Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, septembrie 27, 2013

Decisiv Acum

Kato - Ziua decisivă este mereu Acum... 
Ceea ce faci Acum este... decisiv determinant...
Fiecare clipă este parte a prezentului continu.
Tot ce faci până într-o anumită zi, va determina ceea ce se va întâmpla, ca efect cauzal, atunci, și în continuare...
Nici măcar Isus nu a făcut TOTUL ÎNTR-O SINGURĂ ZI, ci a făcut, zi de zi, întreaga sa viață, TOT CE A TREBUIT SĂ FACĂ, ÎN FIECARE ZI, în scopul împlinirii destinului său...
Ceea ce faci în prezent, clipă de clipă, este decisiv pentru drumul vieții tale, în continuare...

CR: Perspectiva certa este chiar in fata ochilor, si cu cat privim mai in adancime in viitor, vedem optiuni, posibilitati, potentiale certitudini.
Daca in prezent ne mentinem in certitudinea intelegerii pe care o avem, facand pasul pe baza acelei certitudini, se definesc alte perspective certe, potentiale surse de noi pasi potentiali, noi piste de intelegere.
Pentru ca ne dorim certitudine, asta implicit spune, ca ne dorim atentie in prezent, atentie cu care descoperim, recunoastem, apreciem, intelegand, perspectiva din fata ochilor.
Drumul de la Cluj la Bucuresti are o durata, in functie de vehicolul cu care mergem, mai lunga sau mai scurta.
Pentru reusita deplina a calatoriei, ochii privesc in trafic, in acum, la ce se petrece in fata ochilor, pentru ca asta defineste daca si cum vom ajunge vreodata la Bucuresti.
Cu atentia in Bucuresti, scapam din vedere, pasii intermediari, care decid practic, fiecare luat separat, continuarea calatoriei spre obiectiv.
Un pas gresit in prezent, anuleaza calatoria de la acel moment incolo.
Ochii in prezent, mintea in prezent, viata e intotdeauna si va fi acolo unde suntem, nu unde credem ca vom ajunge.
Cand ajungem acolo, viata noastra ajunge acolo, si certitudinea existentei noastre ajunge acolo.
Bucurestiul devine certitudine pentru noi, nu cand pornim, nu cand pasim, ci cand il vedem cu ochii. Pana atunci este o posibilitate, o optiune, obiectiv, orice altceva dar nu certitudine.

Kato: Da, fiecare moment al călătoriei este la fel de important ca și călătoria însăși. Căci călătoria însăși este formată din fiecare moment în care călătorești. 
 Atenția acordată fiecărui moment din PREZENT al călătoriei, este decisivă. 
Cu fiecare cuvânt, cu fiecare judecată, cu fiecare raționament atent elaborat, Marii Maeștrii au închegat o învățătură spirituală. 
Fiecare raționament este tot atât de important precum învățătura în întregul ei, căci fiecare parte a unui sistem este necesară funcționării sistemului ca întreg.
Căii spirituale pe care o urmezi trebuie să îi conferi atenție ACUM, în PREZENT, căci altfel nu poți urma Calea, Călătoria, dacă nu călătorești Acum.

Toate lucrurile minunate se întâmplă în Prezent, în Acum, de orice oportunitate poți beneficia doar Acum, dacă ai Atenția trează, căci orice Schimbare, orice Transformare, orice Evoluție, pot avea loc doar în Prezent, nu în trecut, și nici în viitor... 



Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/
Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');