Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, septembrie 17, 2014

Sinceritatea și Legea Atracției (în viziunea lui Kato)





Cel ce vrea să afle adevărul, dar nu este sincer cu sine și ceilalți, va avea calea blocată de fals, neadevăr, minciună, oameni falși și mincinoși, atrași rezonant de nesinceritatea sa.

Omul care devine mai sincer pierde prieteni falși și câștigă prieteni sinceri, atrași de sinceritatea sa, prin rezonanță, consonanță. 
Conform principiului: nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă, prieteniile și mediul lui de viață se vor transforma.
Sinceritatea trebuie să vină din interior, să înceapă cu tine, să devii mai sincer cu tine însuți.
Apoi, transformarea ta interioară antrenează transformări exterioare, în conformitate rezonanantă cu natura modului în care tu te transformi.
Sinceritatea din interior se manifestă în exterior prin oamenii sinceri care vor fi atrași de tine, și respingerea automată a celor care sunt nesinceri, falși, în mod curent. Ei nu vor rezona cu sinceritatea ta, și te vor evita, de... teamă. Teama de contaminare, de transformare a lor, de deconspirare, dezvăluire, etc.

DL : "cred, mai degrabă, că poți atrage opusul tău, când te afli în una din dualități... 
Doar când transcenzi dualitațile și ești cumva neutru, atragi ceea ce ești...doar echilibru atrage echilibru...

Kato : Dă un exemplu-două din viața de zi cu zi.

DL : ...păi uite, vizavi de sinceritate... întotdeauna am agreat să fiu sinceră și să mi se răspundă la fel. 
Fals... am primit opusul sincerității. 
Până am invățat să mă detașez de rezultat... astfel situându-mă în afara așteptărilor, adică într-un punct neutru, cum spuneam... 
Sunt multe exemple, dacă stai să cauți, sigur găsești la tine... 
Altfel cum ar exista hoții, dacă s-ar atrage doar între ei...
Când te situezi în afara așteptărilor, ești în punct de echilibru, și abia atunci atragi echilibru... ceea ce ești... 
Până atunci atragi contrastul, opusul... indiferent de situație.

Kato : Conform Principiului rezonanței, tu faci să rezoneze ceva în alți oameni, în conformitate cu natura gândurilor și faptelor tale. 
În plus, activezi astfel ORICE lucru la care te gândești mai des, mai intens, și cu emoție.

Ex : De ce ți-e frică nu scapi. 
Nu contează că ești bun sau rău, nu contează intențiile tale, ci faptul că dacă ai urmărit la televizor știri despre hoți și hoții, și ai dezvoltat o frică de hoți care te face să te stresezi zilnic să nu fii furat, vei fi călcat de hoți inevitabil, deoarece tu îi atragi în viața ta prin gândurile tale, prin energia emoției tale de frică emisă, prin scenariile tale active în mintea ta, telepatic și nu numai..
Acest mecanism simplu cred poate fi înțeles de oricine. 
Păgubitul ”cheamă”, atrage hoții, în viața lui, în experiența sa de viață. 
Aici pare că ai atras ceea ce nu ești, ceva în opoziție cu ceea ce ești. Fals. Oamenii foarte cinstiți, cărora nu le este teamă de hoți, nu sunt călcați de hoți, la modul general, ca regulă, dar excepțiile o întăresc, în situații specifice, speciale.
Oamenii necinstiți, chiar dacă nu au o frică mare de hoți, pot fi călcați de hoți, deoarece hoțul hoț atrage. 
Când ai fost furat ultima oară ? 
Dacă vei medita bine la acel eveniment, vei constata că tu ai atras acea manifestare în viața ta. după cum afirma un hoț într-un interviu, el dădea vina pe victime, că unii parcă invită hoții să fie furați, datorită neglijenței și nepăsării lor, a inconștienței, creând tentația, ocazia lejeră de a fi furați. 
Dacă nu ai fost furat niciodată, putem afirma că ești o persoană foarte cinstită și fără frică de hoți, care este și conștientă și atentă să nu creeze tentații hoților, să nu îi împingă spre păcat. :)


Ai afirmat: "Doar echilibru atrage echilibru". 
Eu nu am afirmat altceva, ci exact faptul că tu atragi ceea ce ești, gândești și simți emoțional
Deci, dacă ești în echilibru, psihic, atragi echilibrul în viața ta, oameni echilibrați, situații echilibrate, armonie. 
Dacă nu... nu.
Dar mai afirm ceva: Dezechilibrul atrage dezechilibrul! 
Deci dezechilibrarea ta atrage oameni dezechilibrați.

Ai afirmat: "Când te situezi în afara așteptărilor, ești în punct de echilibru, și abia atunci atragi echilibru... ceea ce ești... 
Până atunci atragi contrastul, opusul... indiferent de situație."
Există mai multe erori aici. 
Principala sursă de erori constă în faptul că oamenii absolutizează importanța unui factor cauzal în detrimentul celorlalți factori, pe care ori nu-i cunosc, ori pur și simplu nu-i iau în considerare. 
Cauzalitate este complexă, în ansamblul ei, mereu acționând mai mulți factori cauzali în același timp sau succesiv, pentru producerea unui anumit efect. 
Acțiunea acestor factori influențează rezultatul conform compunerii vectoriale a forțelor care acționează asupra unui obiect. 
Unii factori acționează într-un sens, alții în sensuri diferite, rezultanta fiind conformă rezultantei compunerii vectoriale a acestor forțe diferite, care acționează în mod diferit și în sensuri diferite, unele chiar în direcții diferite.
Un efect ce poate părea ciudat și inexplicabil, privind această compunere vectorială, este dat de un rezultat neașteptat, îndreptat într-o direcție în care nu a acționat nici o forță, nici un factor cauzal! 
Asta deoarece rezultanta compunerii forțelor poate fi îndreptată într-un sens sau o direcție în care nici o forță nu a acționat. Compunerea lor a dat ceva diferit de fiecare.

Reține bine acest aspect : rezultanta / rezultatul unei acțiuni întreprinse de tine poate fi îndreptat într-o direcție imprevizibilă ție, dacă nu iei sau nu poți lua în calcul celelalte forțe ale celorlalți factori cauzali care acționează în același timp, în același cadru. 
Acești factori pot proveni din mediul exterior sau din mediul interior, din subconștientul tău. 
De exemplu, trăirile emoționale, cum ar fi frica, acționează din subconștient, influențând puternic orice rezultat scontat de tine, fără să-ți dai seama. 
De ce ți-e frică nu scapi. Deci, ori scapi de frică, ori trebuie să acționezi cu o altă forță, energic, care să fie mai mare decât forța fricii, pentru a obține ceea ce vrei în pofida fricii tale.



Când te situezi în afara așteptărilor, nu înseamnă neapărat și automat că te situezi într-un punct de echilibru! Deloc. Deoarece, chiar dacă nu ai nici un fel de așteptări, dar ți-e frică, ești în dezechilibru datorită fricii, care acționează cu o anumită forță asupra ta, dezechilibrantă. 
Când afirmi "eu nu am" ceva, de exemplu așteptări, este echivalent cu "eu nu acționez cu o forță în acea direcție", sau "nu mă las tras de o forță în acea direcție". 
Dar, faptul că nu acționezi cu o forță într-o anumită direcție, sau că nu te lași tras de o forță într-o anumită direcție, nu înseamnă că ai dobândit automat starea de echilibru, deoarece mai există multe alte tipuri de forțe care acționează în prezent concomitent asupra ta.

Atenție, bine de reținut: ești în echilibru doar când rezultanta vectorială a compunerii tuturor forțelor care acționează asupra ta, la un moment dat, este ZERO!

Nu există nici un moment în care să nu acționeze nici o forță asupra ta, întotdeauna acționează mai multe, neconștientizate de tine.
Includem aici forțele karmice, ale destinului tău, care constituie forțe ce acționează în prezent datorită acțiunilor tale din trecut, printr-un lanț cauzal de efecte declanșate de faptele tale, rezultatele faptelor tale.
În fiecare moment, forța destinului acționează asupra ta, în mod imperceptibil. 
Consecințele faptelor tale te urmăresc și te influențează astfel continuu. 

Ce înseamnă să-ți schimbi destinul, sau să-ți stingi karma? 
Să poți opune forței destinului o forță de aceeași direcție dar de sens contrar, înseamnă să anulezi pe moment forța destinului, efectele, consecințele faptelor din trecut. 
Este deosebit de greu să faci asta, dar nu imposibil. 
Să-ți schimbi destinul înseamnă a dezvolta prin voință o forță mai mare decât cea a destinului, pe care să o orientezi conștient într-o anumită direcție, pe care tu o vrei. 
Este greu, dar nu imposibil. 
Dacă nu dezvolți nici o forță, ești târât  de forța destinului exact acolo unde consecințele faptelor tale anterioare te împing să ajungi, cu forța lor! 
A te lăsa în voia destinului înseamnă a te lăsa în voia efectelor faptelor tale anterioare.

Există o tehnică, spirituală, prin care poți opri declanșarea în continuare a efectelor faptelor, a unor consecințe noi, a unor forțe noi ale destinului. 
Este denumită "detașarea de fructul faptei", și constă în DETAȘAREA PSIHO-AFECTIVĂ față de efectele faptelor tale și a celorlalți oameni. 
Continui să acționezi, dar nici o trăire emoțională nu te mai leagă de efecte, de consecințe, de fructele faptelor, de rezultate, fiind dezlegat așa, nu creezi atașamente.
Corrado Malanga numește această detașare a fi în stare de undă, iar cea de operare, implicare în manifestare, a fi în starea de corpuscul
Fiind dezlegat psiho-afectiv, consecințele pur și simplu nu te mai pot ”urmări”, deoarece nu mai au de ce să se lege, neexistând atașamente. 

Legătura este atențională și afectivă. 
Când nu mai dai atenție (importanță) și nici nu te mai IMPLICI EMOȚIONAL, ești ELIBERAT de forțe, de rezultante, de consecințele faptelor. 
Karma ta se va stinge treptat, căci efectele se vor stinge treptat, și nu vor mai exista, din momentul prezent, din care ai aplicat tehnica, alte efecte care să te urmărească. 
Este extrem de dificil de aplicat în practică această tehnică, dar nu imposibil. 
Yoghinii aplică tehnica, închinând toate fructele faptelor lor, Divinității, și asta este văzut ca un sacrificiu util, benefic, eficient.


Mai există metode, spirituale, care anulează forța de acțiune a destinului asupra ta, prin diverse tehnici. 
Unele au ca efect "ascunderea" ta față de aceste forțe, ca și cum te fac invizibil față de ele - devii undă, nu mai ești corpuscul, deci nu te poate atinge nimic din manifestare, nefiind în stare corpusculară (materială).
Așa poți scăpa automat de o boală cronică, de exemplu, care reprezintă în fapt o consecință a acțiunilor tale din trecut. 
Altele, cum ar fi rugăciunea, un anumit tip de rugăciune combinat cu mărturisirea și spovedania, au ca efect anularea energiilor amprentate asupra ta, existente în ființa ta energetică, prin care forțele karmice acționează. 
Este tot un fel de ascundere, dar prin eliberare, epurare, purificare. 
Este destul de corect spus "izbăvire de păcate", căci te salvează față de acțiunea forțelor (energiilor) negative care "te urmăresc" ca efect a greșelilor (păcatelor) tale efectuate în trecut...

Nu este așadar nevoie să fii în echilibru ca să atragi ceea ce ești, căci în echilibru de forțe nu atragi ceea ce ești, ci... echilibru. 
Nu poți atrage bani, de exemplu, când rezultanta este zero, nici sănătate, nici altceva. 
Dar această stare de echilibru absolut, cu rezultantă zero, este utopică, nerealizabilă, și nici măcar de... dorit. 
Echilibrul absolut înseamnă de fapt neființare, nu moarte, căci nici în moarte nu există echilibru absolit, corpul intrând în procesul activ de putrefacție, iar spiritul fiind atras de forțe karmice în noi experiențe...

Este necesar să gândești, să te comporți, și să trăiești emoțional așa cum ești, sau cum vrei să fii, în mod conștient. 
Căci doar astfel vei atrage, în conformitate cu ceea ce ești sau ce vrei să fii, lucruri și oameni în viața ta, în conformitate cu atitudinea ta PREPONDERENTĂ (manifestată în mod repetat, des, zilnic), gândurile tale PREPONDERENTE, trăirile emoționale preponderente. 
Ceea ce tu întărești prin trăire emoțională intensă, este atras mult mai repede în manifestare decât ceea ce declanșează trăiri emoționale slabe. 
Cu cât îți este mai tare frică de ceva, cu atât mai tare atragi acel ceva spre materializare în viața ta.

Ceea ce te lasă rece dpdv emoțional, nu poți atrage în viața ta! 
Ex : dacă față de bani nu ai nici o trăire emoțională, nu vei fi niciodată un om bogat. 
Dacă ți-e frică de faptul ca ai putea pierde bani, vei pierde conform activării acelui scenariu, ceea ce ai câștigat. 
Dacă îți dorești intens și cu emoție plăcută să obții bani, vei obține. 
Privește în jurul tău: nu cei ce MERITĂ dpdv moral au bani, ci cei cărora LE PLACE să facă bani, să aibă bani.
Meditează la acest aspect. 
Nu este după merit, așa cum în mod eronat mulți cred.

Citez: 
- DL : "păi uite, vizavi de sinceritate...  întotdeauna am agreat să fiu sinceră, și să mi se răspundă la fel... Fals... am primit opusul sincerității."

Te contrazic, cu fapte concrete, nu cu povești: eu sunt sincer, tu ești la fel, și noi comunicăm acum. De ce oare? Datorită rezonanței.
Tu ești sinceră cu mine, eu am fost sincer cu tine întodeauna. 
Deci de la mine nu ai primit niciodată OPUSUL, după cum ai afirmat.
Dacă ai primit opusul, de la cineva, înseamnă că ai interacționat cu oameni nesinceri, atrași de vreo teamă ascunsă de-a ta, sau de cine știe ce alte trăiri emoționale. 
Ex: dacă ți-e frică de faptul că lumea este nesinceră cu tine, vei atrage nesinceritatea și oameni nesinceri, ca un magnet, deși ești sincer
Nu contează că ești sinceră, dacă ți-e frică de faptul că vei fi mințită, că vei avea de-a face cu oameni nesinceri. 
Frica de minciună și mincinoși va atrage minciuna și mincinoși în viața ta. 
În perioadele în care frica te cuprinde, ei apar.
În plus, nimeni nu poate fi complet sincer, în mod absolut, cu el însuși. 
Fiecare om se amăgește singur, mai mult sau mai puțin conștient. 
Cu cât te amăgești mai mult, cu atât mai mulți amăgitori și amăgiri în viața ta.

DL : da asa e, din frica atragi opusul... Și atâta timp cât te situezi în una din tabere, în subconștient ți-e teamă de partea cealaltă, "întunecată'' să zicem... 
,,Ceea ce te lasă rece'' este exact punctul de echilibru... adică nu ai așteptări, esti detașat... accepți și îmbrățișezi totul așa cum e... 
Da, recunosc că mă mai contrazic câteodată... 
Mersi.



Până mincinosul nu dă de un mincinos mai mare ca el, să aibă de suferit din cauza faptului că a fost mințit, nu poate conștientiza răul produs de minciunile sale. 
Fiecare învață pe pielea sa, și cele mai profunde lecții sunt cele generate de propria suferință. 
Deci doi mincinoși au ce învăța împreună, se pot perfecționa, dar pot simți mai bine și efectele faptelor lor așa.
Mincinosul nu poate conștientiza efectul negativ al minciunilor sale, și ale minciunii în general. 
Nu poate conștientiza diferența existentă între a trăi în minciună (irealitate) și a trăi în adevăr (realitate).
A te desprinde de realitate, evadând în fals, minciună, neadevăr, este o experiență de viață, una interesantă, pe care am venit să o trăim cu toții aici. 
Ea ne conduce la anumite conștientizări pe care nu le-am putea avea într-un mediu în care nu este posibilă minciuna, cum este un mediu în care ne-am percepe clar gândurile, unii altora, telepatic, ca să zicem așa. 
Deci, de fapt, oamenii nu vor să renunțe de tot la minciună, deoarece au venit aici să o experimenteze și să învețe ceva din asta. 
Așa că, poate renunța cineva la minciună doar când consideră că și-a învățat lecțiile legate de asta, când a ajuns să conștientizeze bine ce dezavantaje are, cum se ajunge prin minciună la suferință inevitabil, ce efecte are, când s-a... săturat.  
Deci, din partea mea, aș putea recomanda chiar opusul, pentru început, ceva în genul: minte omule cât mai mult, cât mai des, ca să poți vedea efectele mai bine, să vezi cât de repede ajungi la suferință, necazuri, durere, pedeapsă... :)   

Minte-i pe ceilalți, ca pe tine însuți, nu spune deloc adevărul, să vezi unde ajungi cu asta, și cât de rapid. :) 

Mulți afirmă că în lumea spirituală, în starea de decorporare a spiritului neîntrupat, spiritele își pot percepe gândurile și nu se pot minți, din această cauză. 
Unii spun că în vremuri de muult apuse, când Terra avea niște condiții mai dure, și corporalitatea ființelor nu era atât de densă și materială ca în prezent, ființele aveau această capacitate de a percepe ceea ce noi acum prin simțurile corporale nu putem, și puteau comunica și telepatic. 
Capacitatea de comunicare telepatică implică faptul că nu îți poți ascunde gândurile, iar ființele au tins cumva spre această izolare, crearea acestui spațiu privat interior, mental și sufletesc, ascuns, protejat, pe care l-au făcut tot mai... inviolabil. 
Asta a mers cumva în conformitate și cu modificările organismelor, conform evoluției lor, a densificării lor materiale, ce a evoluat odată cu densificarea suprafeței terestre, crearea scoarței terestre solide, ceea ce noi numim acum pământ. 
Ceea ce va urma va fi foarte interesant, căci tehnologia face pași mari acum în crearea aparatelor ce vor permite ”citirea gândurilor”, iar asta va duce, inevitabil, la crearea imposibilității de a minți și a fi mințit, minciunile putând fi ușor deconspirate. 
Societatea se va transforma, radical, asta este cert, și este foarte greu de prevăzut în ce direcție, cum va arăta viața oamenilor, peste 100 de ani, când toți vor fi... monitorizați, supravegheați, când se va ști ce face și gândește fiecare...  




Din playlistul meu youtube ”Legea Atracției Manifestarea”  katona nicolae 54 videouri
Abonează-te să fii la curent cu noutățile din cele peste 150 de playlisturi



Lecturarea articolului:




Vezi și articolul: Exercițiul Sincerității ca proces de Purificare și Vindecare


Venit suplimentar din sondaje online (dă click mai jos)


Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 

software-deals.ro

  VigLink banner



Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');