Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

duminică, septembrie 24, 2017

Ce Trebuie, ce Este Necesar?



Dacă selectezi cu mouseul un fragment de text, textul va fi citit de o voce text-voce, după ce pagina este încărcată complet în browser!


EO- Dacă aș avea o baghetă magică, aș elimina imperativul "trebuie" din mentalitatea oamenilor.
Consider că e una dintre cele mai puternice constrângeri a libertății umane.

Kato - Ce consideri că ar mai trebui să elimini dacă ai avea o baghetă magică?
Dacă fiecare om ar avea câte o baghetă magică, de... eliminat ce vrea muşchii lui, cred că această lume ar arăta ca un pustiu, în care ar lipsi toată această varietate şi diversitate de care eu personal mă bucur că există.
Deci, Doamne, te rog nu da nici o baghetă, nimănui, oricâte rugăciuni s-ar înălţa spre tine!

În comunism un grup de oameni au considerat că trebuie să elimine tot felul de lucruri din viaţa populaţiei, şi... am experimentat asta, o lume pustiită de varietate şi diversitate, după norme şi principii etice şi morale, de grup.
O lume foarte restrictivă, foarte limitativă, în care constrângerile erau la ordinea zilei, în ideea instaurării unui... bine general, a echităţii, prin restrângerea diversităţii, libertăţii personale.
Reacţia mea a fost oarecum "ciudată": am construit imaginativ, în mintea mea, lumea, aşa cum doream să DEVINĂ, să se "îmbogăţească", şi am realizat că LIBERTATEA PERSONALĂ ar trebui pusă pe primul plan.
Şi am devenit un ”criminal”, l-am ucis în mintea mea pe Dictator, cu sânge rece, şi am dat frâu libertăţii.
Nu va fi niciodată o "lume perfectă" o lume liberă, eliberată de constrângeri, o astfel de lume în care petcepţia senzorială este limitată.
Deci, următorul pas priveşte... percepţia, căci percepţia senzorială va fi eliberată de multe din constrângerile ei, pentru "lărgirea" conştienţei.
Trebuie, este necesar?
Pentru mine, da, căci este lumea... mea, viaţa mea

Ştiţi ce e amuzant, pentru mine?
Fiecare om, dacă ar înţelege şi ar vrea, ar putea elimina din viaţa SA tot ceea ce consideră el că nu vrea să experimenteze, prin "puterea minţii" sale, prin ceea ce aduce în atenţia sa, în mintea sa, în sufletul său, în mod conştient, controlabil.
Dar fiecare a ALES, de fapt, anterior, să experimenteze ceea ce a experimentat, experimentează, şi va experimenta.
Deci, fiecare trăieşte multe situaţii conflictuale, şi de fapt alege să se conformeze, mai mult sau mai puţin conştient, alegerii sale iniţiale.
Aici vă acord fiecăruia libertatea de decizie, şi eu îmi văd de lumea mea, viaţa mea. 


Dacă nu ai citit încă postarea din linkul de mai sus, te invit să o faci acum, căci e interesantă, privind modul în care spiritele îşi aleg să experimenteze vieţile terestre, rolurile de jucat în această "lume"

Cu cât devii mai conștient, conștientizezi inevitabil, progresiv, faptul că "trebuie" face parte din viața ta, și începi să îl accepți, cu înțelepciune, înțelepciunea conferită de înțelegere, conștientizare.
Ceea ce este înțeles poate fi acceptat "așa cum este", chiar dacă nu este și... aprobat, de tine, personal, din punct de vedere moral, ideal, sau alte puncte de vedere 
De asemenea, se realizează conștientizarea faptului că "trebuie" nu este așa de imperativ cum pare, că această noțiune are mai multe sensuri și semnificații, etc.
Trebuie este legat de necesitate, nevoie, cerințe, cuviință, iar imperativul nu este unul... absolut, deși unora așa poate să le pară.
"E musai ca de voie bună." - ce vrea să spună, oare, asta?


Katona Nicolae "Bagheta magică" constituie un concept... relativ, în sensul că el ar trebui să fie definit în mod DIFERIT pentru fiecare SISTEM DE REFERINȚĂ!
De exemplu, Dumnezeu are un tip de baghetă magică, și Ierarhia spirituală, de la Serafimi la Îngeri au pe fiecare nivel câte un tip de baghetă magică, la fel spiritul care se "încorporează" în experiența umană, la fel "oamenii' în jocul lor de roluri omenești.
Dacă ne referim la SFERA de influență a "baghetei magice", am putea afirna că ea este tot mai restrânsă, conform CONȘTIENȚEI pe care entitățile fiecărui plan o deține, și că libertatea de creație (schimbare, transformare) este în directă relație cu capacitatea de a conștientiza natura lumii și vieții multidimensionale.
Spiritul încorporat în cadrul experienței omenești are o conștiență limitată la planul naturii vieții terestre, deci are o sferă limitată la acest plan privind gradele sale de libertate de a acționa, schimba, modifica, transforma, evolua, crea ceva nou.
Nu putem schimba natura planului, ci doar opera modificări în cadrul lui, sau altfel privind, ca oameni suntem limitați la A NE ADAPTA, naturii lumii și vieții din acest plan, așa cum a fost el creat, programat.
Nu putem schimba lumea, viața, decât în limita gradelor de libertate oferite de program, în această limitare programare înscriindu-se toate lecțiile noastre de viață tetestră, ca oameni.
Esența ființelor noastre nu este omenească, căci "omenescul" este definit strict de mefiul vieții terestre, de condițiile de viață terestre, viețuitoarele de pe alte planete și aștri putând avea o cu totul altă "natură", altă formă, configurație, conținut...
Iar spiritul, esența ființei noastre, poate experimenta aceste " naturi" diferite, ca viețuitoare, preluând corporalitatea lor, un corp, un trup, un avatar, un rol...
A fi om, deci, este o experiență de "o viață", un joc, un joc ce poate fi repetat aici, în cadrul terestru, sau în cadrul altor medii planetare, astrale.
Clarvăzătorii au afirmat mereu că există ființe pe toate astrele, toate corpurile cerești, chiar și pe stele, ființe solare, există și în aștri, nu doar la suprafața lor, iar aceste naturi au o diversitate imensă, o varietate de neînchipuit, existând ființe chiar și în spațiul cosmic, nelegate de corpuri cerești.
Există, de exemplu, " ființe electrice", a căror natură îmbracă forme corporale dar și necorporale substanțiale.
O ființă interstelară nu are o corporalitate substanțială, ci este un fel de "ființă energetică", greu de conceput ca fiind... ființă.
Există medii de viață extrem de diverse, iar noi avem oe Terra exemple de ființe care trăiesc sub pământ, în peșteri, în apă, în aer.
Omul este o fîință care are un corp crest din elementele chimice ale planetei gazdă, trăim o viață bazată în special pe carbon și apă, suntem cam 70% apă, dar toate elemenyele chimice componente ale organismului omenesc sunt "esențiale".
Este greu de conceptualizat ființe ale căror viață se bazează pe alte elemente chimice, pe siliciu de exemplu, dar nu înseamnă că nu există astfel de ființe, chiar dacă ele nu seamănă deloc cu nici o ființă de pe Terra...
Deci bagheta noastră, a ființelor omenești, este una care are la bază gândirea, rațiunea, mintea, și o putem defini ca " puterea minții", căci însăși mintea noastră a... creat acest... concept.
Ce putem face cu această putere mentală, este... relativ, conform nivelului de conștientizare la care fiecare om se situează, ceea ce poate... accesa în mod conștient, înțelege, controla...








Cine dorește să susțină activitatea mea, poate contribui cu o Donație în PayPal, contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Link https://www.paypal.me/KatonaNicolae

eJobs

APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"   
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner



Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');