publicat în New York Times : "About New York; When Seeing Is Believing. Or Is It?" By DAN BARRY
Published: August 2, 2003

http://www.nytimes.com/2003/08/02/nyregion/about-new-york-when-seeing-is-believing-or-is-it.html 
se afirma despre faptul că Mark Komissarov este un fost şofer de taxi din Rusia, care o antrena pe tânăra de 12 ani NATALIA LULOVA pentru a percepe mediul legată la ochi.
El antrena mai mulţi copii, dar se concentra asupra lui Natalia, care era o emigrantă din
St. Petersburg. se vorbea şi despre faptul că talentul ei era limitat, deoarece dădea rezultate doar în prezenţa lui Komissarov, şi nu putea percepe mediul dacă avea capul acoperit cu o pungă. 
Hârtiile colorate şi cărţile trebuiau plasate mai jos de capul ei, nu la nivelul ochilor, ceea ce lăsa impresia că trăgea cu ochiul pe sub ochelarii opaci pe care îi avea pe ochi.
Komissarov a negat asta, şi a spus că ei sunt foarte încrezători în capacităţile fetei, şi că au acceptat din nou provocarea lui James Randi, detectorul de falşi paranormali, care oferise un cec de un milion de dolari celui ce poate dovedi experimental, în condiţiile sale experimentale, că are capacităţi paranormale.
Prima încercare a lui Natalia eşuase, Natalia devenind nervoasă din cauză că asistentul lui James Randi a sugerat că ea trişează. Acea stare afectivă a făcut-o să îşi piardă capacitatea percepţiei extrasenzoriale timp de două săptămâni. 
A doua oară Natalia a citit legată la ochi o serie de cuvinte în prezenţa lui J R, dar când a experimentat în condiţiile lui J. Randi, nu a mai perceput nimic. 
El i-a spus fetei : " Tu ştii că tu înşeli. Eu ştiu că tu înşeli, şi tu ştii că eu ştiu. Noi suntem singurele două persoane din camera asta care suntem convinşi că tu înşeli. Noi ştim, nu-i aşa ?" La aceste cuvinte, fata a izbucnit în lacrimi...
 M Komissarov a declarat că Natalia a suferit o cădere în urma acestui "atac psihologic" efectuat de J Randi asupra ei, fiind atât de traumatizată încât şi-a pierdut capacitatea timp de zece luni. 
Abia când a aflat că Mark K vrea să antreneze pe alt copil pentru o revanşă cu J Randi, ei i-a revenit capacitatea, ca şi cum ar fi stimulat-o acest lucru să-şi redobândească încrederea în ea. 
În continuare, privind definitivarea regulilor de testarea, au urmat o serie de scrisori trimise între avocatul lui Natalia şi james Randi. Negocierile ajunseseră atunci la efectuarea unui test de navigare pe google cu lentilele ochelarilor opaci acoperite de foţă de aluminiu... 
Vezi şi  http://www.nydailynews.com/archives/boroughs/blindfold-no-problem-all-seeing-student-article-1.660407
http://www.theblindcarefoundation.com/Randi-eng.html
https://weilerpsiblog.wordpress.com/2014/09/07/an-autistic-telepath-with-great-accuracy/
Din cât am citit până acum, se pare că Natalia reuşit să citească şi să vadă culorile unor planşe prezentate, fiind cu ochii acoperiţi, dar Randi a stresat-o tot lipind benzi pe ochelari pe faţa ei, şi în alte moduri, până a făcut-o să greşească din cauza lipsei de concentrare. Testele lui James Randi au ajuns să fie foarte discutabile, deoarece sunt foarte scurte, şi deoarece el manipulează condiţiile experimentale după bunul său plac, stresând participanţii. 
Pe de altă parte, el a afirmat că Natalia trişează, şi că de fapt toţi copiii pregătiţi de Mark Komissarov trişează, acest fapt fiind cunoscut, deşi părinţilor lor nu li se spune adevărul... 


Deoarece metoda este relativ uşoară, uşor de aplicat, prevăd faptul că în curând se va realiza o "explozie" privind manifestarea acestei capacităţi în rândul copiilor, care vor o vor învăţa unul de la altul, aşa... în... joacă... :) 

InfoVision - metoda Mark Komissarov - informaţii actualizate feb 2017:
Infovision este o metodă specifică și unică de activare și exersare a potențialului latent existent în fiecare dintre noi, metodă dezvoltată de Mark Komissarov din 1999 și intitulată „Activarea Centrului Percepției Informaționale directe
Cursul InfoVision pentru copii, susținut de d-na instructor Mihaela Istrati, ”InfoVision – Activarea Centrului Percepției Informaționale directe la copii" (până în 14 ani) dedicat copiilor, are în vedere activarea capacității creierului uman de a percepe lumea fizică din jurul nostru în regim vizual fără a folosi, însă, ochii fizici.Acest lucru se asigură prin purtarea unei măști opace și etanșe care împiedică lumina să ajungă la ochi.
Activarea acestei zone a creierului capabilă de această percepție de natură extra-senzorială declanșează de la sine anumite procese neuro-fiziologice de natură să stimuleze dezvoltarea armonioasă a copilului, însă deopotrivă și reglarea și prevenirea unor dezechilibre sau afecțiuni.

Procese:
1) Atunci când se poartă masca furnizată la curs, creierul funcționează în regim de unde alfa, favorabile relaxării.

Cu antrenament, acest lucru poate deveni o stare permanentă, rezultatul fiind acela că apar modificări benefice de comportament: copiii hiper-activi se „temperează”, iar cei hipo-activi devin mai „curajoși” și implicați.
Tot undele alfa sunt cele favorabile introspecției, ceea ce face să se declanșeze exercițiul auto-observării care duce, mai departe, la cunoașterea de sine.
2) Se realizează conexiunea între cele două emisfere cerebrale și, ulterior, echilibrarea acestora, rezultatul fiind integrarea și utilizarea armonioasă a caracteristicilor ambelor emisfere.
3) Crește coeficientul de inteligență și viteza de procesare a informației prin activarea unor zone ale creierului nefolosite anterior punând, astfel, bazele învățării accelerate.
4) Se îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare.
5) Se dezvoltă inteligența emoțională, ceea ce duce la îmbunătățirea relațiilor copilului de natură inter-personală (cu cei din jur: familie, prieteni, educatori) și intra-personală (cu sine).
6) Se dezvoltă tipuri noi de inteligență (este vorba de inteligențele multiple identificate de Howard Gardner, profesor de Științe Cognitive la Harvard Graduate School of Education).
Se reactivează potențialul de geniu cu care ne naștem cu toții.
7) Copiii devin independenți de circuitul optic obișnuit

Aceasta înseamnă că dacă anterior cursului purtau ochelari, la finalizarea acestuia deficiențele de vedere se vor fi corijat. Pentru a monitoriza această corecție, se testează acuitatea vizuală la începutul și la sfârșitul cursului.
Din perspectiva impactului de natură preventivă a metodei Mark Komissarov, activarea acestei „vederi alternative” face ca vederea să nu aibă niciodată de suferit de pe urma cauzelor obișnuite: înaintarea în vârstă, boli care afectează vederea (diabetul) sau orice alt accident cu impact asupra traseului optic obișnuit.
Toate acestea pot fi obținute și prin alte practici, însă metoda Mark Komissarov se diferențiază net de oricare alta prin rapiditatea cu care se obțin aceste rezultate, unele dintre acestea materializându-se încă din timpul cursului, fiind necesară, într-adevăr, practicarea metodei și ulterior cursului pentru dezvoltarea la maximum și consolidarea acestora.




Infovision - vederea legat la ochi, a fost validată cu echipamente medicale, prin teste oftalmologice medicale.
Prima testare, la Kiev, vezi fotografia https://scontent.fsbz1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13133177_466422480223372_1235049581515355902_n.jpg?oh=5ed79debe2a479a078c1f87dba00f650&oe=5944218F, efectuându-se două tipuri de testare:
1) Electroretinogramă (ERG);
2) potenţialul evocat vizual (VEP).
Descrierea pe scurt a ceea ce relevă aceste teste :
1) ERG este un test de vedere folosit pentru a detectarea funcţiei anormale a retinei (lumina-detectata de o parte din ochi).
Mai precis, în această încercare, celulele fotosensibile ale ochiului, bastonase şi conuri, şi apoi celulele ganglionu și conectarea lor în retină sunt examinate. În timpul încercării, un electrod este plasat pe cornee (în partea din faţă a ochiului) pentru a măsura răspunsurile electrice la lumina din celulele care simt lumina în retină la partea din spate a ochiului.
2) VEP, constă în măsurarea semnalelor electrice înregistrate la scalp pe cortexul occipital, ca răspuns la stimulii de lumină. Se dezvăluie astfel integritatea efort cale vizuală.
S-au efectuat aceste teste deja de trei ori (în Kiev - Ucraina, Bucureşti - România, şi bari - Italia), şi un al patrulea a fost programat din nou în Italia. În Bari erau câţiva foşti cursanţi Infovision, care au participat la studiu.
Rezultatele au fost consecvente și cele aşteptate: creierul uman are capacitatea de a primi informaţii vizuale fără a folosi ochii!
Această capacitate este ceea ce a oferit de 17 de ani metodei InfoVision ocazia minunată de a ajuta persoanele cu deficienţe de de vedere.



Undele Alfa, prezente în condiţii normale doar la subiecți care au ochi închiși, în relaxare, care dispar la deschiderea ochilor, au apărut la subiecții care purtau masca și citeau, ca şi cum ar fi avut ochii închişi.


Persoana de contact care se ocupă alături de Mark Komissarov de implementarea metodei în România : Mihaela Istrati - https://www.facebook.com/mihaela.istrati?pnref=story

Profil facebook Mark Komissarov : https://www.facebook.com/mark.komissarov.3
Mark Komissarov Romania : https://www.facebook.com/MarkKomissarovRo?fref=nf
Site INFOVISION : http://mkomissarov.com/ro/
Grup Facebook "Infovision Romania - Metoda Mark Komissarov" : https://www.facebook.com/groups/478675052279500/
Comunitatea Facebook "Pot sa vad"https://www.facebook.com/potsavad
Potsavad Lumea : https://www.facebook.com/potsavad.lumea?fref=ts
Interviu cu Mark Komissarov : http://infochelaru.ro/2015/07/metoda-mark-komissarov-o-sansa-pentru-o-viata-mai-buna/

Evenimentul meu Live din 7 februarie 21017 "Ora 22 Kato Live", în care Dl Mark Komissarov şi Mihaela Istrati au participat ca invitaţi ai mei - le mulţumesc încă o dată pe această cale


Întrebări puse de mine la care s-a răspuns în Live:
- Se poate afirma că metoda Infovision reprezintă o Trezire, că este o metodă de Trezire şi dezvoltare a unor capacităţi umane ?
- Ce legătură are metoda Infovision cu metodele de antrenament în întuneric (peşteri, grote, camere întunecate, puţuri săpate în pământ, etc) practicate în diversele şcoli antice de Iniţieri existente de-a lungul timpului ?
- Ce legătură are metoda cu Glanda pineală, dacă are ?
- Care este rata de succes copii / adulţi ?
- De ce scade capacitatea percepţiei la obscuritate, întuneric, deşi conform unor metode iniţiatice străvechi dezvoltate în întuneric, se dezvoltă o capacitate de percepţie în întuneric, o clarviziune care pare a detecta alte tipuri de câmpuri, unde, decât undele luminoase reflectate de obiectele din mediul înconjurător ?
- Există Contraindicaţii, risc de declanşare a unor crize pt persoanele care au tulburări sau disfuncţii psihice, cu caracter psihotic, halucinatorii, etc ?
Live-ul este inclus în Playlistul creat de mine pe canalul meu Youtube "Mark Komissarov - Infovision", care este actualizat periodic (abonează-te la canalul meu Youtube să fi la zi cu noutăţile) :


 




 În alt playlist al meu - "Clarvederea", prezentat mai jos veţi putea vedea şi filme cu clarvăzători români, care percep mediul, extrasenzorial. 
Valentina Gârlea este chiar oarbă de la vârsta de 8 ani. Ea afirmă chiar că poate percepe extrasenzorial DOAR CÂND ÎNCHIDE OCHII, şi când îi deschide nu mai poate, în plus având chiar senzaţia de sufocare când ţine ochii deschişi... veţi vedea şi demonstraţii efectuate de Ildiko Balmus, care sustine că percepe ceea ce alţii nu pot, cu ochii închişi, legată la ochi, de cand era mică, şi multe alte materiale... Vizionare plăcută ! 



Distribuie articolul, mulțumesc! 




-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 



Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).


-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email


-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html
SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner

Sinestezia şi percepţia extrasenzorială

Sinestezia, synæsthesia sau synaesthesia, cu pluralul synesthesiae sau synaesthesiae, provine din greaca veche σύν (SYN), "împreună", şi αἴσθησις (aisthesis), "senzaţie". Este o situaţie neurologică în care stimularea senzorială sau cognitivă duce la experienţe involuntare, automate într-o altă cale senzorială sau cognitivă. Sinestezia reprezintă fenomenul care asociază două sau mai multe simțuri. Estimările privind prezenţa în cadrul populaţiei variază, unele estimează că sinestezia ar putea fi regăsită la 1 din 23 de persoane în una din formele sale, (Cytowic R. E), altele că este prezentă la aproximativ 4% din populație. Într-un studiu cu aproximativ 50.000 de subiecţi, au fost găsiţi 20 care să aibă capacitatea de sinestezie (1 la 2.500 de oameni deci). Altă sursă preciza 1 la 2.000 de oameni. Având aceeași origine cu anestezia, care înseamnă „fără nicio senzație”, sinestezia înseamnă mai multe senzații la un loc.

O SERIE DE CĂRȚI MINUNATE DESPRE SPIRIT, VIAȚA SPIRITUALĂ, VIEȚILE ANTERIOARE, LUMEA DE DINCOLO, EXISTENȚA DE DINAINTE ȘI DUPĂ MOARTEA CORPULUI OMENESC

(În josul unora dintre pagini ai și o secțiune numită "Cărți de același autor", unde există și alte cărți interesante scrise de același autor. Această colecție am făcut-o dintr-o listă de peste 1.300 de titluri ! ) Nu uita faptul că o carte bună reprezintă un cadou apreciat de majoritatea oamenilor, datorită utilității sale.



Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');