Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, februarie 12, 2015

Vampirismul energetic și descărcarea de încărcare

                           

Abordez acest subiect din motive de... atenţionare : nu lăsa pe nimeni să îţi inoculeze teama şi frica în minte şi suflet, deoarece aceste trăiri sunt extrem de nocive cînd se generalizează, când se transformă în stări de anxietate, angoase, în fobii, în atacuri de panică.

Aceste trăiri emoţionale stau la baza generării tulburărilor, disfuncţiilor, bolilor, care se cronicizează în timp dacă nu poţi scăpa de aceste stări afective ! Cine ştie, cunoaşte faptul că tensiunea prelungită, încordarea, stresul, slăbesc organismul, sistemul imunitar, consumă rezervele energetice ale organismului, şi stau la baza diverselor patologii.

Iar teama şi frica stau la baza existenţei şi perpetuării tensiunii, încordării, stresului (eustresului), deci reprezintă esenţa cauzală a bolilor.

Mă amuză şi totodată mă întristează atitudinea vânătorească a terapeuţilor care încearcă să sperie oamenii pentru a-i transforma în... clienţi. 
Aşa procedează şi ţigăncile ghicitoare : te abordează pe stradă şi îţi dau o veste proastă apoi una bună, spunându-ţi că eşti blestemat, dar ele te pot salva de blestem. Dacă... plăteşi, bine-nţeles, că alfel descântecul nu are... putere. :)

Pentru a trata pe cineva de ceva, tratatoru trebuie să aibă de ce să-l trateze, iar dacă omul nu este convins că suferă de ceva ce trebuie tratat, tratatoru nu are ce trata. 
Ca atare, există pe piaţă o mulţime de boli imaginare, sau, mai rău, induse, create în mod artificial, conştient, de către cei ce au menirea să trateze suferinzii. 
Se cunosc teoriile conspiraţioniste potrivit cărora principalele boli ale prezentului sunt întreţinute sau chiar create de către marile companii de medicamente, în scop... financiar.
Este o abordare puţin extremistă a problematicii, dar populaţia este oricum dezinformată privind marile interese mondiale, și de obicei nu iese foc fără fum.

"Vampirismul energetic" reprezintă o expresie menită să inducă teamă, disconfort, nelinişte, similar ideii că ai fost blestemat.
De aceea şi nu numai, o consider nocivă, periculoasă. 
Te doare capul, te simţi obosit, nu ai poftă de mâncare, nu ai vlagă, eşti palid, etc, acestea toate pot fi simptome cauzate de faptul că ai fost victima unui atac brutal barbar de tip vampiristico-energetic, şi ar fi cazul să mergi la terapeut să îţi refacă câmpul tău energetic deteriorat prin supt energetic, căci altfel eşti în pericol să devii supt de tot... :)
În fapt, nu există aşa ceva, sau nu în acest mod, deoarece nu există oameni care să poată face în mod conştient aşa ceva : să sugă energie din reţeaua energetică a altui om, înfigându-şi colţii săi energetici în câmpul altuia, creând o spărtură în sistem, din care să se poată "alimenta". 
Termenul "vampir" folosit în acest caz este impropriu, greşit utilizat, dar este folosit în special de masmedia deoarece are priză la public.

Orice om se poate încărca mult mai simplu şi mai uşor din mediu, decât printr-un procedeu de "sugere" a energiei de la alţi oameni. 
Mediul reprezintă în fapt UN OCEAN DE ENERGIE.
Cei ce cunosc mecanismul de încărcare energetică a organismului ştiu că noi ne încărcăm prin prana solară, prin respiraţie, prin câmpul terestru, prin energia alimentelor, şi, în relaxare, prin rezonanţa cu "câmpul Terrei" cuplându-ne la Rezonanţa Schumann, care are vârful principal pe frecvenţa de 7,83 HZ.

În plus, există ”entităţi veghetoare” care nu permit furtul de energie, există mecanisme de protecţie personale, naturale, şi există şi anumite riscuri majore de a prelua "energie NEGATIVĂ", contaminată, boli, tulburări, dezechilibre, etc., aşa cum pot fi preluate o serie de boli prin transfuzii sanguine.
Imaginează-ţi următorul scenariu : un bioenergoterapeut tratează mai mulţi pacienţi pe zi. 
Dacă el le-ar ceda din energia lui personală, s-ar descărca rapid de energie, s-ar îmbolnăvi rapid.
1. Unii terapeuți susţin că ei în mod real cedează energie pacienţilor, dar că ei se reîncarcă rapid ulterior, că ei ştiu cum pot să facă asta. 
Dacă ştiu, atunci de ce nu învaţă cum să facă asta și pe pacient ? 
Pentru a crea dependenţă de terapeut, nu-i aşa, să revină iar și iar la ”stația lui de încărcare”. 
Oricum, nu-i aşa. :)
2. Alţi terapeuţi afirmă că ei nu folosesc energia lor proprie, ci energie pe care o preiau din mediu şi o retransmit pacientului, ei funcţionând ca un releu pentru această energie. 
Păi, atunci, la fel : de ce nu îi învaţă pe pacienţi să recepţioneze singuri această energie, de ce trebuie să facă ei pe releele ? 
Tot pentru a crea dependenţă de terapeut, nu-i aşa ? 
Oricum, nu-i nici aşa... :)
3. Unii terapeuţi care afirmă că fenomenul de transfer energetic este real, susţin că ei se pot proteja de furtul de energie, de cedarea incontrolabilă de energie de către ei altora. 
Dacă aşa este, de ce nu îi învaţă şi pe pacienţi şi pe restul populaţiei cum să se protejeze, pentru a nu se mai îmbolnăvi datorită dezenergizării niciodată ? 
Pentru a crea dependenţă de terapeut, nu-i aşa ? 
Oricum, nu-i nici aşa... :)

Cum este, atunci ? 
Cam aşa : câmpurile energetice ale fiinţelor umane se întrepătrund, dar nu se amestecă, întotdeauna, în sensul că nu se realizează un transfer de energie, automat, ca în cazul în care cuplăm doi acumulatori unul de altul.
Dacă ar fi un transfer de bioenergie automat, ca la un circuit electric, atunci DOCTORII ŞI ASISTENTELE AR MURI PE CAPETE, DE TINERI, ÎN SPITALE, nu-i aşa ? 
Pe de altă parte, BOLNAVII AR SUGE RAPID ENERGIA CELOR SĂNĂTOŞI, AUTOMAT, ŞI S-AR VINDECA RAPID ! 
Se întâmplă, însă, aşa ? 
NU, nu-i aşa ? :) 
Pare logic, nu-i așa?
Așa o fi? :)

Deci devine clar că terapeutul nu dă altora energie, şi că bolnavul nu preia energie de la terapeut. 
Terapeutul însă poate ajuta, prin fenomenul de (RE)POLARIZARE ENERGETICĂ, să se deblocheze anumite reţele energetice blocate, care de fapt sunt blocate datorită unor procese PSIHICE, MENTALE, a unor blocaje psihoafective.

Ştim că multe boli sunt de natură mentală, că blocajul psihic se REFLECTĂ la nivelul organismului fizic, hormonal, neurohormonal, fiziologic. 
Că emoţiile stenice, pozitive, ne ”încarcă energetic”, şi că cele astenice, negative, ne ”descarcă energetic”.
Dar asta este de fapt o falsă încărcare-descărcare, căci e mai mult vorba de activare-dezactivare, ceea ce nu este același lucru.
Nu-i așa? :)
Şi, dacă mergem şi mai în adânc, mai în profunzime, constatăm că, de fapt, este vorba, în esenţă, de RELAXARE şi ÎNCORDARE (tensiune, stres) aici.

CÂND TE RELAXEZI TE ”ÎNCARCI”, CÂND TE TENSIONEZI (stresezi, enervezi) TE ”DESCARCI”.
Asta este Legea de bază.
De ce și cum?
Deoarece relaxarea produce o permeabilizare mult crescută energetică, facilitează fluxul de energie, schimburile energetice interne și cu mediul extern, iar încordarea produce o rezistență opusă circulației energiilor.

Am amintit mai sus de Rezonanţa Schumann, despre care am mai scris, vezi aici
Când te relaxezi, şi undele creierului ajung în jurul valorii de 7,83 Hz, tu intri în rezonanţă automat cu acest ocean de energie care înconjoară pământul, şi te încarci energetic. 
De aceea relaxarea este fundamentală pentru încărcarea energetică a organismului, de aceea odihna şi somnul revigorează, etc., căci doar în starea de relaxare undele cerebrale ajung în jurul valorii de 8 Hz, și atunci se produce rezonanța, iar rezonanța te încarcă energetic rapid!

Cînd te pui pe masa terapeutului, în general se produce un fenomen de relaxare, de detensionare, ceea ce are prin asta efecte pozitive, vindecătoare, dacă reușești să te te relaxezi.
Dacă nu... 
Dacă terapeutul nu reuşeşte să îţi inducă relaxarea, efectul repolarizării va fi scăzut, şi va trece rapid.

În esenţă, fiziologic, vorbim aici de activarea simpatică şi cea parasimpatică a sistemului nervos, cuplare şi decluplare, activare şi dezactivare, încordare şi relaxare, excitaţie şi inhibiţie. 
Noua medicină germană NMG a înţeles acest lucru, faptul că bolile reprezintă efectul blocării mentale pe activarea simpatică, care menţine organismul încordat, tensionat psihoemoţional. 
Tensiunea psihică menţine tensiunea organică, ceea ce descarcă organismul de energie, îl slăbeşte, îi blochează funcţionarea normală, consumă resursele energetice, afectează sistemul imunitar, mecanismele naturale de protecţie, etc.
Am mai scris pe această temă, mai detaliat, în cadrul altor articole, pe blog, dar repetiția fixează mai bine informația. 

Orice regulă îşi are excepţiile sale excepţionale, dar asta nu-i motiv de panică, bine-nţeles. 
Vorbim aici de regula generală.
Tema este mai complicată decât pare, şi a considera drept "atacuri energetice" anumite raporturi energo-informaţionale care există între câmpurile oamenilor, în mod firesc şi natural, continuu, este prea mult, o exagerare.
A induce sugestiv oamenilor ideea că sunt atacaţi energetic mereu de alţii în societate, pentru a li se suge energia, reprezintă o tentativă de manipulare, de inducere a unei stări de anxietate, angoasă, care poate genera fobii sociale şi genera un comportament sociopat.
Părerea mea este că cei ce sperie oamenii aiurea o fac deoarece ei înşişi nu sunt vindecaţi, și au pitici sugaci care-și fac de cap în mintea lor. :)
Cine ştie asta, îi recunoaşte uşor pe cei nevindecaţi, care însă propovăduiesc vindecarea energetică, principii şi metode de vindecare. 
Dacă ar fi vindecaţi, nu ar resimţi această nevoie de a induce teamă altora. 
Când se vor vindeca, se vor (re)echilibra, se vor linişti, şi vor induce PACEA şi LINIŞTEA sufletească şi altora, așa... ca mine, în mod magic și miraculos. De simplu... :)
Deci, cunoscând asta, poţi recunoaşte acum şi pe cei vindecaţi : ei îţi induc în mod natural și firesc PACEA şi LINIŞTEA, o stare de bine, de confort, de siguranţă, de încredere, de optimism, etc, așa cum simți acum, citind aceste rânduri, de exemplu. :)

Exerciţiu practic : ce fel de stare simţi că îţi induce activitatea de a citi aceste rânduri ? 
Există autori de articole care, când le citeşti, simţi cum ţi se induce o stare de teamă, nesiguranţă, disconfort, nelinişte ? 
Adu-ţi aminte de câteva exemple.
Sau poate mai bine nu, rămâi în liniște și pace, și ține minte starea asta. :)

Am făcut un playlist Youtube cu ceea ce am găsit pe tema vampirismului energetic, pentru a vedea şi amatorii de materiale video aberaţiile unora privind tematica, şi faptul că sub denumirea de "vampirism energetic" de fapt sunt incluse procese care nu au nimic în comun cu această terminologie. 
Vampirul reprezintă un om care efectuează conştient actul de a deposeda victima sa de fluidul vital sanguin, și de a și-l însuși prin ingerare, asta este esența sa.


Dacă ai vizionat ceva, bine. Dacă nu, bine. Ai tot timpul...

Voi adăuga ceva, ca urmare a unor întrebări din partea cititorilor curioși și vampirizați :) :
PROBLEMA PROTECŢIEI
Afirm că trebuie privit ca autoprotecţie fenomenul, căci tu te laşi INFLUENŢAT de alţii şi apoi dai vina pe ei. 
Dai vina pe alţii că ţi-au furat energie, că ţi-au ”spart câmpul”, că te-au enervat, că te-au supărat, etc. 
Dar astea sunt doar REACŢIILE TALE la stimularea altora. 
Stai calm, respiră adânc, lasă să treacă, vorba chinezului : stay calm, and let it go... :) 
Şi aici vorbim de fapt de INTERPRETĂRILE pe care tu le conferi. 
Mintea umană creează iluzia cauzalităţii. 
Face sens. 
Faci o legătură între emoţiile tale şi evenimentele de viaţă, considerând că evenimentele de viaţă cauzează emoţiile pe care le ai. Fals. 
Nu evenimentele de viaţă îţi cauzează emoţiile, ci MODUL ÎN CARE TU INTERPRETEZI EVENIMENTUL DE VIAŢĂ ÎŢI CAUZEAZĂ EMOŢIILE. 
Nu te enervezi deoarece nu te ascultă cineva, ci eşti furios deoarece gândeşti într-un anumit fel despre faptul că nu eşti ascultat. 
Nu eşti deprimat deoarece a murit cineva apropiat, ci eşti deprimat deoarece ai INTERPRETAT într-un anumit fel moartea acelei persoane. 
În aceeaşi situaţie, oameni cu interpretări diferite reacţionează cu emoţii diferite. 
Mintea umană creează iluzia explicaţiei. 
Oamenii crează poveşti post factum pentru a-şi explica comportamentul.  
Mintea umană este vulnerabilă. 
Tot ce ţi se spune este codat de mintea ta ca fiind adevărat, şi abia ulterior te întrebi dacă este într-adevăr adevărat sau fals, raţionamentul tău fiind construit ulterior. 
De aceea, dacă cineva îţi dă foarte multă informaţie, şi nu apuci să o procesezi rapid, sau dacă eşti stresat şi obosit, aproape tot ce ţi se spune intră în mintea ta ca fiind adevărat.... 

1. Deci, relaxează-te, învaţă să te relaxezi. 
Ăsta este primul şi principalul pas
Ai un exerciţiu de relaxare aici, dacă te interesează : http://youtu.be/728D9xyWXOc?list=PLbN5sJc5PARAj-A7ZgI8TP_MXCnmuNOC8 2

2. Totul se produce prin REZONANŢĂ
Dacă nu rezonezi cu ceva, nu reacţionezi, nici nu interpretezi, ci rămîi indiferent, absent, neparticipant
Deci, de fiecare dată când simţi că ceva neplăcut ţi se întâmplă, conştientizează că ceva din tine a început să rezoneze, şi faptul că trebuie să depistezi şi controlezi acea rezonanţă. 
Dacă nu poţi, atunci aplică această şmecherie : mută-ţi rapid, instant, atenţia asupra a altceva. 
Comută-ţi atenţia. Fixează-ţi mintea ferm pe alt gând, altă imagine, altă idee
Astfel ÎNTRERUPI FENOMENUL DE REZONANŢĂ, declanşând o altă rezonanţă
Dacă te vei gândi la ceva plăcut, vei simţi o stare plăcută, te vei relaxa
Dacă eşti credincios şi te gândeşti imediat la Divinitate, acest gând salvator cu adevărat te va salva... 
3. Cîmpul energetic (aura) al unui om te poate influenţa, dacă stai aproape de el, dar tot prin rezonanţă te influenţează, în mod imperceptibil, inconştient
De ce ? Deoarece gândurile sale sunt legate de câmpul său, ca un NOR ENERGETIC, care are un anumit TIP DE ÎNCĂRCĂTURĂ ENERGETICĂ, un anumit PATTERN (tipar) VIBRAŢIONAL. 
Tu poţi simţi această vibraţie, natura generală a gândurilor sale, şi poţi să te simţi confortabil, plăcut, neutru, indiferent, sau neplăcut, iritat, tensionat, agitat, etc. 
Este ca şi cum norul tău de gânduri este influenţat de norul său de gânduri, şi tu percepi asta la nivel afectiv, sufletesc
Cel mai bine este să eviţi aceşti oameni, să nu stai prea aproape de ei, dacă nu te poţi controla eficient. 
Dacă vrei să experimentezi, însă, atunci trebuie să te concentrezi intens asupra a ceva plăcut, şi să emani această stare. Astfel poţi influenţa atmosfera de gânduri din jurul tău, şi pe acel om. 
Şi astfel te păstrezi şi tu în sfera ta, ne lăsând astfel să fii influenţat negativ. 

Exemplu practic : proiectează asupra lui o imagine pozitivă, un gând pozitiv, un sentiment pozitiv. 
Imaginează-ţi cum el se transformă în mod pozitiv. 
Dacă este nervos şi agitat, relaxează-te şi imaginează-ţi că şi el se relaxează treptat, odată cu tine. 
Încearcă să îi simţi starea şi să o calmezi mental, indu-i o sugestie mentală, etc... 

Serghei Lazarev : "Irascibilitatea in raporturile cu oamenii, rautatea constituie o tentativa de atac bioenergetic nu numai asupra unui individ ci si asupra Universului, provocand deformatii ale structurii campului. 
“Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantati-i pe cei care va urasc…”. 
Aceasta e cea mai puternica aparare impotriva nenorocirilor, bolilor si a aceea ce numim “deochi”.
Foarte multe boli sunt puse in legatura cu faptul ca oamenii nu stiu cat e de periculos ca in perioadele de puternic avant sufletesc, cand sunt indragostiti, de exemplu, iar nivelul energetic al omului creste brusc, sa emane ganduri si stari emotionale negative."

Ce spune SN Lazarev despre vampirismul energetic : spune că acest fenomen există, şi chiar că el s-a lăsat de vindecările bioenergetice deoarece din cauza suprasolicitării şi extenuării ajunsese să-şi vampirizeze clienţii. 
Sunt puţin reticient privind explicaţiile sale, care sunt cam confuze, dar să vedem părerea sa : 
"Vampirismul energetic este o ocupație nu tocmai inofensivă. 
Influentarea oamenilor la un asemenea nivel al campului este cu mult mai dificila decat ne putem inchipui
 Vampirismul inseamna nu doar furtul unei anumite cantitati de energie, incalcarea invelisului campului si crearea conditiilor pentru pierderile ulterioare de energie dar si prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sanatatii, psihicului. 
Dupa un furt masiv de energie apar devieri psihice. 
Omului care incepe sa se foloseasca de energia altuia i se inchid canalele de comunicare cu Universul iar el este nevoit sa ia din ce in ce mai multa energie. 
Astfel pot aparea boli grave si chiar moartea.
Inceputul acestui proces sta in egoismul exacerbat manifestat in ganduri, emotii sau fapte, in neintelegerea unitatii lumii. 
Aceasta blocheaza canalele de legatura cu cosmosul si provoaca o cadere energetica. 
Acest proces e greu de oprit. 
El condamna copiii “vampirului” la niste boli grave intrucat acestia se nasc cu canalele de legatura cu Universul inchise si atunci fie ca sunt supusi vampirismului fie ei insisi vor deveni vampiri si vor continua ruinarea propriului suflet.
Cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie? 
Ei infurie, chinuie victima, cauta diferite mijloace de a subjuga omul pentru ca a lua de la unul egal ti-e complicat. 
E mai usor sa iei de la acela pe care l-ai subjugat.
De ce devine omul sadic? Parintii sai au renegat comuniunea cu lumea, au renegat inaltele sentimente ceea ce a dus la inchiderea completa a canalelor care-i unea cu Universul. 
A inceput degradarea si destramarea structurilor campului. 
Energia nu putea fi procurata din alta parte decat de la oameni. 
Daca este vorba de un copil, acesta incepe sa-si irite mama, s-o necajeasca. 
Ea incepe sa tipe in permanenta, se infurie si ii cedeaza energie. 
Copilul isi bate joc de colegii de joaca, ii jigneste, chinuie animalele, rade si isi bate joc de cei varstnici in scopul obtinerii energiei. 
Prin urmare provocarea de chinuri fizice si spirituale unui alt om este una din formele de vampirism.
Putini cunosc cat de grava e pedeapsa pentru vampirism si cat de putine sunt sansele de a iesi din aceasta situatie. 
Unul din mijloacele spirituale de aparare impotriva unui om certat cu regulile eticii, care incearca sa fure energie il constituie rugaciunea pentru ca aceasta constituie in acelasi timp si un ajutor pentru corectarea deformatiilor structurilor sale spirituale. “Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantati-i pe cei ce va urasc.”
" Analiza mea arată că vampirismul e o boală gravă, pentru că ea distruge sufletul omului şi se transmite urmaşilor. Urmările ei se manifestă nu dintr-o dată, deteriorarea continuîndu-se de-a lungul câtorva generaţii.
La baza vampirismului stă o înţelegere incorectă a lumii
O tânără m-a întrebat dacă se încarcă în mod corect cu energie imaginându-şi un şuvoi de flăcări albastre care intră în ea. 
Observându-i structurile karmice în timpul exerciţiilor sale, am observat că este o încălcare a legilor. 
Orice furt premeditat de energie: din natură, din Cosmos, de la Soare, este o dovadă grăitoare a faptului că individului nu-i ajunge energia şi că acesta trebuie s-o ia de undeva. 
Aceasta constituie premisa vampirismului. 
Principala eroare a acestui comportament constă în faptul că omul nu asociază energia cu spiritualitatea, ci o disociază. 
Când nutrim dragoste faţă de Univers, noi primim o uriaşă cantitate de energie.
Trebuie căutate sferele superioare ale bioenergeticii: spiritualitatea, nobleţea sufletească, dragostea, pentru a primi suficientă energie, acest mod de înţelegere trebuie să constituie un principiu de conduită în viaţă. 
De îndată ce începem să ne gândim la energie separat, disociind această noţiune de noţiunile de „spiritualitate” şi de „etică”, ne condamnăm structurile spirituale la sărăcie, umplând de energie doar corpul fizic. 
Omul trebuie să ştie că energia pe care el o primeşte prin intermediul unor simţăminte superioare, îi vindecă trupul, destinul şi sufletul. 
Tratarea mecanică a problemei şi orientarea spre energia brută, duce la deformări ale structurilor spirituale fine, iar consumul sub orice formă duce la degradare.”
„Aveam la tratament o femeie tânără. 
În două şedinţe i-am eliminat durerile şi i-am spus să mai vină o dată, la un control de rutină. 
Când a venit data următoare, am observat la ea nişte modificări ciudate: devenise palidă, i-au apărut nişte reacţii alergice şi devieri de ordin psihic. 
Nu mai înţelegeam nimic, l-am cerut telefonul de acasă şi am încercat s-o tratez de la distanţă. 
Prin telefon am rugat-o pe mama tinerei să noteze absolut tot ce se întâmplă cu fiica sa. 
Era un caz ieşit din comun: pentru prima dată mi se întâmpla ca starea pacientului să se înrăutăţească după intervenţia mea. 
Şi încă în mod considerabil. Prin locurile peste care trecusem cu mâna, la o distanţă de 20-30 cm de corp, fetei i-au apărut erupţii şi mâncărimi. 
Când am citit însemnarea mamei, mi-am dat seama cu groază de ceea ce se întâmplă. 
Am înţeles că ceea ce fac este vampirism. 
Îi furam energia. 
Suprasolicitându-mi organismul, mi-am provocat un vampirism subconştient şi am început să le fur energia pacienţilor mei. 
Trebuia să întrerup tratamentele, deoarece organismul meu acum, în orice situaţie critică, va alege această cale - furtul bioenergiei de la o altă persoană. 
Întrucât lucrez la distanţă, pot fura bioenergie de la orice om. 
Era o situaţie fără ieşire.
M-am decis să renunţ pentru totdeauna la bioenergetică, fiindcă activitatea mea ulterioară n-ar fi avut nici un sens. 
Nu m-am îndepărtat de principiile clasice de lucru ale bioenergeticienilor contemporani însă, creîndu-mi o stare de suprasolicitare, am constatat că metoda acumulării energiei şi masajul fără contact nu sunt eficiente. 
Ele nu duc la acea terapie către care am tins toată viaţa. 
Eu pot trata prin intensificarea voinţei, de la distanţă, cunosc toate tipurile de masaj punctural, stăpânesc bine metodele de tratament prin tehnicile respiratorii şi prin regimul alimentar. 
Însă am înţeles că toate aceste metode pot constitui simple paleative care nu-1 pot vindeca pe om.
Am fost atunci sprijinit moral de doctoriţa împreună cu care lucram. 
Ea m-a rugat să nu trag concluzii pripite, să mă odihnesc şi să reflectez
Exact în acea perioadă am primit invitaţia de la medicul spitalului din satul Voznesenie de a veni la ei de Paşte. 
Era o ocazie cât se poate de potrivită. M-am gândit că, odihnindu-mă şi analizând în detaliu situaţia, voi fi în măsură să iau o hotărâre. 
Speram în subconştient să primesc un semn oarecare dacă trebuie sau nu să-mi continui activitatea şi dacă voi găsi soluţia.
Am plecat la lacul Onega. Am vizitat bisericuţa din lemn din secolul al şaisprezecelea. 
Ziua de Paşti a fost minunată, cu schimbări rapide în starea vremii: mai întâi a nins, apoi a plouat, s-a înseninat şi, deodată, chiar deasupra capetelor noastre a apărut curcubeul: m-am scăldat în lac şi m-am simţit ca un nou născut. 
Mi-a revenit încrederea în faptul că trebuie să continui activitatea. 
Trebuia însă găsită o metodă care să permită tratarea omului fără a-l influenţa energetic. 
Şi eu am început s-o caut.
Am încercat să acţionez asupra structurilor karmice pe care le vedeam în însuşi omul din faţa mea. 
Găsind cauzele care au determinat deformarea structurilor karmice, le-am explicat pacientului. 
Am renunţat total la utilizarea mâinilor. 
A fost o perioadă chinuitoare pentru că la început nu stăpâneam chiar foarte bine metoda şi rezultatele erau cu mult mai slabe faţă de cele obţinute prin acţiunea mâinilor. 
Câteva luni bune le-am pierdut cu perfecţionarea metodei după care, încetul cu încetul, au început să apară şi rezultatele la care nu puteam ajunge acţionând cu mâinile. 
Atunci am înţeles că viitorul aparţine acestei metode, că mai întâi şi întâi trebuie găsite cauzele tulburărilor karmice, cercetate, trebuie studiată informaţia şi transmisă oamenilor pentru că de vindecat pot vindeca sute, pe când de explicat cauzele bolii şi căile de a scăpa de ea o pot face pentru milioane de pacienţi. 
Din acel moment eu am devenit cercetător şi numai cercetător.
Manifestarea vampirismului în procesul activităţii terapeutice m-a determinat să înţeleg faptul că apariţia bolii este legată de dezechilibrul semnelor eticii, de aceea şi remediul ei trebuie orientat către conştientizarea acestor dezechilibre, către schimbarea concepţiei individului. 
Boala reprezintă unul din mecanismele dezvoltării spiritului. 
Acest adevăr ne este cunoscut de multă vreme. 
Noi doar l-am ignorat un timp.”
„Odată, la curs, a venit vorba de vampirism. Eu explic mecanismul acestuia, cum are loc autodistrugerea omului dacă el începe să ia energia de la alţii. 
La curs participă bioenergeticienii. 
Unul din cursanţi, un tânăr destul de plin de sine, declară că el are un mijloc minunat împotriva vampirismului. 
ÎI rog să se explice. Era interesant de ştiut.
- Când vampirul fură energia, trebuie să-ţi reprezinţi un focar de supuraţie şi n-are decât să ia.
- Dacă veţi fi ţinta permanentă a vampirilor şi vă veţi apăra în acest mod, în curând singur veţi deveni un „focar de supuraţie”. 

Ce ne imaginăm că suntem, aceea şi devenim. 
Nu vă sfătuiesc să recurgeţi la astfel de recomandări. 
Când simţiţi că cineva vă fură energia, rugaţi-vă ca acestui om să-i fie dăruite iubirea divină şi energia care îl vor schimba, îi vor purifica sufletul şi-1 vor uni cu Cosmosul.
Mai târziu am testat sfaturile tânărului: spiritualitatea, sufletul, comportamentul aveau valori negative. 
Era o degradare totală a structurilor spirituale fine. 
Dacă te rogi ca vampirului să i se dea iubirea şi energia divină, atunci valorile parametrilor săi spirituali se vor ridica mult. 
Un ajutor conştient îl salvează pe cel care, cu voie sau fără de voie, fură energia. 
Această întâmplare este elocventă pentru faptul că tehnica violenţei, care în prezent destul de des trece din lumea fizică în cea spirituală, în lumea bioenergiei, este sinucigaşă. 
Omul nu sesizează aproape niciodată transformarea sa. 
Apelând de câteva ori la violenţă la nivel spiritual, omul nu simte cum i se destramă sufletul, fiindcă s-a obişnuit, în primul rând, să fie interesat de ceea ce se întâmplă cu trupul său.
Şi ce-i mai interesant, în tandemul vampir-victimă, întotdeauna câştigă victima, pentru că vampirismul pentru aceasta este un semnal al unei comuniuni precare cu Divinul. 
Vampirismul obligă victima să se orienteze spre energiile superioare, spre energiile spiritului. 
La vampir însă, are loc un proces invers: degradarea progresivă a structurilor spirituale fine, răspunzătoare de receptarea energiei divine.”

Ai aici playlistul meu ”SN Lazarev”


În primul rând, trebuie să fii atent CE citeşti şi CUM citeşti. 
Ceea ce citeşti şi ACCEPŢI ca fiind corect şi adevărat se transformă în CREDINŢE şi CONVINGERI PERSONALE care îţi vor influenţa în continuare viaţa. 
De aceea, falsul care este acceptat drept adevăr va conduce la formarea unor credinţe şi convingeri false, care vor conduce inevitabil la suferinţă
Teoriile care nu oferă DOVEZI şi ARGUMENTE logice clare, trebuie privite în mod critic de la început. 
Dacă nu ţi se oferă dovezi şi argumente, caută-le tu, în viaţa ta, în viaţa altora, la specialişti, în cărţi, pe internet, etc. 
NU CREDE FĂRĂ A CERCETA, pune-ţi mintea la contribuţie, căci ştii doar faptul că somnul raţiunii creează... monştri, nu ?

În filmul despre radionică, prezent în playlistul "Vampirism energetic şi nu numai" de pe canalul meu youtube,  se arată că există transfer de informaţie între oameni, că există rezonanţă, empatie, telepatie, fără transfer de bioenergie. 
Se arată că există vindecări prin transfer de informaţie, şi că acest transfer de informaţie nu implică un transfer masiv energetic
Nu zic că nu este posibil ca un organism să ofere energie altui organism, ci faptul că acest fenomen nu se produce în mod natural spontan, automat, în felul în care termenul de vampirism îl sugerează. 
Fiecare organism are anumite mecanisme de protecţie naturale, care nu permit manifestarea fenomenelor de furt de energie. 
Dacă furtul s-ar realiza în mod spontan, natural, preoţii, asistentele medicale, medicii, ar fi vampirizaţi zilnic de bolnavi şi suferinzi, şi ar avea o durată medie de viaţă foarte scurtă, iar bolnavii dezenergizați s-ar vindeca automat în prezența altor oameni sănătoși. 

Concepţia vampirismului energetic este limitativă, în sensul că induce ideea că fiinţa umană ar avea un singur tip de energie, ce poate fi dat şi luat. 
În realitate, însă, există "Corpuri energetice" şi Câmpuri energetice de mai multe tipuri, o mare varietate
Câmpurile energetice înconjoară fiinţa ca foiţele de ceapă miezul, centrul. 
Iar aceste "corpuri energetice", de fapt sunt în permanentă legătură cu Spiritul - centrul fiinţei, şi cu câmpurile terestre, câmpul Soarelui, al Lunii, al celorlalte planete, al galaxiei, şi anumite fluxuri de energie care străbat întregul Univers.
Problematica energetică a fiinţei umane nu este aşa simplă cum cred unii ignoranţi necunoscători, ci este deosebit de complexă. 
Asta o confirmă şi oamenii care au dobândit clarvederea / clarviziunea, care percep energiile acestor câmpuri, aura oamenilor, fiinţelor, obiectelor, şi care totuşi nu înţeleg nimic deşi percep acest joc complex de lumini şi fluxuri luminoase care se află într-o continuă mişcare, schimbare, transformare. 
Cine dobândeşte clarvederea accidental, fără a avea nici o cunoaştere anterioară despre problematica aceasta, are nevoie de mulţi ani de observaţii efectuate asupra manifestării acestor procese, pentru a putea înţelege, treptat, pentru a putea INTERPRETA corect ceea ce percepe. 
Până atunci, fiecare clarvăzător va face multe greşeli, multe erori de INTERRETARE.
Simpla percepţie, fie ea şi extrasenzorială, nu conferă automat înţelegerea
Aura nu este ceva static, ci ceva într-o permanentă mişcare, schimbare, transformare. 
Corpurile energetice nu sunt fixe şi bine delimitate, ci ele se întrepătrund, interacţionează, se schimbă odată cu gândurile, starea emoţională, interacţiunea cu alte persoane, etc.
Ceea ce afirma SN Lazarev mai sus despre vampirismul energetic, eu aş atribui transferului INFORMAŢIONAL realizat între el şi pacienţii lui, nu a unui furt de energie.  
Argumente
1. SN Lazarev nu este clarvăzător, deci nu a perceput fenomenologia dpdv energetic, prin clarvedere,
2. nu a perceput pe loc faptul că el "fură" energie de la pacient, deşi el era obişnuit cu metodele terapeutice bioenergetice, deci AR FI TREBUIT SĂ SIMTĂ IMEDIAT FAPTUL CĂ EL SE ÎNCARCĂ CU ENERGIE DE LA PACIENT, dar... nu a simţit nimic ! 
El doar a INTERPRETAT ULTERIOR efectul resimţit de pacient, ca fiind consecinţa existenţei unui "furt" de energie realizat INCONŞTIENT de el ca... vindecător. 
Sunt mai multe lucruri aici care nu se leagă logic, şi este evident faptul că el nu a simţit nimic privind transferul IPOTETIC de energie, şi a formulat ulterior un raţionament care lui i s-a părut a fi logic. 
Dintr-o perspectiva mai holistică, studiind un pic şi fenomenele prezente în Radionică, devine mai credibil şi de înţeles faptul că transferul de INFORMAŢIE a determinat efectul, nu transferul de BIOENERGIE
Dacă ar fi fost transfer de bioenergie, Lazarev ar fi trebuit să simtă imediat asta imediat, căci ele era... bioterapeut. 
Dar nu a simţit nimic, de fapt, nici un transfer, deşi ar fi trebuit să simtă cum se ÎNCARCĂ ENERGETIC !

Să privim problema şi altfel : există persoane în PREZENŢA cărora te simţi bine, energic, energizat, şi persoane în prezenţa cărora simţi cum devii mai obosit, mai dezenergizat, mai confuz, etc. 
Este ca şi cum prezenţa unor persoane te încarcă efectiv energetic, şi prezenţa altora te descarcă efectiv energetic. 
Acest fenomen este real, adevărat, căci este CONFIRMAT de mulţi oameni. 
Până aici totul este OK. 
Ce nu este OK : INTERPRETĂRILE pe care diferite persoane le conferă acestui fenomen real ! :) 
Este ca şi cum toţi am vedea că plouă, dar dacă întrebi oamenii care sunt de acord că plouă, DE CE PLOUĂ, fiecare ar emite tot felul de păreri diferite privind CAUZA din care plouă. :) 
Mai concret : ceea ce percepem noi în mod concret este că NE SIMŢIM ENERGIZAŢI ŞI DEZENERGIZAŢI în compania ANUMITOR oameni, nu a TUTUROR, nu toţi au astfel de efecte perceptibile asupra noastră, ci DOAR CEI CARE NE TREZESC REACŢII EMOŢIONALE ! 
Asta simţim concret toţi. 
În rest, totul este INTERPRETARE, ATRIBUIRE DE SENSURI ŞI SEMNIFICAŢII acestei fenomenologii. 
Poţi să CREZI că te simţi astfel deoarece ţi se DĂ sau ţi se IA ENERGIE. 

Şi acum, am să-ţi pun o întrebare simplă : DACĂ TU CREZI ÎN VAMPIRISM, ATUNCI, CÂND TU TE SIMŢI MAI BINE, ENERGIZAT, ÎN COMPANIA UNOR ANUMITE PERSOANE, ASTA NU AR ÎNSEMNA CĂ TU DE FAPT... VAMPIRIZEZI ACEA PERSOANĂ ? :) 
Exact asta ar însemna ! 
Eşti de acord ? 
Poţi să nu fii ? :)
  
De fapt, de ce ne simţim mai bine în compania unora, mai energici, şi mai neplăcut în compania altora, mai lipsiţi de vlagă
În primul rând reţine bine că este vorba DOAR DE PERSOANELE CARE ÎŢI TREZESC REACŢII EMOŢIONALE, nu şi de cele care îţi sunt indiferente !

Această STARE se datorează INFORMAŢIILOR pe care le primeşti sau le TREZEȘTI din memorie, pe două căi : 
1.  prin TRANSFER INFORMAŢIONAL COGNITIV, adică datorat unor informaţii existente (depozitate) în SUBCONŞTIENTUL tău, şi care te afectează în mod inconştient,

2. prin transfer realizat între CÂMPURILE voastre energo-informaţionale (aurele voastre). 
În ambele cazuri, nu se realizează un transfer de bioenergie, ci unul de informaţie
Iar această informaţie face ca tu să REZONEZI POZITIV cu acea persoană, sau nu, adică să intri în DISONANŢĂ cu ea. 
Cu toţii ştim, însă, de la fizică, că la rezonanţă ne încărcăm energetic, şi la disonanţă pierdem energie
Dar asta nu înseamnă că, implicit, LUĂM energie de la acea persoană, sau CEDĂM energie acelei persoane. 
Nu-i așa? :) 
Eu afirm că te încarci ca EFECT al stării tale de bine, de relaxare pe care o simţi în acea companie, datorită transferului de informaţie, deoarece voi vă asemănaţi şi vă atrageţi instinctiv datorită asemănării, şi că te descarci energetic datorită neplăcerii, încordării, tensiunii, stresului, pe care le simţi instinctiv ca urmare a transferului de informaţie. 
Trebuie să observi şi să înţelegi tu simţi o stare de bine, plăcută, cănd simţi că te "încarci energetic", şi că simţi o stare neplăcută, de rău, când te "descarci energetic" ! 

Şi acum, cuplează în mod logic asta cu faptul că tu, ori de câte ori te relaxezi te simţi bine, simţi că te încarci cu energie, şi că de câte ori te încordezi şi tensionezi (stresezi), simţi că te descarci (pierzi) energetic. 
Este aşa, şi este firesc şi natural să fie aşa, prin activarea sistemului nervos parasimpatic şi a celui simpatic. 
Primul te relaxează, al doilea te ţine în tensiune, încordare, pentru a fi gata de acţiune, de fugă sau luptă, CU CONSUM DE ENERGIE DIN REZERVELE TALE PERSONALE!  

Am mai vorbit despre asta, în alte articole.
Ceea ce vreau eu să concluzionez acum este faptul că ceea ce simţi tu ca ÎNCĂRCARE şi DESCĂRCARE energetică, se datorează de fapt RELAXĂRII şi ÎNCORDĂRII prin care tu REACŢIONEZI la PREZENŢA ANUMITOR persoane, nu a ORICĂREI persoane, ci DOAR a persoanelor care ÎŢI TREZESC TRĂIRI EMOŢIONALE PLĂCUTE SAU NEPLĂCUTE, STENICE SAU ASTENICE !
Deci acea ”încărcare şi descărcare energetică”, ipotetică, reprezintă în fapt o INTERPRETARE a stării plăcute şi relaxante, sau a stării neplăcute, tensionante, declanşată de prezenţa ANUMITOR persoane. 
Tu cedezi de fapt energie în mediul înconjurător, şi preiei energie din mediul înconjurător, nu de la oameni. 
Însă starea ta psiho-afectivă poate fi influenţată de oameni, care te fac astfel, INDIRECT, să te încarci sau te descarci energetic, prin relaxare şi încordare. 
Dar nimeni nu îţi ia această energie cedată, şi nimeni nu îţi dă energie, ci doar te poate ajuta să o poţi prelua din... mediu, prin STAREA psihoafectivă pe care ți-o induce /creează!

Circulă pe internet şi o teorie care afirmă pe scurt dogma sa cam aşa : suntem ca nişte VASE COMUNICANTE, prin care circulă energia de la un om către altul. 
Dacă ești calm, relaxat nu poate să-ți ia nimeni din energie, dar dacă te enervează și alte chestii similare, altul îți ia din energie astfel, "hrănindu-se" cu ea.
Să analizăm puţin : 

1. Sunt de acord că suntem "vase COMUNICANTE", în ideea că există legături COMUNICATIVE INFORMAȚIONALE între noi, între oameni, şi chiar între noi şi elementele naturii. 
Asta au afirmat şi afirmă toţi clarvăzătorii, că suntem "legaţi" cu "fire de lumină" între noi, şi cu tot ceea ce am venit în CONTACT până acum. 
2. Dar, acest concept al "vaselor comunicante" semnifică faptul că COMUNICĂM, că facem schimb de INFORMAŢII, nu şi de bioenergie, implicit. 
Este oarecum corect să spunem că primim informaţia pe un suport energetic, că totul este energie, dar NU şi că ne HRĂNIM (alimentăm) cu energia prin care comunicăm informaţiile între noi
Este ca şi cum am afirma că ne putem hrăni energetic cu informaţiile transmise între noi prin internet, prin energia câmpului undelor prin care se transmit informațiile vehiculate. :)

Trebuie să fii foarte atent la metafore, la sensurile secundare ale termenilor şi expresiile folosite de alţii în exprimarea lor. 
"Hrana spirituală", cuvântul lui Dumnezeu, nu semnifică o bioenergie, fiind o exprimare metaforică. 
Să luăm şi exemplul unei MANTRE sau al unei YANTRE : ce efect au acestea asupra fiinţei umane ? 
Ele nu transmit bioenergie, ci favorizează realizarea unui ACORD, a unei ACORDĂRI pe anumite domenii de frecvenţe ale unor anumite CÂMPURI, cu care, când intri în REZONANŢĂ, te poţi încărca energetic. 
Dar aceste câmpuri sunt naturale, universale, create de aştri, de Univers, sunt FLUXURI energetice naturale, aşa cum este câmpul magnetic terestru, câmpul electro-magnetic care creează Rezonanţa Schumann între scoarţa Pământului şi ionosferă, ca într-un condensator, etc.

"Dacă ești calm, relaxat nu poate să-ți ia din energie, dar dacă te enervează și alte chestii similare îți ia din energie... "
Am explicat mai sus fenomenul. 
Aparent aşa pare, deoarece tu te simţi mai energizat sau mai dezenergizat. 
Dar interpretarea fenomenului este eronată.
Tu te simţi mai energizat deoarece te simţi bine, mai activat, plăcut, în compania unora, şi te simţi dezenergizat deoarece tu te simţi mai dezactivat, mai rău, neplăcut, în compania altora. 
Însă ei nu îţi iau energie în acest fel, nu îţi fură energie, nu pot să folosească bioenergia ta în scopuri personale, pentru a se încărca cu ea.
 

Şi acum... PROBĂ PRACTICĂ : gândeşte-te la o persoană anume, în compania căreia simţi mereu că te "încarci" energetic, şi apoi la o persoană care te "descarcă" energetic mereu. 
Focalizează-ţi gândul, pe rând, câteva minute, la fiecare dintre ele. 
După care, spune sincer : ai simţit acest fenomen de încărcare şi descărcare ? 
Dacă l-ai simţit, cât timp te-ai gândit la ele, atunci asta reprezintă o DOVADĂ a faptului că fenomenul are la bază un transfer de INFORMAŢIE, că este un fenomen psihologic, şi că de fapt, TU SINGUR TE "ÎNCARCI" şi te "DESCARCI" datorită felului în care TE LAŞI influenţat EMOŢIONAL de anumite persoane prezente în viaţa ta !  

Vestea Cea Bună pe care o primeşti acum : tu te poţi proteja acum de influenţa psihologică exercitată asupra ta de orice persoană, de orice "furt energetic", dacă ai înţeles mecanismul prin care tu "cedezi" şi "primeşti" energie. 
Controlând trăirile tale EMOŢIONALE, tu poţi controla modul în care te energizezi şi dezenergizezi ! 
Tu deţii acest AUTOCONTROL, şi de acum îl poţi MANIFESTA în mod conştient. :) 
Până te vei LĂSA vampirizat, din nou... :) 

Bunăstarea şi Fericirea ta depinde şi de educaţie, de pregătirea ta, de informaţiile pe care le deţii.
Citește mai departe, tot mai departe... :)
Linkuri utile:
Energia spiritului. Refacerea energiei spirituale

Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:


Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri importante pentru dezvoltarea ta personală (articole și materiale video destinate sponsorilor - memebership):https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE


-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢII PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


software-deals.rosoftware-deals.ro

Entitățile elementale (după Rudolf Steiner)

Entitățile elementale sunt entităţi care există în cadrul realităţii noastre ca fiinţe spirituale, care, însă, într-un anume fel s-au abătut de la mersul regulat al evoluţiei şi a căror însemnătate constă tocmai în faptul că ele se abat de la curentul normal de evoluţie.

Spirit, spirite. Ce este Spiritul

Încep o serie de sinteze efectuate pe baza unor materiale studiate de mine cu mare atenție. Postările mele vor suferi modificări, adăugiri, cu timpul. Este vorba de o muncă de analiză și sinteză a unor teorii care au multe lucruri în comun, și cu care eu personal rezonez.

Bruno Groening - unul dintre cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii

La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate. Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');