Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, noiembrie 07, 2016

Cum poţi câştiga la maxim din relaţia cu Kato



Deci, pentru cine nu mă cunoaşte, sunt proprietarul şi administratorul acestui blog.
Mă numesc Katona Nicolae, şi mi se spune pe scurt Kato, căci e mai simplu şi mai uşor. :) 
Şi am să-ţi explic pe scurt cum poţi profita la maxim din relaţia cu mine, şi te invit să o faci. :) 
În primul rând, din start, văd orice relaţie interpersonală ca fiind o relaţie de tip win-win, adică de câştig reciproc, deşi acest câştig poate fi... variabil, fluctuant.
El este oarecum relativ, din prisma faptului că nu primesc ceea ce ofer, şi tu la fel, nu primeşti ceea ce oferi, deşi majoritatea percep doar sub această formă câştigul.
Eu vreau să-ţi atrag atenţia asupra faptului că dacă eu ţi-aş oferi bani, şi tu mi-ai oferi înapoi tot bani, atunci am vorbi mai degrabă de un... împrumut, care ar avea şi o... dobândă, dacă unul ar da mai mult decât celălat înapoi. Nu-i aşa ? :)
Deci nu vorbesc de împrumuturi aici, ci de câştig, sau, mai în esenţă, de ceea ce am putea numi o... transformare, prin prisma faptului că... nimic nu se câştigă, nimic nu se pierde, totul se transformă. :)
Altfel privind, ceea ce eu îţi ofer poate fi complet diferit de ceea ce tu îmi oferi mie, şi amândoi să avem de câştigat din asta, datorită faptului că această relaţie de transfer ne va ajuta pe amândoi să... evoluăm, adică să ne transformăm în mod benefic.
La baza oricărei forme de evoluţie stă transformarea, căci fără transformare nu există evoluţie reală !

finzoom.ro

Deci, în principal, cum te pot eu ajuta:
1. Prin informaţia pe care o distribui eu în mod Gratuit.
Din această informaţie, o parte îţi va fi utilă şi ţie, căci este informaţie legată de dezvoltarea personală, în multiplele ei forme.
Pentru a beneficia de această informaţie, am să pun mai jos linkurile pe care le poţi accesa în mod centralizat de aici, acum şi în continuare:
1. Profil Facebook : https://www.facebook.com/katona.nicolae
2. Profil Google+ : https://plus.google.com/u/0/+katonanicolae/posts

3. Pagina Facebook "The Spiritual Universe Universul Spiritual": https://www.facebook.com/The-Spiritual-Universe-Universul-Spiritual-138861009540063/
4. Profil (canal) Youtube : http://www.youtube.com/user/katonanico

Playlistul meu "Creaţii personale Kato"
5. Profil (canal) Vimeo (încă insuficient folosit din cauza restricţionărilor la încărcare - 500 Mb / săptămână la varianta gratuită): https://vimeo.com/user36494341
6. Profil Trilulilu (creaţii mp3 proprii) - din păcate este neactualizat, o să mă ocup şi de el, să puteţi asculta şi acolo materialele mele, sub formă audio :)  http://www.trilulilu.ro/profil/Katonanico
7. Profilul about.me : https://about.me/KatonaNicolaie
8. Profil Scribd (publicaţii proprii) : https://www.scribd.com/katona_nicolae



 Bloguri personale : 
  9. - Loveblog4all : http://loveblog4all.blogspot.ro/
10. - "Spirit" : https://katonanico.wordpress.com/
11. - "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial": http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/

12. "Prietenii lui Kato - Comunitate spirituală" (Google+) : https://plus.google.com/u/0/communities/116952449456386797830
13. Site (Googlesites) - "Universul Spiritual" : https://sites.google.com/site/universulspiritual/
14. Forum "Universul Spiritual" : http://universulspiritual.twilight-mania.com/

Grupuri Facebook:
15. Grupul de Vindecare Spirituală prin Puterea Minţii :
https://www.facebook.com/groups/600919046595158/
16. Grupul "Universul Spiritual - Evenimente spirituale" (Facebook) :
https://www.facebook.com/groups/440656162659224/
17. Grupul "TOTUL DESPRE CANCER" (Facebook) :
https://www.facebook.com/groups/495899373853472/
18. Grupul "Grup Umanitar de Sprijin, Ajutor, Voluntariat, Donaţii" : https://www.facebook.com/groups/sprijinsiajutor/
19. Grupul "Kato - Iniţerea Spirituală" (grup închis, doar pt cei cu adevărat interesaţi) : https://www.facebook.com/groups/598891923581509/
20. Grupul "Kato - Grup de Împărtăşire a Experienţelor Extrasenzoriale" (doar pt cei ce au avut sau au trăit astfel de experienţe, şi doresc să le împărtăşească) : https://www.facebook.com/groups/949300938442752/
21. Kato Club Spiritualitate - Discuții, Întrebări și Răspunsuri - https://www.facebook.com/groups/1569394640030431/
22. Grupul "PROMOTII, REDUCERI DE PRETURI, LA PRODUSE SI SERVICII" (doar reclamele mele): https://www.facebook.com/groups/promotiireduceriofertespeciale/ 
eJobs

23. CALENDAR NAŢIONAL DE EVENIMENTE SPIRITUALE de Kato (include psihologia, parapsihologia, ezoterism, terapii, naturism ) :
http://loveblog4all.blogspot.com/2016/01/calendar-evenimente-spirituale-pentru.html
24. DEOARECE AU TOT EXISTAT SOLICITĂRI PT MATERIALELE MELE ÎN FORMAT mp3, AICI POŢI FI LA CURENT ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO pentru a le putea asculta oriunde (nu este actualizat la zi acum):
https://drive.google.com/folderview?id=0B6aZWulFbbTCfl82UVVjeFVybzg4U2E1SlF0TV9rSnRvMlVnUEhxMVE0T0w1Y1VZOEhWS3c&usp=sharing
25. Mixcloud.com - pagină Kato- muzică ambientală / creaţii proprii şi altele : https://www.mixcloud.com/katona-nicolae/playlists/ambiental/

IMPORTANT ! : Toate articolele publicate pe bloguri (peste 500 ! ) le găseşti categorizate în acest Cuprins, putând fi accesate dând click pe titlul fiecărui articol (hyperlink) : http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


Voi mai completa ulterior cu ceea ce am omis acum aici.
Cel.ro

Deoarece activitatea de socializare o desfăşor în acest moment predominant pe Facebook, îţi recomand să dai Urmărire sau cerere de prietenie în profilul meu, să fii la curent cu linkurile utile pe care le postez acolo aproape zilnic, şi cu comentariile. 
Te invit să comentezi şi tu :)  

De asemenea, recomand să te abonezi la canalul meu Youtube, care a devenit cu timpul o adevărată VIDEOTECĂ voluminoasă, ce cuprinde peste 100 de playlisturi, şi mii de materiale video.
În Playlistul meu Youtube "Creaţii personale Kato" am început lecturarea celor mai interesante şi utile articole de pe blogurile mele, demers util nevăzătorilor, celor cu probleme de vedere şi celor ce nu au timp sau chef să citească, ci să asculte ceea ce am scris.
Dacă ai probleme cu somnul, te anunţ că mai mulţi insomniaci m-au felicitat că au putut adormi în sfârşit foarte uşor ascultând creaţiile mele... :) 
Abonează-te la canalul meu Youtube să fii la curent cu noutăţile şi să nu pierzi legătura.



Te poţi abona şi la blogurile mele, există instrumente de abonare pe fiecare, pt a fi la curent cu postările noi în timp real.
Vizitează grupurile facebook, şi înscrie-te ca membru în care doreşti, conform intereselor tale.
Vei găsi informaţii utile acolo, căci triez gunoiul zilnic :) 
Sunt administrate de mine toate grupurile de mai sus, în colaborare cu Genoveva Tomescu, căreia îi mulţumesc încă o dată şi pe această cale pentru ajutorul ei de... nepreţuit. :) 

Consultă Calendarul Naţional de evenimente spirituale întocmit şi gestionat de mine pt evenimentele publicate pe facebook, dacă doreşti să participi la astfel de evenimente, şi să îţi faci un program din timp. 
Zilnic sunt adăugate noi evenimente, şi există şi evenimente gratuite, nu doar cu plată.

2performant.com

2. Partea material-financiară de câştig fac eforturi să o asigur prin postarea unor promoţii variate, la zi, care au substanţiale Reduceri de preţuri !
Ca afiliat, am acces la sute de magazine online din România, cu care colaborez, şi de unde aleg promoţiile care mi se par cele mai atractive.
Deci în acest sens relaţia este win-win, căci tu faci economii (de bani, efort şi timp) şi eu am un mic comision din vânzările efectuate prin accesarea acestor promoţii. 
Nu câştig nimic din clickuri, ci doar din vânzările online efectuate prin accesarea lor.
Deoarece activitatea mea voluntară, de a posta materiale scrise şi video gratuite, necesită mult timp, şi asta este ceea ce îmi place să fac, trebuie să o susţin din partea de monetizare prin intermediul reclamelor, a promoţiilor postate de mine. 
Deci ideea este de a crea un Mall online pe blogurile mele, prin bannerele de promoţii postate, de unde poţi citi gratuit dar poţi efectua şi economii.
Trebuie să ştii că şi a monitoriza aceste promoţii, care sunt în număr foarte mare la furnizori, a le selecta, tria, a le păstra la zi, a şterge cele expirate, ia timp, efort, consum nervos, ca orice altă muncă.
Toate linkurile sunt sigure, fără viruşi sau alte riscuri.
Deci te invit să arunci din când în când câte un ochi peste ele, căci ai o gamă foarte largă, şi asta este doar o... mică parte.
Nu uita că orice economie efectuată de tine prin intermediul acelor reclame promoţionale va constitui un câştig şi pentru mine, şi mă va ajuta să-mi desfăşor mai departe activitatea mea de a oferi materiale GRATUITE tuturor, în continuare !    
Deci, dacă tot vrei să cumperi ceva, un cadou de exemplu, sau ceva de uz personal, aruncă întâi o privire pe blog, căci aproape sigur vei găsi o promoţie şi vei face o economie.
În plus, poţi beneficia şi de transport gratuit, fiindu-ţi livrat produsul direct acasă, ceea ce reprezintă în mod real tot o... economie, de timp, efort şi bani !
Şi în profilul meu facebook postez aproape zilnic "Promoţia Zilei", sub acest titlu incluzând ceea ce mi se pare mai deosebit.
Preţurile nu sunt "umflate" cu nimic, şi orice ai cumpăra de la magazinul online accesat printr-o anumită reclamă postată de mine "se pune" la comisionul meu, nu doar produsul prezentat în reclamă. Contează deci doar să intri pe acel magazin printr-o reclamă postată de mine...

Dacă faci parte din categoria celor care nu efectuează cumpărături online, atunci probabil că te cam... deranjează reclamele mele, dar poţi să le omiţi cu... eleganţă, înţelegând faptul că nici eu nu trăiesc numai cu... aer, şi te invit să mai dai din când în când câte un... like şi mai ales un share, o distribuire, la materialele video şi articolele care îţi plac. 
E... gratis, nu te costă nimic, iar efortul e... minim... :) 
Pe mine mă ajută distribuirea, şi ajuţi astfel şi pe alţi oameni, interesaţi de informaţia distribuită de mine.

Mulţumesc frumos pentru... atenţie, pentru timpul şi efortul alocat, pentru toate intenţiile bune şi frumoase de care am beneficiat până acum, cât şi pentru cele... viitoare, în mod anticipat ! 
Evoluţia, bunăstarea, prosperitatea, se bazează pe relaţii interumane productive, benefice, echilibrate.
Pe ce altceva s-ar putea baza ? 
O zi minunată să ai în continuare ! 

Atlantis -
Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

PATREON - UN SITE UNDE VISELE CREATORILOR SE POT ÎNDEPLINI!
Dacă eşti un creator, prin Patreon poţi avea suport continuu, direct de la fanii tăi.
Prin Patreon, fanii au dat peste 50 de milioane $ la creatori.
Prin Patreon, în fiecare lună, vei putea primi fonduri consistente pentru creațiile tale, de la fanii care te susțin ca patroni.
Creatorii de pe Patreon creează: înregistrări video și filme, jocuri, muzică, podcast-uri, benzi desenate, artă, scrieri, orice altceva.
Pe Patreon ai tot ceea ce ai nevoie ca să creşti și să gestionezi afacerea ta: configurare simplă, instrumente pentru a crește, postare rapidă şi simplă, distribuție de recompense, gestionarea afacerii tale...
Citeşte detalii aici:   http://loveblog4all.blogspot.ro/2016/09/patreon-un-mod-de-castig-financiar.html



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde

-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico


-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...



  

Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');