Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, octombrie 03, 2008

Boala

Boala – este provocata de un blocaj energetic, o blocare a circulatiei libere si naturale a energiilor in organism, ce se manifesta local printr-un exces,o insuficienta, sau „vid”.
Excesul apare ca acumulare energetica in zona anterioara blocajului,si este insotit de o presiune crescuta; insuficienta-in zona posterioara, insotita de o depresiune, iar vidul-in interiorul a ceea ce are menirea de a conduce sau acumula energia blocata,in zona posterioara blocajului.
Poate fi tratata prin orice are capacitatea de a putea restabili circulatia normala a energiilor,in mod liber,natural.
Eficienta metodei de tratament este determinata de „potrivirea” ei cu persoana si disfunctia (boala) in cauza.
Pentru a putea alege,este necesara cunoasterea actiunii terapeutice si a virtutilor curative a mai multor metode,investigarea caracteristicilor particulare fizice si psihice ale pacientului,ca si a circumstantelor bolii.
Metoda cea mai buna,este intotdeauna,cea care poate restabili cat mai repede si mai complet echilibrul energetic global al organismului,nu doar local,in zona de manifestare a focarului bolii, deoarece,lucrand doar asupra unei zone,se vor produce dezechilibre noi in alte zone.
Datorita faptului ca dezechilibrul energetic se manifesta atat in plan fizic,cat si in cel psihic,metoda trebuie sa rearmonizeze ambele planuri.
Factorul blocant trebuie indepartat,dar indepartarea lui brusca, brutala, poate cauza un soc prin invadarea zonei de insuficienta cu excesul de energie,presand dintr-o data o zona cea a fost depresata anterior.
Socul poate provoca accidente nedorite,a caror efecte pot fi ireversibile,de nevindecat.
O metoda aleasa trebuie urmata cu strictete,caci ea respecta o anumita ordine cronologica,fazele urmarind obtinerea rezultatelor „in trepte”.
Schimbarea brusca a metodei trebuie,de asemenea,evitata,caci poate cauza efecte secundare nedorite.
Metoda trebuie sa se adreseze intai psihicului,si apoi fizicului.
Natura, forma si continutul blocajelor,trebuie gasita atat in plan psihic,cat si in cel fizic, si trebuie sa se lucreze asupra lor in paralel.
Extirparea unei tumori canceroase trebuie insotita de eliminarea factorului psihic blocant ce conduce la acumularea de energie nociva in respectiva zona, inmultirea celulelor canceroase fiind oglinda in plan fizic a procesului de inmultire a unor forme-gand in mod excesiv, devenind nocive.
Metodele preventive,ce urmaresc pastrarea si intretinerea starii de sanatate, trebuiesc practicate constant,caci regularitatea si perseverenta practicii garanteaza rezultatele.
Metodele cele mai eficiente sunt cele „naturale”,a caror regula generala este de a imita mecanismele naturii in controlul,coordonarea si reglarea echilibrelor sistemelor.
Eliberarea Spiritului permite energiei sa-si urmeze fluxul natural, permitand organismului uman sa se reintegreze in Natura.
„A te comporta natural”,nefortat,fara a-ti impune restrictii,blocaje, cenzuri,...in mod artificial si fara rost,face parte din regulile pastrarii normalitatii fizice si psihice,a armoniei cu Universul.

Exista o metoda curativa,panaceu universal,cu rezultate deosebite in prevenirea si tratarea oricarei boli,a oricarei disfunctii energetice : aceasta este „Metoda Iubirii” !
Nu este un joc de cuvinte,nici o metafora,afirmatia exprimand un adevar demonstrabil.
Pentru a ajunge insa la consens,voi explica,intai,ceea ce inteleg eu prin acest termen,semnificatia lui.
Iubirea este campul energetic ce „leaga” toate fiintele intre ele,si le tine unite prin Spirit,camp vibrational fundamental,cu care,intrand in rezonanta, fiecare Spirit „individual” ,individualizat,poate sa se incarce energetic,sa se purifice,sa se simta-in plan afectiv, viu, implinit, echilibrat, in armonie cu tot ce-l inconjoara.
Iubirea nu poate fi conditionata, caci nu este a nimanui, fiind a tuturor,nu poate fi posedata,manipulata,folosita ca obiect de schimb, negociata,...
Intrarea in rezonanta cu campul iubirii, face ca toate blocajele sa fie in mod natural si inevitabil inlaturate,organismul fiind inundat de energie benefica, purificatoare, vindecatoare.
Miracolele vindecarii sunt efecte ale armonizarii prin iubire,de aceea, nu atat locul, spatiul fizic, este hotarator, ci cel psihic, spiritual.
Locul fizic poate fi favorizant,in masura in care poate produce / induce efecte asupra psihicului.
A aduce Divinul in Sufletul tau,este un proces psihic, ce se va rasfrange si asupra planului fizic.
Pentru a iubi pe cineva,pentru a simti iubire fata de cineva,trebuie, deci,sa-l aduci in Sufletul tau,in spatiul tau interior,acolo unde poti simti empatia,si sentimentul ca toate fiintele sunt expresia manifestarii iubirii,a unei unice energii creatoare.
Toti suntem de aceeasi natura,si atat asemanarile,cat si deosebirile, nu fac decat sa ne confirme identitatea noastra comuna.
In general, te indragostesti, si spui ca iubesti,persoane care iti seamana foarte mult,in anumite privinte, persoane cu care te identifici,cu care rezonezi, cu care poti empatiza,in care te poti reflecta,... caci iubirea este o iubire de Sine.
Daca te iubesti pe tine,inseamna ca iubesti,in mod „automat” tot ce seamana cu tine,ce are o anumita identitate comuna cu tine.
Daca iti iubesti corpul,iti iubesti si mana,caci face parte din el, este o componenta a lui,un constituent.
Fiecare „tine” la el si la ceilalti in masura in care se identifica cu ei.
Constientizeaza ca esti om,iubeste omul din tine,si iubeste toti oamenii.
Constientizeza ca esti o vietate,iubeste vietatea din tine,si iubeste toate vietatile.
Constientizeza ca esti o fiinta,iubeste fiinta din tine,si iubeste toate fiintele.
Constientizeaza ca esti Spirit,iubeste Spiritul din tine,si iubeste toate Spiritele...
Iubirea va debloca orice forma de blocaj aparuta datorita unor sentimente si stari de ura, razbunare, manie, viclenie, teama, incordare, stres, nervozitate, suparare, suferinta, incertitudine, nesiguranta,... prezente in psihicul si fizicul tau.
Iubirea vindeca orice,cu adevarat.
Iubeste,pentru a-ti putea pastra sanatatea.
Iubeste,pentru a nu te imbolnavi.
Iubeste,pentru a te vindeca.

 Dă un Like şi o Distribuire, dacă ţi-a plăcut. Dacă nu, doar Distribuire :) Apasă simultan tastele CTRL şi D, ca să înscrii acest blog în lista ta de Favorite - Bookmarks. Abonează-te la blog prin email sau flux, dreapta sus unde începe textul. Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');