Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, ianuarie 27, 2017

Regresia Hipnotică - cercetare a universului minţii subconştiente


prosuccesstraining.ro

Sinteze dintr-un interviu cu Dr Elena Gabor: 
Dr Elena Gabor este cercetătoare a universului minții subconștiente și a conștiinței umane.
Ea deține certificări în hipnoterapie, în hipnoterapia medicală și în hipno-coaching, deține certificare ca instructor de hipnoză.
În 1995, ea a primit licența de doctor medic stomatolog în Europa, în România, echivalentul licenței de doctor în medicină dentară în Statele Unite ale Americii.
După aceea, s-a specializat în stomatologie generală.
După 10 ani de practică de medic stomatolog, și-a redirecționat atenția către cercetarea unui nou domeniu de studiu, medicina subconștientului, știința universului subconștient.
În prezent, practică hipnoterapia medicală în Los Angeles și în Europa, ajutând mii de oameni să-și depășească problemele de sănătate, provocările vieții și să-și exploreze imortalitatea.
Este autoarea unei noi cărți intitulată "Acasă la Arborele Vieții ", care aruncă o lumină asupra misterelor conștiinței, ale vieții și morții, și asupra cauzelor reale ale bolilor fizice și mentale.
-Viețile anterioare par a fi o realitate pentru clienţii mei. 
Noi le explorăm în scopul vindecării.
În terapia de regresie în vieți anterioare nu contează, de fapt, dacă acele "amintiri" sunt cu adevărat vieți anterioare sau sunt doar metafore ale minții. 
Contează faptul că acești clienți sunt capabili să-și rezolve astfel problemele actuale.
Deci dacă acele experiențe sunt sau nu vieți anterioare nu este neapărat important din perspectiva mea.
Ce am descoperit, este că acestea nu sunt, de fapt, vieți anterioare, ci sunt existențe simultane
Suflete trăiesc vieți simultane.
Aceasta este ceea ce fizica cuantică începe să arate, cum că conștiința este nonlocalizată, că toate experiențele se întâmplă simultan.
Vă pot descrie o analogie interesantă care să ne ajute să înțelegem cu mai multă ușurință acest concept. 
Dacă vă gândiți la un râu, să spunem râul Mississippi din Statele Unite, el trece prin câteva state, prin mai multe orașe, mai multe orășele, mai multe sate, dar este același râu în toate acele locații.
Sufletul este un râu de conștiință și energie care trece prin toate acele vieți ale sale în același timp.
prosuccesstraining.ro

Practic, în timpul regresiilor în viețile anterioare, ai ocazia de a vedea prin ochii sinelui tău din viața trecută, care îți arată sentimente familiare.
Ai ocazia de a vedea de ce ai acele sentimente în viața ta curentă.
Ai șansa de a reevalua situațiile sau evenimente traumatice care au generat acele sentimentele.
Ai ocazia de a fi față în față cu aceste temeri și de a le rezolva.
Ai șansa de a vedea acele situații dintr-o perspectivă mult mai pozitivă, de a-ți rezolva sentimentele față de toți cei implicați în acele situații, de a te debarasa de furie, de vină, de mentalitatea de victimă, și de a eticheta acele situații ca fiind oportunități, de a-ți exercita natura ta pozitivă și de a ajunge un maestru al practicării iubirii neconditionate.

Exemplu de ceea ce, în mod obișnuit, ai putea descoperi în regresiile în vieți anterioare care să dezvăluie sursa acelei dureri.
Am avut, de exemplu, clienți care au avut dureri într-unul din brațele. Apoi, ghidându-i în regresie să-și acceseze sursele durerii au descoperit că au trăit diverse traume fizice în acele vieți trecute, în zona brațului.
Au murit în război sau au avut brațul amputat, au fost împușcați sau au avut orice alt tip de traumă în acea zonă.
Deci ei cărat acea durere cu ei pentru că nu și-au rezolvat sentimentele față de ceea ce s-a întâmplat în acea viață. 
Ei nu i-au iertat pe oamenii care le-au cauzat traumele și au adus cu ei în această viață acele sentimente de a-i învinovății pe alții, de mânie și de tristețe.
În clipa în care îți rezolvi convingerile și gândurile despre acea situație, îți rezolvi automat și sentimentele față de ea. 
Acesta este mecanismul prin care durerile și toate celelalte simptome dispar. 
Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Probleme de adicție
Am descris două cazuri de acest fel în cartea mea: cazul Miei, personajul principal al cărții și cazul profesorului Ben.
Amândoi ajunseseră să bea prea mult vin seara pentru a-și amorți durerea lor emoțională. 
Cum am ghidat-o, de exemplu, pe Mia să-și descopere sursele dezechilibrelor ei emoționale, practic sursele depresiei, ale gândurilor ei de suicid, ale anxietății ei, a gândirii ei negative și așa mai departe, ea având o mulțime de probleme, a accesat mai multe vieți anterioare care i-au prezentat lecții impresionante despre iubire și pozitivitate și care au ajutat-o să simtă iubirea din nou.
De exemplu, ea a văzut o viață, o viață foarte fericită în care a trăit în Franța, în anii 1800.
Ea fusese crescută într-o comunitate de țigani pentru că părinții ei fuseseră uciși. 
Așadar, la o vârstă fagedă a ajuns în acea comunitate de țigani. Acolo, ea a dus o viață foarte simplă și frumoasă și a întâlnit un bărbat cu numele de Marc cu care s-a căsătorit.
Ea a ajuns să simtă iubirea pe care a avut-o în acea viață pentru acel bărbat. 
În acel moment, ea, ca Mia în această viață, a ajuns să simtă, să trăiască din nou iubirea, pentru că depresia și gândurile de suicid sunt rezultatul lipsei gândurilor și sentimentelor de iubire.
Deci energetic, deoarece cu toții suntem ființe energice, ea a fost capabilă să-și eleveze frecvența ei vibrațională și să se debaraseze de convingerile descurajatoare pe care ea le avusese, a fost capabilă să înțeleagă că, de fapt, viața ei actuală este cu adevărat frumoasă și simplă, nu așa cum crezuse ea inițial, că viața ei nu merita trăită.
Deci, în acest mod, prin terapia de regresie în vieți anterioare poți ajunge să te simți altfel, mai bine, ajutându-te, astfel, să simți din nou iubire și învățându-te ce fel de sentimente ar trebui să perpetuezi în această viață, deoarece, de fapt, modul în care ne simțim este rezultatul gândurilor și convingerilor noastre.
Când funcționăm din programe de gândire descurajatoare nu ne simțim bine.

Funcționarea din astfel de programe duce la crearea, de fapt, a depresiei, anxietății și a durerii emoționale, care, la rândul lor, pot duce la dependență de alcool, etc. 
Ca urmare, prin a reînvăța să functionăm din programe de convingeri încurajatoare, bazate pe iubire și compasiune, ajungem să perpetuăm sentimente plăcute care ne ajută să ne vindecăm bolile. 
În cazul Miei, cred că după două ședințe nu s-a mai atins de alcool. 
După prima ședință, gânduri ei de suicid au dispărut. Celelalte simptome au început să se atenueze și, în câteva ședințe, ea și-a depășit complet depresia și apoi s-a opri din a mai consuma alcool, a renunțat și la fumatul țigărilor, și a pierdut mai mult de zece kilograme în greutate după ce a accesat o viață ca un om al cavernelor.
Practic, a început să-și găsească echilibrul între viața ei umană și cea a sufletului ei. 
Vindecarea reprezintă alinierea nivelelor noastre de conștiință, mintea conștientă aliniindu-se cu mintea subconștientă și cu conștiința de spirit, a eului superior, cu mintea supraconștientă. 
Toate bolile vin din lipsa de alinierea a acestor nivele de conștiință, din conflictul pe care, de fapt, partea orientată către negativitate a minții o creează cu eul nostru adevărat, cu eul superior.
Toate bolile, și cancerul, toate. Toate bolile. 
Toate, pentru că, atunci când te afli în aliniere, ca om, cu nivelele superioare ale conștiinței tale, creezi o punte de comunicare, devii un vehicul pentru energia pozitivă a Universului și energia Sursei, deoarece nivelul tău cel mai înalt, eul tău supraconștient, conștiința ta de spirit, este în legătură cu Sursa a tot ce se află în existență.
Și prin această conexiune, energia Sursei, cele mai înalte vibrații ale Universului încep să curgă, să treacă prin câmpul tău energetic. 
Există energie care curge prin noi în mod constant. 
Și când acea vibrație înaltă curge prin tine, atunci toate blocajele energetice care îți cauzaseră bolile sunt dizolvate, începi să simți iubire din nou, începi să-ți găsești echilibrul și, practic, să funcționezi din adevărata ta natură care este energie pură pozitivă.
Mia a avut leziuni precanceroase cervicale, atunci când ea a venit prima oară la mine.
După terapia noastră, acele leziuni au dispărut complet.
Ea a fost diagnosticată inițial, a avut mai multe ședințe de tratament, care n-au prea ajutat-o, lucrurile s-au înrăutățit și, apoi, după ce am început să lucrăm împreună, totul s-a echilibrat. 
Încet, ea s-a vindecat de toate problemele pe care le avea. 
Deci nu numai de o singură problemă, ci de tot ce suferea. 
Și ea avusese multe probleme.

Îmi place să gândesc în termeni de energie, frecvență și vibrație așa cum Nicolae Tesla ne-a îndemnat, pentru a înțelege Universul și viața noastră.
De fapt, energia pozitivă, de vibrații înalte, este "materialul" din care suntem făcuți.
Ne simțim bine în prezența ei, este adevărata noastră natură.
Energia de vibrație joasă o creăm cu gândurile negative, prin generarea de sentimente negative, printr-un mod negativ de exprimare și prin acțiuni negative.
Când creăm acele vibrații joase, unde se duc?
În câmpul nostru energetic.
Treptat se acumulează, crează blocaje în curgerea fluxului de energie pozitivă prin corp, și, astfel, organele noastre ajung să nu mai poată funcționa într-un mod optim.


Dar chiar și oamenii care sunt foarte pozitivi, fericiți și plin de bucurie, se îmbolnăvesc și ei.
Noi nu înțelegem cu adevărat și complet conceptul de gândire pozitivă. 
Mulți dintre noi credem că suntem foarte, foarte pozitivi, dar, de fapt, nu suntem. 
Gândirea pozitivă a fost "strălucit" descrisă ca fiind un gen de gândire visătoare sau gândire iluzorie.  Nu este așa. 
Gândirea pozitivă este gândirea realistă.
Trebuie să te iubești pe tine însuți necondiționat, să nu fii de loc critic la adresa ta. 
De fapt, foarte puțini oameni se iubesc necondiționat pe ei înșiși. 
Când nu te iubești pe tine însuți, te identifici cu egoul negativ, creezi un conflict între nivelele tale de conștiință și, astfel, creezi boli.
Gândirea positivă înseamnă să iubești necondiționat pe toată lumea, să evaluezi fiecare situație într-un mod realist. 
Uita-te la lecția pe care acea situație afurnizat-o. Învăță fiecare lecție pe care viața ți-o oferă. 
Fă cât poți de bine data viitoare.
Și rezolvă-ți toate sentimentele față de toți cei implicați. 
Nu căra bagaje de sentimente negative cu tine. Aceasta este gândirea pozitivă.

Nu este tramatic, dăunător pentru o persoană să reexperimenteze ptin regresie, nu e ca și cum ai retrăi, în adevăratul sens al cuvântului, acea viață, ci e ca și cum te-ai uita la televizor și ai vedea o poveste, un film.

Mulți oameni plâng în timpul ședințelor, dar nu este un mod traumatic de a experimenta situația aceea.
E un mod chiar frumos, de fapt, te simți foarte bune.
Vezi acea viață dintr-o perspectivă total diferită când revezi o viață anterioară. 
Oamenii se pot pregăti înainte de a face o regresie.
Meditația poate maximiza beneficiile, deoarece în timpul meditației înveți să îți reduci la tăcere mintea egoică, acea conversație constantă. 
Dar am observat că există oameni care, deși nu s-au pregătit în nici un fel, nu au făcut nici o regresie înainte, au mers foarte adânc din prima ședință. 
Ei se conectează profund cu nivelele superioare ale conștiinței lor și sunt capabili să perceapă în mod clar, la fel cum percep ei ca suflete. 
În acea stare ești conectat, mintea ta conștientă este conectată cu subconștientul tău și poți vedea exact cum vezi tu ca și suflet. 
Dar sunt și oameni care au dificultăți în a-și reduce la tăcere mintea conștientă, egoică.
În primul rând este foarte important să înțelegi că tu deții controlul asupra minții tale. 
Tu nu ești mintea ta.
Este doar un program pe care îl ai. 
Tu ești conștiința, și ai, ți-ai format în această viață o minte conștientă, pentru a putea să funcționezi în această realitate.
Dar tu ai controlul asupra ei și poți să-ți liniștești mintea, poți alege să te identifici cu gândurile orientate către pozitivitate sau poți alege să te identifici cu drama pe care gândurile negative o creează. 
Această înțelegere ne face să devenim mai conștienți și să avem mai mult control asupra procesului nostru de gândire. 
Poți foarte bine a alege să gândești într-un mod pozitiv, într-un mod iubitor și să-ți liniștești mintea. 
Meditația ar fi o tehnică foarte bună. 
Există multe studii științifice care prezintă efectele benefice ale meditației.

Ce se întâmplă cu sufletul în momentul morții:
După moartea fizică, sufletul își elevează frecvența și ajunge la Lumina. 
Sufletele pot :
- percepe Lumina în momentul morții, care îi absoarbe, sau 
- își pot percepe ghizii spirituali care îi așteaptă pentru a le ura bun venit și a-i ghida înapoi la Lumină.
În Lumină are loc un întreg proces.
Lumina este poarta de purificare a sufletului.
Lumina are capacitatea de a demagnetiza toate blocajele energetice aflate în câmpul energetic al sufletului.

Sufletul trece în Lumină prin diferite "porți" de evaluare a vieții pe care el tocmai a încheiat-o, apoi merge dincolo de Lumină, întrând în realitatea ultimă, raiul, cum este descris de religie, realitatea nonfizică infinită, care este la baza a tot ceea ce se află în existență, fiind casa eternă a sufletelor noastre. 
La tranziția din Lumină în realitatea ultimă, sufletul redevine spirit, eul superior, adică nivelul supraconștient al conștiinței.
Intră Acasă și acolo prima oprire are loc la Arborele Vieții, care este locul unde se află memoriile sau înregistrările akashice, unde sufletul își lasă toate amintirile vieții pe care tocmai a trăit-o și redevine conștiința lui de spirit.
Pe baza deciziilor pe care sufletul le-a luat cu privire la ceea ce urma să se întâmple, dacă sufletul a ales să rămână acolo, Acasă, pentru o vreme sau să se reîncarneze, merge în dimensiunea sa, în cazul în care a ales să rămână Acasă pentru un timp sau pentru totdeauna, iar în cazul în care a ales să se reîncarneze, intră într-un program de pregătire pentru noua viață.
Împreună cu ghizii spirituali, sufletul ajunge să-și creeze o viață nouă, cu toate versiunile acelei vieți, care să îi dea posibilitatea sufletului de a progresa în acea viață. 
Fiecare suflet alege de câte ori dorește să se reîncarneze. 
Multe suflete ajung să trăiască aproape o infinitate de vieți.
Ne oprim din a ne reîncarna atunci când ajungem la nivelul de evoluție al Sursei, atunci când ajungem la frecvența vibrațională a Sursei și ne reunim cu Ea.

Este greu de evaluat un spirit, este foarte greu, dar, poți identifica un "suflet vechi". 
Este, de obicei, o persoană care are multă iubire pentru toți oamenii, foarte multă iubire necondiționată, este foarte iertător, dă dovadă de multă bunătate, este o persoana foarte, foarte iubitoare și îi ajută și pe alții.
Este o chestiune de cel puțin câteva luni pentru reîncorporare, pentru că atunci când cineva moare, sufletul stă în Lumină timp de câteva luni, deși i se pare că doar câteva minute au trecut. 
Pentru suflet, timpul are o altă semnificație. 
Dar pentru noi, luni de zile trec până când sufletul ajunge din nou Acasă, în realitatea ultimă. 

Unii oameni par să aibă amintiri clare, vii și detaliate despre o viață anterioară, fără ajutorul terapiei de regresie, în timp ce alții nu au, pentru că acel suflet a fost capabil să se conecteze, în mod constant, să meargă în acea viață. 
Aceste vieți se desfășoară simultan. 
Ele continuă să existe în paralel cu viața noastră actuală. 
Și, pentru un anumit motiv, probabil pentru că sufletul nu a fost împăcat cu ce s-a întâmplat în viața aceea, el a continuat să se conecteze, să meargă în viața anterioară, iar acele informații au ajuns la suprafață în mintea conștientă.
Copiii tind să-și amintească vieți anterioare, pentru că mintea conștientă nu este mintea cu care ne naștem. 
Ne naștem având deja mintea subconștientă formată. 
Ia timp pentru a ne forma mintea conștientă.
Practic, copii foarte mici funcționează din perspectiva subconștientului, și la nivel subconștient ei sunt capabili de a-și accesa alte vieți.
Astfel, ei le descriu cu ușurință. Este o realitate pentru ei.
Numai după ce umanitatea își imprimă convingerile sale asupra ta, când mintea conștientă începe să se formeze, încet începi să funcționezi din perspectiva minții conștiente și te deconectează, într- anumită măsură, de la subconștientul tău.

Reacția comunității psihiatrice: 
Depinde de fiecare persoană. Există oameni care sunt foarte deschiși, care, de fapt, folosesc hipnoza ei înșiși. 
Am fost la o conferință de psihoterapie în luna decembrie a anului trecut și am fost uimită de cât de mulți psihiatri și psihologi aveau formare în hipnoză și foloseau hipnoza în practica lor. 
Deci, există mulți dintre ei care cred în puterea acesteia și există mulți alții care nu cunosc detalii, care nu sunt informați în legătură cu beneficiile terapeutice ale hipnozei, care nu au studiat acest domeniu sau care nu și-au petrece suficient timp pentru a-și forma, de fapt, o opinie în această privință. Profesorul Ben a revăzut o viață uimitoare.
Inițial, el a revizuit o viață în care s-a sinucis și, ca urmare a acestei regresii, gândurile de suicid pe care el le avea i-au dispărut.
Vreau să menționez că aceste persoane au făcut ani de psihoterapie, au luat ani de zile medicamentele prescrise, dar acestea nu i-au ajutat. 
Apoi, la un moment dat, profesorul Ben văzut o viață ca soldat roman.
Fusese o viață foarte interesantă. Nu mai avusesem nici un alt caz de genul acesta.
El s-a văzut mărșăluind cu legiunile romane și, la un moment dat, a simțit că a fost botezat.
A fost un moment foarte emoționant pentru el. 
Apoi, el a spus: "Mă aflu undeva lăngă o apă și este cineva care mă botează.
Și, dintr-o dată, el nu a mai spus nimic și trupul i s-a arcuit pe canapea. 
L-am întrebat ce se întâmplă și el mi-a spus: "Este Isus, a trecut pe lângă mine. Îi simt energia; această energie trece și prin corpul meu. " 
În acel moment, se formase o punte de legătură între persona care profesorul Ben a fost în acea viață, acel soldatul roman, o punte energetică de legătură cu corpul său din viața curentă, iar energia pe care Isus o radia a trecut prin profesorul Ben și l-a vindecat de depresie, de nevoia de a bea alcool, de tristețe și de perspectiva negativă pe care o avusese asupra vieții lui. 
Acest lucru a fost într-adevăr fascinant. 
Profesorul Ben obișnuia să bea câteva pahare de vin în fiecare seară pentru a-și amorți, practic, suferința emoțională. 
El este, de fapt, șef de departament la una dintre cele mai renumite universități din lume. 
El este un profesor universitar de succes, a călătorit în întreaga lumea, este un om realizat profesional, dar a dezvoltat o dependența fiziologică de alcool. 
Eu consider că ajutând oameni să funcționeze din convingeri pozitive, să aibă iubire necondiționată unii pentru alții s-ar ajunge la diminuarea activităților criminale.

Am văzut multe dintre viețile mele anterioare. 
Am avut frică de înălțime. Am văzut viețile trecute legate de aceasta și mă simt mult mai bine acum.
Sunt o persoană destul de echilibrată. 
În general, am făcut regresii în vieți trecute cu scopul de a explorara cine sunt eu, cu adevărat, ca o ființă eternă, și să-mi redescopăr toate acele aspecte ale eului meu superior.
Am văzut vieți de învățători spirituali. 
De exemplu, am văzut o viață trăită în Africa, o viață foarte simplă. Mi-a plăcut mult acea viață. Am trăit între anii 1600 și 1700. 
Am avut o viață foarte lungă, am fost, aș spune, un om înțelept. Războinicii tribului veneau la mine să-mi ceară sfaturi. Eu îi numeam "frații mei". A fost o viață trăită ca în Paradis, practic, foarte simplă, dar foarte frumoasă.
Regresiile le-am făcut cu alte persoane, nu le-am făcut singură.
Am văzut câteva vieți anterioare de una singură, dar este mult mai ușor atunci când faci regresiile ghidat de altcineva.

Cum știe mintea subconștientă unde să meargă când ghidezi oamenii într-o regresie și îi conduci într-o viață anterioară:
Nu este mintea subconștientă cea care face această alegere, este Eul superior și Ghizii spirituali. 
Este una dintre atribuțiile ghizilor de a-ți arăta ție, ca și subconștient și ca și minte conștientă, ce provocări ai avut care încă te influențează.
Și acești ghizi spirituali sunt ceea ce, știi, în tradiția iudeo-creștină numim Îngeri.
Sunt același lucru, într-un fel, dar nu neapărat. 
Îngerii sunt energii desprinse din Creator cu scopul de a proteja sufletele care se încarnează. Îngerii nu se încarnează.
Ei nu se încarnează în vieți umane sau în nici un alt fel de vieți.
Ghizii spirituali sunt suflete extrem de evoluate, cu o mare experiență în procesul de încarnare.
Fiecare ființă umană are ghizi spirituali, adică suflete care sunt profesori, experți, și au, de asemenea, ghizi spirituali din partea tărâmul angelic, care face parte tot de Acasă, din realitatea ultimă, infinită, îngerii având scopul de a proteja sufletele în planul eteric al Pământului.
Câmpul eteric al Pământului are tot felul de energii: de la cele de vibrațiile cele mai înalte la energiile de vibrație foarte joasă.
Ca urmare, trebuie să ai o echipă cu tine, ca și suflet, pentru a putea să funcționezi în această realitate.

Când murim, are loc o evaluare a progresului dobândit în viața pe care tocmai ai încheiat-o.
Nu este o judecată, ci este o evaluare foarte pozitivă. 
De fapt, ghizii spirituali te evaluază dacă ai crescut energetic în acea viață, dacă ai progresat sau nu. Este perceput ca dureros dacă ești pe Pământ, dar, în realitate, nu este dureros deloc pentru că te afli în Lumină, unde există doar energie pozitivă.
Este energie de frecvență vibrațională foarte înaltă acolo. 
Nu există nici o posibilitate de a simți sentimente negative în acea stare de existență. 
Simți energia care trece prin tine.
Sentimentele sunt o interpretare a acelei energii și, la acel nivel de existență, doar energie pozitivă trece, curge prin tine. 
Este imposibil să simți sentimente negative și, odată ce treci dincolo de Lumină, acolo nici măcar nu au noțiunea de durere.
Numai cei care s-au tot încarnat înțeleg conceptul de durere.
Este imposibil să simți durere acolo. Acolo este, într-adevăr, Paradisul, este într-adevăr raiul.
De ce ar dori cineva atunci să se întoarcă în acest loc, este o întrebare foarte bună. 
Ne întoarcem cu scopul de a ajuta la expansiunea universului Luminii, cu scopul de a învăța ce înseamnă să fii totul. 
Pentru a avea acele experiențe, ca să ajungi să fii evoluat. 
Asta înseamnă să fii evolua să știi totul, să treci prin toate.

Sofia a făcut o regresie foarte interesantă, a accesat o viață de ghid spiritual. 
Nu am găsit în literatura referiri la acest tip de regresii. 
Ea a văzut o experiență, o viață de-a ei ca și ghid spiritual, a venit în câmpul eteric al Pământului cu scopul de a proteja un copil, fiind ghidul lui, protectoarea lui. 
Ea putea vedea în ambele planuri, în planul eteric unde putea vedea toate energiile și tot ce se întâmpla acolo, în câmpul eteric, în planul cosmic sau astral, cum doriți să-l numiți, și, în același timp, vedea în planul fizic.
A fost fascinant. Sophia este un suflet evoluat care a atins nivelul de evoluție la care are vieți de ghid spiritual.

Regresiile pot fi făcute la distanță, lucrez cu oameni din întreaga lume, prin telefon, prin Skype. Nu este nici o diferență.
Nu contează dacă ești acolo cu ei sau sunt la celălalt capăt al lumii...

Din playlistul meu Youtube "Hipnoza, Autohipnoza", câteva materiale video cu Dr Elena Gabor: 




Cartea Dr Elena Gabor "Acasă la Arborele Vieții" o puteţi comanda online aici: Link comandă
"Acasa la Arborele Vietii este o carte revolutionara care arunca o lumina asupra misterelor constiintei, vietii si ale mortii si asupra radacinilor cauzale ale bolilor. 
In aceasta carte sunt prezentate patru studii de caz de hipnoterapie (terapia subconstientului), calatorii extraordinare de descoperire de sine si de vindecare din tulburari severe (depresie, ganduri de suicid, anxietate, insomnie, etc.) prin alinierea cu nivelurile superioare de constiinta, fara folosirea medicamentelor. 
Tehnicile de pionierat dezvoltate de doctor Elena Gabor pentru explorarea universului subconstient si al celui supraconstient i-au ajutat pe eroii cartii sa exploreze cai noi si neprevazute pe taramul fascinant al vietilor anterioare si al Vietii de Apoi, sa acceseze Realitatea Ultima din care sufletele isi au originea si sa se conecteze cu Sursa Vietii. 
In aceasta carte veti gasi raspunsuri la numeroase intrebari, cum ar fi:
Cine suntem?
De unde venim?
Care este scopul vietii?
Ce sunt, de fapt, bolile si cum ni le putem vindeca?
De ce exista suferinta pe Pamant?
Ce se intampla in timpul somnului?
De ce nu ne amintim de unde venim?
Unde mergem dupa moartea fizica?
Cum este in acel univers si ce facem acolo?
Care este diferenta dintre suflet si spirit?"

"Cartea, într-un fel, continuă cercetările și munca psihiatrului Brian Weiss,am înțeles că publicul român este destul de familiar cu munca și cu cărțile lui, continuă munca psihologului Michael Newton, cel care a scris despre călătoria sufletelor și destinul sufletelor.
Aduce foarte multe detalii noi, am dezvoltat tehnici noi de conectare de fapt cu mintea universală, că ăsta este de fapt scopul, să te conectezi cu Sursa pentru a te vindeca, să te aliniezi cu toate nivelele de conștiință, și în special cu supraconștientul, care este nivelul de eu superior, nivel la care de fapt se produce echilibrul și vindecarea
Este o carte foarte interesanta, publicul american se pare ca are numai cuvinte de lauda
Am primit niste comentarii deosebite, am stiut ca aceasta carte este foarte valoroasa, are informatii valoroase, dar nu m-am așteptat la comentarii atât de extraordinare
Le găsiți la începutul cărții și le găsiți de asemenea și pe internet, pe pagina cărții de pe amazon.
Cartea de fapt dezvăluie abilități pe care cu toții le avem, prezentând patru studii de caz de terapia subconștinetului, iar eroina cărții s-a dovedit a avea niște abilități extraordinare de conectare cu supraconștientul și cu mintea universală, descarcând informații din mintea universală, funcționând ca un canal pur de informații
Mintea ei conștientă s-a detașat în acea stare, când și-a revenit din acea stare nu și-a mai amintit nici un cuvânt, iar în acea stare este capabilă să vorbească ca un medic, să răspundă întrebărilor de specialitate, să vorbească ca și un fizician.
Cu toții avem această abilitate de a ne conecta cu nivelele superioare de conștiință, dar nu știm că o avem. 
Trebuie practicată, trebuie redescoperită, această abilitate și de fapt acesta este scopul vieții, nu? 
Să te redescoperi pe tine, să afli cine ești, care ți-e scopul, multe din aceste întrebări fiind adresate în carte.
-Da, asta și vroiam să vă întreb. Sunt anumite întrebări ale căror răspunsuri le găsim aici, în carte?
-Da, sunt foarte multe, ea având abilitatea de a sta pentru un timp destul de îndelungat în acea stare de conectare cu supraconștientul și cu mintea universală
Am avut ocazia de a îi adresa multe întrebări și am primit răspunsuri extraordinare, ca de exemplu la întrebări de genul cine suntem de fapt dincolo de aspectul acesta fizic, de corpul nostru fizic și de numele nostru și ce facem în această viață.
Ce este conștiința aceasta?
Care-i scopul vieții, de ce suntem aici?
Ce-ar trebui să facem să fim fericiți?
Ce sunt de fapt bolile și cum se formează?
Cum am putea să ni le vindecăm?
Care sunt scopurile pe care ar trebui să ni le atingem ca și conștiință, de fapt?
Cu toții avem scopuri umane dar care sunt cele pe care le avem la nivelele acelea înalte?
De ce ne-am încarnat în viața asta și nu în alta?
De ce ne-am născut în familia în care ne-am născut și nu în altă familie?
Supraviețuiește conștiința morții fizice?
Dacă supraviețuiește atunci ce se întâmplă după moartea fizică?
Unde mergem ca și conștiințe sau pe ce nivel ajungem?
Ce este acolo sau cine este acolo?
Ce facem noi acolo când nu trăim viața fizică?
De unde venim înainte de a ne naște?"
Fragment dintr-un interviu cu Dr Elena Gabor

eJobs

Linkuri utile:
Asociația europeană de hipnoterapie medicală și terapia subconștientului (A.E.H.M) - este o asociație profesională creată cu scopul promovării și avansării domeniului hipnoterapiei și al terapiei subconștientului (care include toate terapiile și tehnicile care se adresează aspectului subconștient al ființei umane).
http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/

Terapia Subconstientului - Terapia de regresii în vieți anterioare și în viata dintre vieți - Blog
dr. Elena Gabor sub egida A.E.H.M
http://stfi.re/yxnlwnp

REVISTA AEHM - Download Gratuit pdf http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/revista-aehm/

LECTURI:
Lectura următoarelor cărților este obligatorie înainte de începerea cursului (aveţi şi linkuri de comandă online la fiecare):


1 - “Multe vieți mulți Maeștri” de dr. Brian Weiss - Linkuri: http://profitshare.ro/l/3270021 ; http://profitshare.ro/l/3270030 ; Link 3  


2 - “Acasă la Arborele Vieții” de Dr. Elena Gabor
Link1 

3 - “Poți să-ți vindeci viața” de Louise L. Hay - Filmul creat pe baza cărții tradus in limba română poate fi vizionat pe linkul https://vimeo.com/27705519 Linkuri cărţi :  http://profitshare.ro/l/3269978 ; http://profitshare.ro/l/3269991 ; Link 3


Lecturi suplimentare (pot ajuta la o înțelegere mai profundă a materialului cursului, dar nu sunt obligatorii):
1 -“Călătoria sufletelor” de Michael Newton, Phd - Linkuri: 
http://bit.ly/1k4w04Q ; http://profitshare.ro/l/767141 ; http://bit.ly/1AN9GgE

2 -“Puterea prezentului” de Eckhart Tolle - Linkuri: http://profitshare.ro/l/3270107 ;  http://profitshare.ro/l/3270110 

3 -„Simțindu-te bine” de Dr. David Burns (dacă cartea este tradusă în limba română) 


4 -„Cere și ți se va da” de 
Esther Hicks, Jerry Hicks - Linkuri: http://profitshare.ro/l/3270115 ;  http://profitshare.ro/l/3270117



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

libris.ro%20

Din playlistul meu Youtube "Meditaţia", două meditaţii de Dr Elena Gabor - Medical Hypnotherapy 








APARAT FIZIOTERAPIE ELECTROSTIMULARE Tens 220V
Cel mai bun raport pret calitate de pe piață!
Aparatul se poate utiliza...
Posted by Katona Nicolae on 8 Ianuarie 2017
nanoxyn.ro

Bunăstarea şi Fericirea ta depinde şi de educaţie, de pregătirea ta, de informaţiile pe care le deţii.
Studiază oferta bogată, de mai jos, de CURSURI ONLINE ŞI OFFLINE, în cazul că tu sau altcineva apropiat ţie se hotărăşte să se mai... instruiască un pic: http://bit.ly/1RqpuCj

Platformă Online de Învăţare şi Evaluare Autonomă
Clasele I-VIII şi Pregătitoare
Evaluează-te Corect - Elevi, Părinţi, Profesori:
http://bit.ly/1RqqtCu


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...



  


software-deals.ro

  VigLink banner

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');