Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, aprilie 14, 2015

Credinţa şi Sentimentul Religios




Când tu cedezi din puterea ta, voința ta, energia ta, indiferent în ce direcție și sens, atunci tu creezi automat premisele care conduc la crearea... abuzurilor față de tine.
Puterea corupe, iar puterea este dobândită de unii prin faptul că alții le-o... cedează, mai mult sau mai puțin conștienți de acest... transfer și de urmări.
Redobândirea puterii face parte din procesul conștientizării de sine, a câștigării încrederii în tine însuți, în forțele și capacitățile tale.
Cunoașterea de sine conduce la conștientizarea puterii și capacităților tale reale.

Dacă tu crezi că puterea de decizie asupra modului tău de viață trebuie să aparțină altcuiva, altora, care știu mai bine decât tine cum ar trebui gestionată viața ta, atunci ar fi bine să conștientizezi faptul că viața ta nu va decurge așa cum vrei tu, ci așa cum lași pe alții să ți-o dirijeze, și că abuzurile privind libertatea ta sunt inevitabile.
A crede sau a fi convins că altul știe ce e mai bine pentru tine, este un tipar preluat prin educație din copilăria ta, când părinții au hotărât pentru tine, în locul tău.
Iar acest tipar se va reflecta asupra credințelor tale generale, inclusiv cele de tip religios, în care figura părintelui, ca Autoritate, este reprezentată simbolic de Divinitate, de Dumnezeu, de Tatăl ceresc, Autoritatea supremă.
Deci, relația cu Tatăl ceresc este influențată în mod real de educația ta religioasă, dar și de relația ta cu tatăl tău pământesc, în mod subconștient, subtil, prin transfer, transferul puterii de alegere și decizie, asupra Autorității în general, și asupra tatălui în mod specific. 
Ca exemplu, o relație disfuncțională cu tatăl tău se va reflecta în relația ta cu Divinitatea - Autoritatea supremă, prin proiecție și transfer, revolta resimțită față de autoritatea dictatorială a tatălui fiind proiectată asupra Tatălui ceresc, căruia nu îi vei putea accepta existența, autoritatea, funcția sa, rolul său.
O relație echilibrată, armonioasă, plină de iubire față de părinte, va facilita acest transfer al sentimentului de iubire față de Divinitate...

Credinţa şi sentimentul religios au anumite puncte comune. 
Căci credinţa se poate manifesta sufleteşte ca sentiment religios, când ea se extinde la nivel universal. 
Când credinciosul caută răspunsuri, punându-și întrebări existenţiale, atunci el se poate îndrepta spre calea experimentării unor trăiri emoţionale de un tip aparte, care sunt în legătură cu viaţa sa, cu manifestarea şi cu originile acestei manifestări. 

Ce este un credincios ?
Este un OM CARE CREDE CĂ POATE DESCOPERI ADEVĂRUL, ȘI POATE TRĂI ÎN ADEVĂR, DE ACEEA ÎL CAUTĂ CONTINUU, CÂT TIMP VA TRĂI. 
Cred că astfel aş putea defini credinţa mea, prin raportare la adevăr
Cred că astfel aş putea defini şi... lipsa de credinţă. Necredincios este cel ce nu crede că el poate descoperi adevărul, cel ce nu are încredere în capacităţile sale, în posibilităţile sale, și ale oamenilor în general. 
Necredinciosul speră că alţii vor putea, că ştiinţa va putea, dar nu crede în el însuşi. 
El se amăgeşte astfel, spunând că el crede în ştiinţă, pentru a putea trăi împăcat cu el însuşi, cu incapacitatea sa, debarasat de responsabilitate, de sarcini. 
Căci el nici măcar nu este un om de ştiinţă, şi nici nu vrea să devină unul, deoarece nu vrea să îşi dovedească... neputinţa. 
Dacă ar crede în ştiinţă, în posibilitatea de a descoperi adevărul prin știință, şi-ar dedica viaţa... ştiinţei, descoperirii adevărurilor... ştiinţifice, nu-i aşa ? 
Aşa cum un credincios religios îşi dedică viaţa unei religii, adevărurilor spirituale, ascunse simţurilor...
Este posibil ca această credinţă să apară pe parcursul vieţii, ca moment al conştientizării, dar eu o văd ca o sămânță care încolţeşte şi se dezvoltă apoi, ca un germen care exista dintotdeauna în fiinţa sa, căci nimic nu se poate naşte din nimic, ci totul se... transformă.
Credinţa transformă omul, purtându-l prin diferite faze ale transformării. 
Nu există oameni care nu au deloc credinţă, dar există oameni care nu o pot conştientiza şi manifesta în mod conştient. 
Ateul materialist dedicat ştiinţei are credinţa că ştiinţa este o Cale care va îndrepta omenirea spre descoperirea adevărurilor existenţiale. 
Şi el este angajat pe o cale care conduce la Adevăr...

Insuficiența și excesul sunt dăunătoare.
La fel este și în cazul credinței și a sentimentului religios.
Atât credința insuficientă cât și cea în exces sunt dăunătoare.
În caz de exces, credința devine extremism, obsesie, fanatism, și duce la... lupte și războaie ”sfinte” în numele credinței, chiar dacă acea credință afirmă clar că nu este bine să... ucizi, să omori, să faci rău semenilor tăi.
Pornite de fanatici și extremiști religioși, ”în numele  credinței”, în astfel de ”războaie sfinte” au murit milioane de oameni, din care mulți nevinovați, mulți necredincioși, puțin credincioși...
Fanaticul ajunge să creadă că este necesar să-și apere credința cu prețul vieții, și chiar să o impună cu forța altora.
Credința a fost folosită ca instrument, de-a lungul istoriei, de către cei aflați la putere, în vederea implicării populației în războaie de cotropire.
Naționalismul și rasismul au avut deseori legătură cu credința de tip religios.
”Ideologia nazismului s-a bazat inițial pe idei preluate de la unii teoreticieni rasiști care, la sfârșitul secolului al XIX-lea, lansaseră conceptele rasa ariană, puritate rasială
Conform acelor idei, omenirea ar fi fost alcătuită în baza unei ierarhii valorice a raselor, iar viața reprezenta numai „supraviețuirea adaptabililor”. Poporul german era considerat superior, parte din „rasa ariană” și îi revenea sarcina de a menține puritatea rasei și de a subordona rasele inferioare: evreii, țiganii, slavii și rasele de culoare. 
Hitler considera comunitatea evreiască drept un cancer care distrugea trupul Germaniei.
Diverși cercetători au sugerat că Hitler ar fi suferit de boli ca sindromul de intestin iritabil, leziuni cutanate, aritmie cardiacă, ateroscleroză, boala Parkinson, sifilis, și acufenă (tinitus).
Într-un raport pregătit în 1943 pentru Oficiul de Servicii Strategice, Walter C. Langer de la Universitatea Harvard l-a descris pe Hitler ca fiind un „psihopat neurotic”.
În cartea sa din 1977, The Psychopathic God: Adolf Hitler, istoricul Robert G. L. Waite a propus teoria că Hitler ar fi suferit de tulburări de personalitate borderline⁠. 
Istoricii Henrik Eberle și Hans-Joachim Neumann consideră că în timp ce Hitler suferea de un număr de boli, inclusiv boala Parkinson, el nu s-a confruntat cu iluzii patologice și a fost întotdeauna pe deplin conștient și responsabil pentru deciziile luate.
Având prescrise 90 de medicamente în timpul anilor de război, Hitler lua multe pastile în fiecare zi pentru problemele cronice de stomac și alte boli.” Wikipedia
http://www.descopera.ro/cultura/2562086-top-10-atrocitati-savarsite-in-numele-religiei


Sunt de părere că orice persoană care vrea să ajungă pe un post ca factor de decizie politică sau economică, ar trebui să treacă un test psihologic și să obțină un aviz psihologic, de la specialiști acreditați în acest scop.Oamenii cu probleme psihice ce pot influența judecata corectă a alegerilor și deciziilor lor, nu ar trebui să fie lăsați să exercite astfel de funcții, deoarece periclitează calitatea vieții populației.
Persoanele aflate în funcții de conducere ar trebui testate și avizate periodic, anual.
Populația nu are educația necesară identificării corecte a persoanelor cu probleme psihice, și chiar favorizează deseori pe unii... demenți care lor li se pare că au o... personalitate puternică... 
Astfel de ”personalități puternice” au ajuns dictatori și au provocat... genociduri, crime împotriva umanității... 

Există oameni care nu sunt pregătiţi să afle anumite adevăruri, fiind blocaţi pe Calea ce conduce la conştientizarea adevărului şi acceptarea sa.
Ei sunt blocaţi în cadrul unor anumite conflicte
De aceea ei experimentează falsitatea, neadevărul, minciuna, pentru a înţelege și asimila valoarea şi utilitatea adevărului. 
Nu trebuie să condamnăm aceşti oameni, ci mai degrabă să-i sprijinim şi să-i ajutăm să treacă cât mai bine peste grelele lor încercări pe care le au de parcurs. 
Căci ei suferă şi vor mai suferi, inevitabil, aşa cum fiecare om suferă când rătăceşte în căutarea adevărului. 
Cu toţii am suferit, şi mai avem de suferit, unii mai mult, alţii mai puţin. 
Dar depinde de noi să ne facem unii altora suferinţele mai uşoare, durerile mai uşor de suportat, şi viaţa mai plăcută...

Este destul de uşor să vezi anumite greşeli ale altora, să le critici, să le judeci şi să le condamni.
Nu pe toate, dar zilnic ai astfel de exemple. 
Ele sunt tot atâtea ocazii care ţi se ivesc ţie, în viaţa ta, pentru a medita, pentru a învăţa, pentru a servi transformării tale. 
În jurul tău oamenii greşesc şi suferă, continuu, şi lecţiile lor nu sunt doar pentru ei, ci şi pentru tine. 
Dacă nu ar fi şi pentru tine, nu ai putea asista şi observa astfel de lucruri. 

Mulţi oameni se întreabă ce au de învăţat în viaţa asta ?
De unde să ştie ei ce trebuie să înveţe, dacă nimeni nu le spune, în mod concret şi explicit ? 
Eu cred că ceea ce ai de învăţat este sub ochii tăi, continuu. 
Căci viaţa ta îţi aduce continuu experienţele de care ai nevoie ca să înveţi ceva util ţie, în prezent, în conformitate cu nivelul tău actual. 
Lecţiile celor din jurul tău sunt puncte de reper şi pentru tine, iar lecţiile tale sunt şi pentru ei. 
Oamenii din jurul tău sunt aici pentru a-ţi oferi ocazii şi oportunităţi specifice, ţie, trăind viaţa lor, experienţele lor specifice, de care ei au nevoie. 

Tu ai două opţiuni principale: poţi învăţa, şi poţi ajuta.
Îmbinarea reprezintă învăţarea prin ajutorul acordat altora. 
Este cea mai frumoasă, utilă şi eficientă formă de învăţare, prin care cu toţii avem ceva de câștigat, prin care cu toţii ne transformăm în mod echilibrat şi armonios. 
Căci câștigul aparent constă în transformare. 
Nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă... 
De aceea, cel ce nu se implică, cel ce nu ajută, cel ce nu învaţă, se blochează, nu se poate transforma. 
Şi, de aceea, va suferi, inevitabil, deoarece suferinţa îl va împinge să acţioneze, să se implice, să înveţe, să ajute, să se... transforme...

Cum poate cineva observa şi înţelege dacă a învăţat ceva, ce, şi cât a învăţat?
Eu cred că, cu cât mai mult înveţi, cu atât natura experienţelor tale se transformă mai mult, ca şi în jocurile pe calculator în care treci succesiv la niveluri tot mai superioare, cu cât acumulezi mai multe puncte. 
Natura experienţelor se schimbă, pot să devină chiar mai grele, dar nu vei mai avea acelaşi tip de încercări pe care le-ai avut. 
Cât timp natura experienţelor nu se schimbă, şi observi că se tot repetă, sub alte forme, înseamnă că nu ai asimilat anumite învăţături din acele experienţe. 
Este ca şi cum te-ai blocat în joc la un anumit nivel de care nu poţi să treci, şi îţi apar repetitiv acelaşi gen de sarcini şi încercări, de care trebuie să treci cu bine. 
De tine depinde şi când vrei să mai faci câte o pauză, şi când consideri că este cazul să te avânți din nou, în viaţă, cu elan. 
Viaţa îţi oferă continuu noi şi noi oportunităţi...

Se spune că ceea ce se manifestă în exterior, în viaţa ta terestră, reflectă ceea ce se află în interior, în mintea şi sufletul tău.
Este adevărat, dar nu poate fi uşor înţeles, deoarece nu există sincronicitate şi identitate din toate punctele de vedere. 
Sau, altfel spus, privind de la un alt nivel, mai superior faţă de această "problemă", sincronicitatea şi identitatea există, dar trebuie altfel privite şi înţelese, prin altă prismă, din altă perspectivă. 
O perspectivă pe care omul normal nu o are şi nu o poate accesa. 
El trebuie să ştie că există astfel de perspective, dar, cât timp nu le poate accesa, învăţătura oferită lui trebuie elaborată în conformitate cu perspectiva sa, cu nivelul său de cunoaştere şi înţelegere, pas cu pas. 
De aceea, o parte din ceea ce au afirmat un Buda, un Isus, şi alţi Maeştri spirituali, trebuie privit ca o învăţătură de alt nivel, elaborată din altă perspectivă. 
Trebuie înţeles că, până nu vei putea accesa acel nivel, acea perspectivă, nu vei putea înţelege anumite părţi din acele învăţături. 
Şi asta este frustrant, confuzoriu, pentru cei ce nu înţeleg acest aspect. 
Să nu uităm faptul că Isus a predat apostolilor şi o "învăţătură secretă", care nu a fost expusă oamenilor de rând, care nu ar fi putut înţelege nimic din ea, ci doar i-ar fi bulversat. 
Şi, pe de altă parte, este evident faptul că nici acum 2.000 de ani şi nici azi, majoritatea oamenilor nu înţeleg mare lucru din învăţătura lui Isus.
Noul Testament ne arată ce greu au priceput şi apostolii câte ceva.
Este clar că doar cei ce ajung la un anumit nivel încep să priceapă despre ce este vorba, căci ei ajung să trăiască în viaţa lor experienţe despre care Isus vorbea în pilde şi să conştientizeze substratul semnificaţiilor şi al interpretărilor corecte...

Evenimentele care se află în legătură, prin legile determinismului cauzal, nu se propagă în cadrul unui singur lanţ, iar efectele nu se propagă toate la fel, în timp şi spaţiu.
Unele efecte se produc aproape instant, iar altele într-un timp mai scurt sau mai lung, conform legilor cauzale. 
Deci, ceea ce trăieşti acum reprezintă suma efectelor cauzate de-a lungul întregii tale vieţi, şi nu numai. 
Chiar şi când îţi schimbi modul de viaţă, vor exista efecte din trecutul tău mai mult sau mai puţin îndepărtat, care încă nu s-au manifestat în viaţa ta, ci "aşteaptă" împlinirea condiţiilor cauzale de manifestare, aşa cum sămânța căzută din copac pe sol aşteaptă venirea ploii pentru a începe să încolţească. 
În general, viaţa ta nu se schimbă cu totul, brusc, căci asta ar fi prea şocant pentru tine. 
Legile fac ca viaţa ta să se schimbe în mod gradual, progresiv, ca să te poţi adapta. 
Dar nu eşti cu totul ferit de şocuri, fireşte, după cum observi în jurul tău, căci unii au ales să experimenteze experienţe şocante, iar alţii le trăiesc ca urmare a faptului că au rămas blocaţi, şi doar un şoc îi poate debloca.
Factorii cauzali sunt foarte numeroşi, şi nu este deloc simplu a stabili cu exactitate cauza fiecărei experienţe pe care o trăieşti. 
Dar există legi cu caracter general extins, care, dacă sunt cunoscute şi înţelese, asigură posibilitatea efectuării de previziuni privind viitorul. 
Aceste legi pot fi cunoscute şi înţelese studiind cu atenţie vieţile celorlalţi oameni, analizând ceea ce au ele în comun. 
Studiind multiple cazuri de eşecuri vei putea înţelege mai bine natura eşecului. 
Studiind multiple cazuri de succes vei putea înţelege natura succesului. 
Asemenea studii există deja, efectuate de alţii, şi tu poţi profita de ele, observând valabilitatea lor practică, pe cazuri concrete.

Cel ce are credinţă şi caută adevărul, are o mulţime de informaţii la îndemână, oferite de alţi... credincioşi.
Niciodată informaţia nu a mai fost atât de multă şi atât de uşor accesibilă precum în prezent. 
Dar, cu cât este mai multă, cu atât devine mai greu să alegi ceea ce ţi se potriveşte ţie cel mai bine. 
De aceea, rolul şi importanţa mentorilor nu s-a diminuat, ci doar metodele şi tehnicile s-au mai... schimbat, transformat.
În trecut mentorii deţineau, păstrau şi trasmiteau informaţia, în prezent informaţia există, accesibilă online şi nu numai, dar nu găseşti criteriile de selecţie adecvate ţie.
Te pierzi într-un ocean de informaţie, neştiind ce şi cum să selectezi... 
Mentorii au fost şi rămân utili în continuare, şi este bine să profiţi de existenţa lor, căci ei sunt aici şi pentru tine. 
Oamenii mândri şi orgolioşi, care încearcă să se autosugestioneze că ei nu au nevoie de mentori în viaţa lor, au mai mult de suferit, faţă de cei ce nu manifestă mândrie şi orgoliu din această privinţă. 
La asta contribuie şi faptul că oamenii mândri şi orgolioşi nu prea îşi oferă... sprijinul şi ajutorul, ei nu prea... împărtăşesc... 
Un om înţelept profită de tot ce poate profita, de tot ceea ce există în beneficiul său, cât timp acest profit nu aduce prejudicii altora. 
El se adaptează, are inima şi sufletul deschise, ca la copiii mici. A profita de sprijinul şi ajutorul mentorilor pentru a asimila învăţătură, nu poate aduce prejudicii altora...

Am afirmat mai sus : "credinţa se poate manifesta sufleteşte ca sentiment religios, când ea se extinde la nivel universal." 
Cu cât un om gândeşte mai global, mai în perspectivă, mai holistic, mai universal, cu atât sentimentul religios se dezvoltă tot mai mult în el, ca sămânța ce încolţeşte când condiţiile devin propice. 
Sentimentul religios, în esenţa sa, constă în a "simţi" faptul că în spatele tuturor fenomenelor materiale observabile există un Principiu Inteligent, şi că întreaga creaţie universală este opera unui Principiu Inteligent Creator... 
"Religia este credința în supranatural, sacru sau divin, și codul moral, practicile de ordin ritual, dogmele, valorile și instituțiile asociate cu această credință. 
În cursul dezvoltării sale religia a luat un imens număr de forme în diverse culturi sau persoane. 
Religia este, la nivel de discurs, expresia simbolică a unei încrederi în existența unei realități absolute (Sacrul, Supremul, Dumnezeul) de care omul ar depinde
Această încredere este credința religioasă
Ea permite omului să se orienteze în labirintul marilor întrebări ale vieții și dă omului un sens existenței sale care depășește viața sa biologică.
Religia este un tip de comportament uman (credințe, ritualuri) referitor la ființe, forțe și puteri supranaturale.
Cuvântul religie vine din limba latină, fie din re-legio (re-citire, referindu-se la repetarea scripturilor, după Cicero), fie din (re-ligio - a lega, a reconecta, a reface legătura cu Dumnezeu). 
Religia poate fi definită ca un sistem bazat pe încercările oamenilor de a explica universul și fenomenele lui naturale, adesea implicând una sau mai multe zeități sau alte forțe supranaturale, sau ca un sistem de căutare a scopului sau înțelesului vieții
În mod obișnuit, religiile evoluează din /către mitologie și au drept caracteristici necesitatea credinței și un mod specific de a gândi și a acționa pe care credincioșii sunt îndemnați să le respecte. 
Religiile creștine socotesc cuvântul "religie" ca "legătura liberă și conștientă a omului cu Dumnezeu"." Wikipedia http://ro.wikipedia.org/wiki/Religie

Ce aş dori să subliniez, este faptul că omul religios, prin credinţa sa religioasă şi sentimentul său religios, trăieşte în echilibru şi armonie cu natura, deoarece "vede" în Natură ceva mult mai apropiat de natura fiinţei sale decât ateul, decât cercetătorul ştiinţific contemporan, care vede în Natură ceva inert, mort, lipsit de viaţă, de inteligență, separat de natura fiinţei sale proprii.
În plus, sentimentul religios nu se limitează la raportul omului cu Dumnezeu, cu o singură entitate spirituală, căci mai există şi Îngerii, Arhanghelii, o ierarhie ce culminează cu Heruvimii şi Serafimii, mai există Spiritele Naturii, şi alte entităţi spirituale. 
Universul este viu deoarece în spatele tuturor transformărilor universale materiale se află entităţi spirituale ce coordonează şi controlează aceste transformări. 
Puterea minţii asupra materiei se exercită prin intermediul conectării mentale a diferitelor entităţi... 
Co-Creatorii îşi manifestă puterea creatoare prin comunicare şi relaţionare cu multe alte entităţi, situate la niveluri diferite privind coordonarea manifestării universului material...

Am putea spune că oamenii au abordări şi atitudini psihologice diferite în privinţa raportării lor la lume şi viaţă.
Omul religios poate simţi sufleteşte legătura sa cu Universul, cu planeta care găzduieşte specia umană, care ne oferă elementele constitutive ale organismelor noastre omeneşti, cu Soarele care ne oferă continuu, prin emanaţia sa, condiţii de viaţă, cu apa, cu aerul, cu plantele, cu animalele, simţind empatie şi... recunoştinţă. 
Spre deosebire de omul lipsit de sentiment religios, care simte... un vid, un gol interior sufletesc, când se raportează la lume şi viaţă, care trăieşte "la întâmplare", deoarece el consideră că viaţa a apărut din... întâmplare...



Universul VIU, Credinţă şi Vindecare

Ce este "Universul Viu" ? Este concepţia conform căreia tot ceea ce percepem ca fiind "material" reprezintă în fapt EFECTUL ACTIVITĂŢII UNOR ENTITĂŢI SPIRITUALE. În spatele tuturor fenomenelor naturale stă activitatea unor "spirite ale naturii" care îşi exercită capacităţile lor naturale.

Bruno Groening - unul dintre cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii

La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate. Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.

Echilibrul şi Transformarea - Yoga (Uniunea)

A fi echilibrat, cu mintea unită, nemişcată, presupune să fii la fel, atât în bucurie cât şi în suferinţă, în bine şi rău. Asta înseamnă "să fii unit", să fii în Yoga. Yoga înseamnă uniune, unire, cu Totul, Universul şi Divinitatea. Doar când dobândeşti Echilibrul, realizezi practic Unirea, cu Mintea Cosmică. Doar în Echilibru poţi fuziona.

Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:

Link de abonare la canalul meu Youtube:   https://www.youtube.com/user/katonanico?sub_confirmation=1

Noul meu Canal Youtube recent lansat ”Kato Spiritual Entertainment”, destinat destinderii, relaxării, amuzamentului:
https://www.youtube.com/channel/UCedzMJlgjjOTC6cY0JQg6HA

Kato Newsletter - Te poți abona la Newsletterul meu periodic prin Email, și vei fi ținut la curent cu noutăți din activitatea mea, completând formularul de aici:
https://blogspot.us16.list-manage.com/subscribe?u=1b6a4b0738569bd2193802752&id=dd82c2db1c

Poți asculta podcasturile mele aici: https://anchor.fm/kato-podcast

Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma Ko-fiPatreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri importante pentru dezvoltarea ta personală (articole și materiale video destinate sponsorilor - membership):


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢII PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


software-deals.rosoftware-deals.ro









 

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');