Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

duminică, ianuarie 01, 2017

Adevăruri simple despre Psihiatrie - Peter Breggin, Dr. Psihiatru, MD

APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK


Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

Acesta este un articol de informare, de mediatizare, nu de oferire a unei terapii, a unor recomandări medicale, diagnostice, etc.
Informaţia este prezentată "aşa cum este", şi orice acţiune ulterioară, orice decizie pe care o luaţi în urma acestei informări este luată pe propria dvs răspundere integral.
Orice decizie pe care o luaţi este bine să fie însoţită de supervizarea clinică, şi să consultaţi medicul dvs în prealabil.

Din playlistul meu youtube "Psihoterapie"  katona nicolae (135 de videoclipuri ian 2017)


Cum poţi vedea subtitrări automate în limba română pentru videoclipurile care nu au subtitrare Ro (de exemplu pt a vedea şi filmele lui Peter Breggin netraduse), vezi aici în tutorialul meu : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/12/tutorial-cum-poti-obtine-subtitrari.html
Problema privind materialele sale video constă în faptul că subtitrarea în engleză este generată automat, prin recunoaştere vocală, şi aceasta are multe erori, din păcate. Apoi traducerea automată în română amplifică aceste erori...
Traducerea automată în română merge mult mai bine pt videoclipurile care au subtitrare corectă în engleză... Asta este...

Transcrierea - traducere efectuată probabil de Hope for Bipolars:ADEVĂRURI SIMPLE DESPRE PSIHIATRIE - Peter Breggin, Dr. Psihiatru, MD
Seria A, #1 - Ai un dezechilibru chimic?
Sunt Dr. Peter Breggin şi acesta este primul film dintr-o serie intitulată "Adevăruri simple despre Psihiatrie".
Astăzi voi vorbi despre dezechilibrele chimice.
Ţi-a spus cineva vreodată că ai un dezechilibru chimic?
Ai mers la medic pentru că te-ai simţit neliniştit, stresat sau deprimat, şi ţi-a spus:
“A, da, este genetic, un dezechilibru chimic. Ei bine, vei avea nevoie de un medicament psihiatric.”
Ei bine, s-ar putea să fii surprins să afli că singurele dezechilibre chimice din creierele oamenilor care merg la psihiatri sunt cele “plantate” acolo de psihiatri.
Nu avem nici o dovadă că problemele psihiatrice de la nelinişte la depresie, nici măcar schizofrenia, ar avea de-a face cu vreun dezechilibru chimic.
Deci, de unde această idee a dezechilibrului chimic?
Ştim răspunsul.
A fost de fapt inventată de minţile strălucite ale producătorilor de medicamente Eli Lily.
Chiar inainte ca Prozacul sa fie aprobat pentru depresie de catre FDA (Federal Drug Administration/ Administratia Federala a Medicamentelor USA), Eli Lily isi trimitea medicii platiti si consultantii in lume sa spuna ca depresia era cauzata de un dezechilibru chimic si in mod special de un fel de neurotransmitator lenes de serotonina, generand practic insuficienta serotonina.
Dar cei de la Lily au stiut de la bun inceput ca lucrurile nu sunt simple.
Stiau ca acest medicament Prozac, nu era tocmai capabil sa creasca nivelul de serotonina asa cum ar fi trebuit.
Toata idea din spatele Prozacului era ca bloca indepartarea serotoninei din acele locuri active ale creierului numite sinapse.
Aici este o celula care trimite Prozac catre ... ha, nu Prozac
Aici este o celula care trimite serotonina catre sinapsa
si aici esta cealalta celula care preia serotonina si acum vine Prozacul si blocheaza indepartarea serotoninei din acest loc.
Si asta va insemna ca serotonina se va stoca si astfel vei creste nivelul de serotonina din sinapse.
Ei bine, cei de la Lily au stiut chiar dinainte ca Prozacul sa fie aprobat, ca creierului nu-i place ca serotonina sa se balaceasca in sinapse si creierul raspunde astfel: nu mai produce serotonina, raspunde prin a-si creste abilitatea de a indeparta serotonina si raspunde devenind mai putin sensibil la serotonina.
Deci, de la bun inceput totul a fost o gaselnita, o campanie de PR (Public Relations/Promovare), cum ca am avea dezechilibre chimice si Prozac le va rezolva.


Deci, ce concluzionam de aici?
Oamenii care au probleme emotionale, tu, eu, toti avem probleme emotionale, nu avem nimic in neregula in creierele noastre, si daca avem, daca intr-o zi, parte din aceste probleme se dovedesc a fi cauzate mai degraba de ceva ce se intampla in creierele noastre decat in viata noastra, in emotiile noastre, in inimile noastre, in sentimentele noastre, chiar daca ar fi asa, nici macar atunci medicamentele psihiatrice nu le vor rezolva.
Pentru ca, medicamentele psihiatrice cauzeaza dezechilibre chimice in creierul nostru.
Ele patrund in creierul normal si il modifica.
Daca fumezi nicotina, daca bei alchool, drogul /medicamentul iti schimba creierul.
Si de aceea cand te opresti din a lua medicamentele ai o reactie la aceasta renuntare la medicatie.
Pentru ca medicamentele ti-au schimbat creierul.
Nu este nici un dubiu aici.
Am sa-ti spun o poveste cat se poate de simpla pentru a ilustra aceasta.
Obisnuiam sa beau prea multa cafea.
Cu multi ani in urma, pe cand aveam biroul acasa,
cana de cafea era aproape, aveam biroul construit chiar langa casa si obisnuiam sa beau cafea cat era ziua de lunga.
Intr-o buna zi m-am simtit deprimat, obosit si ma dureau toate.
"Ce se intampla?" mi-am spus.
"Ma simt de parca as avea nevoie sa mai beau niste cafea".
Asa ca am mai baut dar nu m-a ajutat deloc, asa ca am mai baut un pic, dar nici atunci nu mi-am revenit.
Pentru 2 zile, senzatia de oboseala a crescut gradual in intensitate, ma simteam fara vitalitate, aveam sentimentul ca nu eram fericit cu ceea ce faceam.
Si apoi, in a doua zi, sotia mea mi-a spus ce se intamplase.
I-am auzit vocea din bucatarie spunand:
“O Doamne draga, am pus cafea decofeinizata in filtru. N-ai mai baut cafea cu cofeina de 2 zile”.
Ei bine, daca cafeaua poate sa-ti faca asa ceva, si acest lucru sa ma faca pe mine atat de confuz, un psihiatru care stie destul despre medicamente si droguri, atat de confuz ca nu mai stiam ce simt, am crezut ca am cazut in depresie.
In timp ce eu treceam prin efectele renuntarii la un stimulent usor, imaginati-va ce inseamna sa renunti la medicamente psihiatrice.
Voi vorbi despre asta intr-un alt film.
Deocamdata, vreau doar sa stii ca dezechilibrele chimice din creierul tau, daca iei medicamente psihiatrice, sunt cauzate tocmai de medicamentele pe care le iei.
Sa analizam cum un medicament este ales pentru a fi studiat ca medicament psihiatric. 
Nu poate fi studiat aratand cum corecteaza dezechilibre chimice pentru ca nu cunoastem nici un dezechilibru chimic.
Felul in care un medicament este studiat pentru a afla daca se poate folosi in psihiatrie, este ca trebuie sa gasesti un medicament care cauzeaza un dezechilibru chimic in creierul unui soarece.
Cauzeaza un dezechilibru chimic in creierul normal al animalului.
Asta fac si Prozacul si Paxel, si Zoloft, Abilify, Risperdal, asta este ce fac toate medicamentele psihiatrice.
Compromit creierul, acest sistem incredibil de complex al unui organ mai complicat decat tot restul universului, introducand toxine acolo si schimband lucrurile in interior cu consecinte pe care nici macar nu le putem anticipa.
Apoi, companiilor de medicamente nu le mai ramane decat sa promoveze ca medicamentele lor nu cauzeaza dezechilibre chimice ci le rezolva.


Aşa că, ascultaţi-mă: focusaţi-vă pe ceea ce este real.
Şi ceea ce este real, este lupta noastră pentru a trăi, pentru a fi fericiţi, lupta noastră pentru a depăşi problemele din copilărie şi stresul vieţii de adult.
Focusati-va pe voi insiva ca fiinte umane, in viata, ale caror creiere sunt asa cum trebuie sa fie pentru lucrurile pe care le avem de facut.
Dr. Peter R. Breggin Este un medic psihiatru practician in Ithaca, New York
Baza stiintifica a acestor adevaruri simple poate fi gasita in cartile Dr. Peter R. Breggin “Retragerea de pe medicatia psihiatrica: un ghid pentru cei care prescriu, terapeuti, pacienti si familiile acestora”.
Vizitati www.breggin.com pentru informatii despre Dr. Breggin incluzand 
- Carti si articole stiintifice
- Organizatia non-profit: Centrul pentru studiul terapiei empatice
- Showul radio: Ora Dr. Peter Breggin (radio PRN.FM) - Newsletter gratuit

ATENTIE!
INTRERUPEREA MEDICATIEI PSIHIATRICE POATE FI LA FEL DE PERICULOASA PRECUM ESTE SI INCEPEREA ACESTEIA!
SCHIMBAREA DOZELOR MEDICAMETELOR PSIHIATRICE, FIE MARIREA FIE MICSORAREA ACESTORA, SAU RENUNTAREA LA MEDICATIE, TREBUIE REALIZATA CU SUPERVIZARE CLINICA.

VEZI CARTEA DR. PETER BREGGIN “RENUNȚAREA LA MEDICAȚIA PSIHIATRICĂ”.

- Sitehttp://breggin.com/
- Canal Youtube Peter Breggin: https://www.youtube.com/user/PeterBreggin
- Peter Breggin - Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Breggin
"Peter Roger Breggin (născut 11 mai 1936) este un psihiatru american şi critic controversat al psihiatriei biologice şi medicamentelor psihiatrice. 
În cărțile sale, el pledează pentru a înlocui utilizarea de medicamente psihiatrice şi a terapiei cu electroşocuri (electroconvulsive therapy - ECT) prin psihoterapie, educaţie, empatie, dragoste și servicii umane mai largi.
Breggin este autorul a numeroase cărţi critice ale psihiatriei moderne, inclusiv "Toxic Psychiatry" (Psihiatria toxică), "Talking Back to Prozac" şi "Talking Back to Ritalin".
Cartea sa cea mai recentă - "Brain-Disabling Treatments in Psychiatry" Tratamentele de dezactivare a creierului în psihiatrie) discută despre teoria sa privind vraja medicaţiei (în care pacienţii spun că se simt mai rău după tratament, dar nu reușesc să conştientizeze acest lucru sau să recunoască de ce), efectele adverse ale medicamentelor și a terapiei cu electroşocuri (electroconvulsive therapy - ECT), pericolele de diagnosticare și de medicaţie la copii, teoria Breggin a unui "complex psihofarmaceutical", şi liniile directoare pentru psihoterapie și consiliere.
Breggin este evreu.
Breggin trăiește acum în regiunea Finger Lakes a New York-ului Central, și practică psihiatria în Ithaca, New York."

Datorită interesului crescut privind afirmaţiile sale, pe care le putem considera cel puţin... interesante, voi încerca să traduc din materialele sale din cadrul seriei sale.Dacă există pesoane care se oferă voluntar pt traducere, îi rog să mă contacteze, să ne împărţim aceste materiale. Mulţumesc! 
Voi traduce eşalonat, în limita timpului meu disponibil. Voi începe cu postarea traducerii automate oferite de Google, pe care o voi revizui, după... priceperea mea. 
Dar cei mai nerăbdători, care nu înţeleg limba engleză, pot activa traducerea automată (subtitrare Ro) în modul descris de mine în acest articol - tutorial http://loveblog4all.blogspot.com/2014/12/tutorial-cum-poti-obtine-subtitrari.html
Problema privind traducerea materialelor video ale lui Peter Breggin constă în faptul că subtitrarea în engleză eset generată automat, prin recunoaştere vocală, şi aceasta are multe erori, din păcate. 
Apoi traducerea automată în română amplifică aceste erori...
Traducerea automată în română merge mult mai bine pt videoclipurile care au subtitrare corectă în engleză...  

Prezentarea Nr 2



Traducerea mea:
Adevăruri simple despre psihiatrie - de psihiatrul Peter R Breggin MD, Seria A
#2 - Cum funcţionează cu adevărat medicamentele psihiatrice?
Există răspunsuri la această întrebare.
Sunt Peter Breggin, sunt psihiatru, şi aceasta este prezentarea nr 2 din seria Adevăruri simple despre psihiatrie.
În prima mea prezentare am vorbit despre dezechilibrele biochimice şi cum medicamentele psihiatrice le induc şi alterează funcţionarea creierului.
Cum a fost confundat acest lucru cu o îmbunătățire ?Dacă priveşti la capul tău, din profil mai bine, vei vedea că nu este plat, ca şi capul maimuţelor, nu este plat ca şi capul câinilor.
Are o umflătură mare frontală, care reprezintă lobii frontali. Lobii frontali sunt cea mai mare "floare" evolutivă a existenței umane.
Este ceea ce ne face pe noi fiinţe umane, este sediul civilizaţiei, este ceea ce e necesar pentru noi să simţim că suntem persoane și identități, și mai presus de toate, este pentru relaţii sociale, deoarece creierul nostru minunat s-a dezvoltat înainte de a avea internet, s-a dezvoltat înainte de a avea instrumente, probabil, s-a dezvoltat înainte de a scrie oamenii pe pereţi, s-a dezvoltat în urmă cu o sută de mii de ani, înainte de a exista orașe.
De ce s-a dezvolat ? 
Dezvoltarea a făcut-o pentru dezvoltarea relațiilor sociale, și relațiile noastre sociale sunt atât de complicate, și subtile, și minunate, și uneori distructive, ca ființe umane, care au luat toate creierele noastre pentru a deveni cine suntem noi ca ființe sociale personale.
Fiecare substanță psihoactivă întrerupe această funcție.
Nu există nici un transport pentru a-l pune acolo și a îmbunătăți funcţionarea, toate acestea perturbă funcțiile.
Deci, de ce credem că ne ajută ?
Dacă bei câteva beri pe timp de seară şi te relaxează, poate te ajută să dormi pentru câteva ore, ce se întâmplă ?
Ceea ce s-a întâmplat este că creierul tău a fost sedat, a fost închis, a fost încetinit, şi asta nu este o îmbunătăţirea funcţionării sale, este de fapt o disfuncţie dăunătoare !De exemplu, dacă am brusc ceva de făcut, ca psihiatru, dacă trebuie să răspund la telefon, şi am un pacient stresat, aş vrea să am câteva beri la bord ?
Desigur că nu !
Am nevoie ca lobii mei frontali să funcţioneze, şi de asemenea şi lobii frontali ai pacientului meu trebuie să funcţioneze, de aceea nu îi pun să înceapă tratamente cu medicamente psihiatrice.
Orice substanţă psihoactivă, alcool, marijuana, orice substanţă psihiatrică, prozac, abdilify, litium, ritalin, adderall... nu contează ce substanţă este, va afecta această funcție.De ce pare că ajută ?
Am văzut deja că pare că te ajută, dacă vrei mai puţină funcţionare noaptea, dacă vrei să te presezi să mergi la culcare.
Este o stare anormală a fi împins în somn printr-un sedativ, dar, practic, toate medicamentele psihiatrice "tocesc" funcția lobului frontal, grija ta, ce gândești, ce simți, și acesta este efectul lor principal.Oamenii caută să aibă mai puțină durere, şi asta este o anestezie a creierului și, prin urmare a spiritului şi sufletului, toate substanțele psihoactive au tendința de a face asta, în moduri oarecum diferite, dar asta este ceea ce fac: ele suprimă dezactivând funcţiile cerebrale.
În cărţile şi articolele mele am numit asta principiile de dezactivare a creierului ale tratamentului psihiatric. (4:20)...în lucru...

Ai toată seria "Simple Truths About Psychiatry"
Peter Breggin MD 10 videoclipuri aici: https://www.youtube.com/watch?v=0F_kLbtnWWM&list=PLdo601sRKNc70BA5MV51kS-Mr6ypsvd1F
APARAT FIZIOTERAPIE ELECTROSTIMULARE Tens 220V
Cel mai bun raport pret calitate de pe piață!
Aparatul se poate utiliza...
Posted by Katona Nicolae on 8 Ianuarie 2017


APARATE DE TERAPIE ALTERNATIVĂ BAZATE PE REZONANŢĂ !

Acest aparat - Vital Protect, este un generator de rezonanţă Schumann pe 7,83 Hz, singurul produs în România, cu efecte benefice asupra organismului omenesc.
Există două modele, pe care le poţi vedea şi cumpăra online dând click pe linkurile de mai jos.
Aici ai informaţii detaliate în linkurile de mai jos:
1. Link - Vital Protect  
2. Link - Vital Protect Home - pentru casă



BIO SYNERGY - TERAPIA ALTERNATIVĂ PRIN REZONANŢĂ CU AUR COLOIDAL !
Un cadou minunat pt cineva drag ţie !  Link
Terapie alternativă pentru  REÎNTINERIRE și  REGENERARE celulară
-Reface țesutul nervos
-Reîntinerește
-Amplifică forța vitală !
Bio Synergy nu are nevoie de o sursă externă pentru a se activa (curent electric sau baterii).
Vibrațiile energetice ale aurului coloidal sunt transmise prin fenomenul de REZONANŢĂ în interiorul organismului și acționează în profunzime asupra ADN-ului, refăcându-i structura și stimulându-l să funcționeze la parametri optimi. 
Aceasta este probabil calea cea mai scurtă și naturală către sănătate și frumusețe în toate sensurile posibile.
Bio Synergy se află în topul celor mai performante soluții pentru reîntinerire și regenerare celulară.
Este vorba despre terapia cu aur coloidal cunoscută și utilizată încă din cele mai vechi timpuri de către cele mai frumoase și renumite femei din lume.
Aurul este considerat cel mai nobil metal, însăși sursa vieții, și a fost întrebuințat sub diferite forme în terapiile pentru vindecare, reîntinerire, înfrumusețare și chiar evoluție spirituală.
Dintre toate metalele, aurul posedă cel mai puternic potențial de a retrezi forțele vitale și de a reîntineri organismul.
Aceasta este probabil calea cea mai scurtă și naturală către sanatate și frumusețe în toate sensurile posibile.
Efectele pe care le produce în corp sunt:
-stimularea proceselor de regenerare la nivel celular,
-regenerarea forței vitale și reîntinerire,
-efect vasodilatator la nivelul sângelui,
-activează circulației sângelui și crește eficiența metabolismului,
-favorizează procesele de regenerare la nivelul creierului după accidente vasculare cerebrale sau traume,
-stimularea proceselor de vindecare în organism,
-efecte benefice semnificative în tratarea depresiei,
-susținerea și dinamizarea fenomenelor de reîntinerire la nivelul întregului corp,
-odihnă generală a organismului și senzația interioară de “totul funcționează natural”,
-o mai bună sănătate a oaselor (protejarea împotriva osteoporozei, artritei, guta, etc.)



Filmul Legea Rezonanţei, din playlistul meu youtube Energetica corpului uman katona nicolae
(252 de videoclipuri dec 2016):

Multă sănătate tuturor ! 

Distribuie articolul, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner



Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');