Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, noiembrie 07, 2014

Căutarea perfecțiunii - femeia perfectă, bărbatul perfect

CĂUTAREA PERFECȚIUNII - FEMEIA PERFECTĂ, BĂRBATUL PERFECT
Există multe povești și anecdote legate de această temă. 
Mulți masculi visează la femeia perfectă, și multe femele la masculul perfect. 
Am să vă spun vreo două, acum :
Prima este inspirată din spiritualitate, din Legea Atracției, care definește modul în care fiecare om atrage în viața sa lucrurile la care se gândește cel mai mult, mai des, mai profund, și care îi trezesc trăiri emoționale. 
Am citit despre multe metode și tehnici de a atrage ceea ce vrei și a respinge / evita ceea ce nu vrei să experimentezi în viața ta actuală.
O poveste care mi-a dat mult de gândit în perioada inițierii mele, era legată de Feng-Shui, de modul în care energiile ne influențează viața. 
Aceste energii sunt legate de punctele cardinale, căci au o componentă telurică majoră.
Era vorba despre o femeie care a contactat un maestru feng-shui, pentru a-și găsi bărbatul visurilor ei. 
Era singură de mult timp, și nu se profila nimic la orizontul căutărillor ei. 
Maestrul i-a explicat în ce parte a casei ei trebuie aduse anumite modificări și cum, pentru a activa energia relațiilor, a comunicării, a căsniciei, și i-a dat un ritual pe care trebuia să-l urmeze zilnic, când ieșea din casă, înspre o anumită direcție privind punctele cardinale.
Femeia a urmat întocmai indicațiile și, după aproximativ două luni a cunoscut un bărbat care corespundea visurilor ei, și care, culmea, s-a și îndrăgostit de ea la prima vedere. 
Femeia era în culmea fericirii, și nu a mai contactat maestrul o perioadă de câteva luni. 
Însă, după această perioadă s-a prezentat la el, cu o nouă rugăminte, ciudată : i-a cerut un ritual prin care să scape de acel bărbat, în așa fel încât el să nu sufere deloc din cauza despărțirii !  
Maestrul a rămas înmărmurit, neînțelegând care era problema.
 Problema era următoarea : femeia ceruse în mintea ei să se îndrăgostească de ea bărbatul PERFECT, iar acum ea nu mai putea suporta diferența existentă între ei, căci observa mereu cum toată lumea se mira cum de acel bărbat minunat s-a îndrăgostit de o femeie atât de comună, de imperfectă, ca ea. 
Diferențele existente între ei o făceau să se simtă prost, inconfortabil, chiar penibil. 
Lumea vedea că nu se potriveau, și comenta că lui i-ar trebui o femeie mai deșteaptă, mai frumoasă, mai tânără, mai... 
Nu se poate trăi într-o astfel de relație. 
Deși era iubită de el, și nu avea nimic să-i reproșeze, nu mai putea suporta să trăiască lângă el.
Maestrul a înțeles greșeala pe care o făcuse femeia, a început să râdă, și i-a explicat în două cuvinte unde a greșit : trebuia să se gândească la bărbatul PERFECT PENTRU EA, nu la bărbatul perfect ca etalon al perfecțiunii omenești. 
I-a dat ritualul de "dezactivare" și a încurajat-o ca, ulterior, să cheme în viața ei acel bărbat perfect pentru ea.
În scurt timp, bărbatul perfect s-a îndrăgostit de o altă femeie, o femeie cu care se potrivea foarte bine, o femeie perfectă, și a uitat complet de fosta lui parteneră. 
Nu a suferit deloc din cauza despărțirii, pe care credea că el o și provocase. 
Femeia imperfectă a fost uluită, și un pic dezamăgită de faptul că el a putut șterge relația lor atât de simplu, de ușor, de brusc. 
Însă și-a revenit, începând noul ritual, pentru a întâlni bărbatul perfect pentru ea, pe care nici nu știa cum să și-l imagineze. 
În scurt timp însă, l-a întâlnit : un bărbat nu foarte frumos, nu foarte deștept, nu foarte bogat, nu foarte tandru, de care s-a îndrăgostit imediat, deoarece se potriveau și se înțelegeau de minune. 
Se simțeau minunat unul în compania celuilalt, ca două jumătăți ale aceluiași întreg. 
Formau un cuplu echilibrat, armonios. 
S-au căsătorit și au rămas împreună...

Morala : Este destul de simplă, nu ? 
Pentru unii. Pentru alții, nu... 
Cazul este real, este prezentat de maestrul feng-shui în cartea scrisă de el, o carte care am citit-o de mult timp. 
A fost o poveste care pot să spun că m-a marcat, m-a tulburat, din mai multe puncte de vedere.
Principalul aspect cred că ar fi cel legat de ideea de destin, soartă, fatalitate și liber arbitru. 
Femeia, aplicând în practică învățătura maestrului, a reușit să schimbe soarta a doi bărbați, plus soarta ei ! Dacă nu ar fi întâlnit acel maestru, sau nu i-ar fi aplicat în practică învățătura, soarta ei ar fi fost alta. Face parte maestrul din ceea ce putem numi destin programat, implacabil, sau experiența cu maestrul a fost neprogramată, la voia liberului arbitru ? 
Greu de spus... 
Dar, oricum ar fi, femeia a atras atât de puternic pe cei doi bărbați în viața ei, încât nici unul nu a putut rezista acelei... atracții. 
Este greu de explicat cum anume s-a putut îndrăgosti bărbatul perfect de femeia imperfectă. 
L-a atras, l-a atras, bun, pare mai simplu de înțeles, dar cum de s-a îndrăgostit de ea la prima vedere, și cum de această "magie" a ținut, fără să slăbească deloc, câteva luni ? 
Putea ține, probabil, o viață, dacă femeia, mânată de mândria și orgoliul ei, nu ar fi renunțat la acea relație.
M-a uimit, de fapt, cum poate fi un om MANIPULAT atât de ușor ! 
Sau... relativ ușor, căci trebuie să recunosc faptul că femeia a avut o dorință fermă, clară, și o voință pe măsură, privind viața ei, viitorul ei. 
Femeia a efectuat transformările indicate în casă, și ritualul zilnic, zi după zi, fără șovăire, până a obținut ceea ce a vrut. 
Câți oameni sunt în stare de asta ? 
Majoritatea oamenilor vor lua în derâdere și glumă această poveste, considerând-o pură ficțiune, bună de adormit copiii și femeile visătoare.
Morala pe care vreau s-o scot în evidență : ai grijă ce-ți dorești, căci ceea ce-ți dorești cu fermitate și trăire emoțională, zilnic, ți se va împlini, dar este posibil ca această dorință împlinită să-ți aducă neplăcere și suferință, în loc de bucuria la care te-ai așteptat atât de mult. 
Dorește-ți, deci, să obții ceea ce este POTRIVIT PENTRU TINE, mereu, nu ceea ce au alții, ceea ce este potrivit altora. 
Nu visa la bunurile altora, la situația altora, la modul de viață al altora, sau la o perfecțiune care nu poate să te bucure nicicum...

A doua poveste este asemănătoare, dintr-o anumită perspectivă, dar diferită, din alte perspective. 
Este o poveste inspirată din realitate, din experiența mea de viață, dar care se regăsește în viețile foarte multor oameni, sub diferite forme :
În tinerețe am fost un băiat frumos, brunet cu ochi albaștri, sportiv, deștept, spiritual, cu mult simț al umorului, dar nu am avut părinți bogați, și nici nu am fost foarte sociabil. 
Am fost o fire mai retrasă, mai meditativă, nu genul de "one-man-show", care animă atmosfera de grup la întruniri și petreceri. 
Nu am avut niciodată mare tupeu privind femelele, și nu am considerat niciodată cuceririle și sexul a fi nr.1 pe lista mea de priorități. 
Este drept că, fiind în permanență curtat, m-am complăcut în această stare dulce, și nu mi-am dezvoltat deloc instinctul de... vânător, ceea ce probabil s-a transformat într-un...handicap. 
Cu cât eram curtat de mai multe femei de-odată, cu atât mă simțeam mai stresat, deoarece nu am știut să gestionez, din păcate, o astfel de situație, relaxat, în favoarea mea. 
Nu am avut nici un mentor adevărat la care să apelez, nu avea nimeni experiență bogată privind această situație. 
Sfaturile prietenilor erau de multe ori contradictorii. Mulți își doreau să fie în pielea mea, imaginându-și că s-ar fi descurcat foarte bine. :)
Au început să îmi placă fetele deștepte, cu care aveam ce discuta, cu experiență de viață privind relațiile și cu simțul umorului, deoarece ele nu se implicau atât de puternic emoțional, sau reușeau să ascundă mai bine asta. 
Mă simțeam astfel mai liber și mai degajat în prezența lor, căci nu aveau inhibiții, nu criticau, nu le păsa ce cred eu sau alții despre ele, și nu erau artificiale, din această cauză, nu încercau să pară altceva decât erau. În compania fetelor care se simțeau libere, mă simțeam și eu liber. 
În compania fetelor care-și doreau un partener, simțeam că atentau la libertatea mea, încercând să mă facă dependent de ele, să mă lege de ele. 
Mi-a plăcut compania "fetelor  ușoare", deorece ele priveau viața și oamenii mult mai relaxat, mai detașat. Întotdeauna m-am ferit să mă implic sentimental, deoarece am vrut să rămân mereu liber. 
Și nu numai de aceea. 
Mă agasa faptul că, dacă aprofundam o relație cu o fată, ea începea să sufere inevitabil după un timp, deoarece nu îi acordam exclusivitate, fidelitate, unicitate, etc. 
Fetele sunt foarte posesive. 
Cu asta nu m-am putut împăca. 
Nu-mi plac lanțurile legate de gât, și nici să-mi facă altcineva program...
Ieșeam cu cine voiam, când voiam, unde voiam, și era ok. 
Nu invitam o prietenă melancolică la un chef unde știam că ne vom rupe-n figuri, căci nu voiam să mă tragă nimeni de mânecă dacă voiam să mă prostesc sau să mă pilesc. 
Când voiam să mă distrez, să râd și să mă prostesc, știam că am nevoie de o parteneră adecvată, sau mai bine singur decât cu una inadecvată, care să încerce să mă inhibe cu ceva. 
Când voiam să mă duc la un film de dragoste, mă duceam cu o fată mai romantică și visătoare.
Nu prea agream fetele cuminți, căci nu mă puteau înțelege, și nici nu puteau accepta libertatea mea de a ieși când vreau cu cine vreau. 
Am avut destule experiențe neplăcute, și doream să evit repetarea lor. 
În plus, îmi plăcea mult să ies cu băieții, să râdem, să glumim, să bem, să facem sport. 
Poate tocmai din cauză că nu erau așa de... posesivi. :)
Nu am fost un afemeiat. 
Dar mi-au plăcut femeile, în special cele dezinhibate, cu mult simț al umorului. 
Toate femeile-mi sunt dragi, dar știu că nu cu orice femeie aș putea conviețui...
De ce am povestit asta ? 
Pentru a înțelege unde, cum și de ce am greșit. 
Asta este important, pentru tine, nu cine am fost și ce am făcut eu. 
Nu mă laud, nu mă plâng, ci doar am prezentat unele aspecte, pentru a putea înțelege tu despre ce este vorba în această poveste.
Continui : după terminarea liceului, mi s-a înfipt o idee în minte ca un cui bine bătut, pe care nu-l mai poți scoate nici cu cleștele, că nu mai ai de ce apuca - nevasta mea trebuie să fie o femeie cuminte, "de casă", și chiar virgină, dacă se poate. :) 
Cred că această idee am preluat-o de fapt de la fratele meu mai mare. 
Am fost cândva un tânăr ușor influențabil. :) 
Vedeam căsătoria ca fiind ceva serios, foarte serios, mult prea serios... 
Aveam impresia că trebuie "să mă așez la casa mea", să devin un soț serios, părinte serios, responsabil. 
Nimic plăcut, nimic amuzant în acest tipar de gândire limitativ, prost întocmit. 
Cred că, ca toate ideile proaste de acest gen, și aceasta a luat naștere din teamă și frică, din teama de a nu fi înșelat de o femeie care s-a obișnuit să nu aibă un partener stabil, o relație de durată. 
Credeam că o astfel de femeie nu poate fi fidelă unui singur bărbat, și că, cu cât o femeie a avut mai mulți parteneri, cu atât mai probabil îmi va fi infidelă. 
Acest raționament are logica sa, îmi părea corect, valabil. 
Nu am vrut o nevastă perfectă, dar credeam că o astfel de femeie ar fi perfectă pentru mine. 
Și așa m-am căsătorit, cu o femeie cuminte, de casă, gospodină, și... virgină. Iupiiiiii.... :)
Visul meu s-a împlinit ! 
Am obținut ce mi-am dorit. 
Nu a mai contat nimic. 
Nu contau comentariile celor din jur, care încercau să evidențieze nepotrivirile, inadvertențele. 
Eu eram conștient de ele, dar eram CONVINS că viața urmează acest tipar : diferențele se atenuează cu timpul, căci oamenii au o mare capacitate de adaptare, și mereu cel lipsit de experiență va învăța în mod firesc de la cel cu experiență, cel mai puțin inteligent de la cel mai inteligent, și astfel ei vor ajunge să se asemene tot mai mult, și să se deosebească tot mai puțin. 
Eram convins că eu pot să-mi influențez astfel soția, să o modelez după tiparul meu. 
Dar, cine s-a gândit că și ea poate, era convinsă că va putea să mă modeleze după tiparul ei ? :( 
Mare greșeală... 
Mare eroare să crezi, să speri că poți schimba pe cel de lângă tine, așa cum vrei tu... 
Nu a fost nimeni lângă mine care să îmi poată explica logic, rațional, unde greșesc, de ce și cum. 
Visul meu, izvorât din convingerea mea eronată, din teama mea, s-a împlinit, și am fost fericit. 
O perioadă...
Mi-am iubit soția, și o iubesc și acum, la mult timp după divorț. 
Dar asta nu înseamnă că aș fi dispus să trăim iar împreună, deși nu eu am intentat divorțul. 
Eu am înțeles însă că este necesar, că nu ne potrivim, și că nu vom reuși niciodată să ne schimbăm într-atât încât să ajungem să ne asemănăm într-o măsură care ne-ar permite să ne adunăm și să rămânem adunați în mod natural. 
Fiecare am proiectat o anumită imagine a dorințelor personale asupra celuilalt, ca un tipar pe care am crezut că ne vom putea încadra reciproc. 
Fiecare am vrut, chiar de la început cred, să ne transformăm unul pe celălalt, să ne modelăm, inconștienți de inutilitate acestui demers, căci nimeni nu poate schimba pe nimeni, în sensul dorit de el.
Morala : NU TOT CEEA CE ÎȚI DOREȘTI, CREZÂND CĂ AI NEVOIE ȘI ȚI SE POTRIVEȘTE, AI NEVOIE ȘI ȚI SE POTRIVEȘTE CU ADEVĂRAT.

Nu cred că este rău sau greșit să îți dorești ceva, căci din împlinirea dorințelor tale ai mereu ceva nou de învățat. 
Este însă cu adevărat foarte dificil să conștientizezi ce s-ar mula cel mai bine pe nevoile tale, forma și conținutul pe care trebuie să-l aibă soluțiile problemelor tale de viață. 
Căci împlinirea oricărei nevoi este asemănătoare cu rezolvarea unei probleme în care tu trebuie să găsești prin calcule mentale soluția adecvată.
Bineînțeles că totul pleacă de la identificarea corectă a problemei tale, a nevoii tale personale, căci dacă enunțul problemei nu îți este clar, nu poți găsi soluția bună, neînțelegând ce anume trebuie să cauți.
Cine poate ști bine ce fel de partener de viață are nevoie, cum ar trebui să fie acel partener ? 
Doar cine își analizează foarte bine nevoile sale reale, doar cine se cunoaște foarte bine pe el însuși, și este și foarte sincer cu el însuși. 
Când începi să te păcălești pe tine însuți, ești pierdut, căci este ca și cum te-ai trăda, înșela. 
Și asta se plătește. Cu suferință...
Am vrut o soție altfel decât mine, de la început, și asta trebuia să-mi dea de gândit. 
Cine nu se aseamănă nu se adună, și dacă se adună, în mod artificial, forțat, se vor despărți, în mod natural, cu atât mai sigur cu cât diferenţele (neasemănările) sunt mai mari. 
Am luat o decizie motivată de teamă, și nu mi-am dat seama atunci că ea s-a bazat pe teamă, pe teama de a nu pierde. 
De ce ți-e frică nu poți scăpa. 
Amintește-ți : atragi inevitabil lucrurile la care te gândești în mod repetat, și care îți trezesc trăiri emoționale. 
Frica este o trăire emoțională, și teama de a pierde pe cel de lângă, poate deveni obsesivă.
Aceasta este doar o poveste, dar pentru unii dintre cititori este mult mai mult de atât, este o învățătură importantă, din care vor asimila ceva util lor. 
Cine nu poate asimila acum, poate va asimila mai târziu, bucățică cu bucățică, așa cum am făcut și eu. 
Multora le va fi greu să înghită totul, dintr-o dată. 
Și mie mi-a fost. 
Când meditez la poveștile citite de mine în urmă cu mulți ani, realizez că, oricât de bine au  fost ele întocmite, nu am fost capabil să asimilez învățătura lor, complet, atunci când le-am citit. 
Este ca și procesul digestiei : ceea ce ai înghițit acum se va asimila în organismul tău doar după ce alimentele ingerate vor parcurge un lanț întreg de procese metabolice. 
Și asta necesită o anumită perioadă de timp.

Cineva m-a întrebat, după ce a citit rândurile de mai sus, dacă Feng-Shui-ul face minuni.
Da, Feng-Shui face "minuni". 
Căci acest sistem operează cu energiile subtile ale naturii, energiile elementare. 
Există un ciclu constructiv al elementelor - al creației, și unul distructiv - al disoluției, dezmembrării, distrugerii. 
Este vorba de energii, de modul de interacțiune și combinare al energiilor din plan terestru.
Ce este, din această perspectivă, un ritual : o metodă prin care folosești energiile  în mod constructiv, conștient, într-un anumit scop precis, în favoarea ta, spre beneficiul tău. 
Poți folosi ritualul pentru vindecare somato-psihică, vindecarea relațiilor, obținerea prosperității, a echilibrului și armoniei, etc. 
Energiile pot fi folosite în orice scopuri, deci există ritualuri pentru orice vrei să obții.
Discutabil, da, dacă încerci să clasifici aceste operații drept ceva normal sau anormal, benefic sau malefic, bun sau rău, util sau inutil, etc. 
Dacă luăm de exemplu prima clasificare duală : bun - rău, putem afirma că nu are ce să fie rău în executarea unui ritual privind bunăstarea și prosperitatea ta, cât timp nimeni și nimic nu este afectat în mod negativ. Rău ar putea fi, însă, să aplici un ritual în necunoștință de cauză, în mod inconștient, "după ureche", fiind mai mult curios să vezi ce rezultate obții. 
Dacă nu ești specialist în asta, poți face, într-adevăr, mult rău altora, și chiar ție însuți, fără să-ți dai seama, căci procesele energetice subtile nu sunt perceptibile simțurilor, în desfășurarea lor.
Folosirea Feng-shui nu reprezintă o forțare a cursului evenimentelor, ci O SCHIMBARE A CURSULUI EVENIMENTELOR,  O DIRECȚIONARE A LOR, ÎN MOD CONȘTIENT, ÎN DIRECȚIA ÎN CARE TU VREI. 
Însă fără sprijinul unui specialist în domeniu, vei ca un copil care se joacă cu apă, cu pământ, cu metale, cu foc.
Poate fi chiar periculos.
Există, însă, și anumite principii simple, ușor de înțeles și aplicat în viața de zi cu zi.
Nu știu în ce măsură exactă Feng-shui-ul îți poate schimba viața. 
Nu știu dacă este posibil să (re)aduci iubirea în sufletul cuiva, aplicând metode și tehnici Fenng-Shui. Nu sunt un expert. Știu doar că funcționează, așa cum funcționează aragazul, când dau drumul la gaz și aprind focul.
Dacă vrei să te convingi de "puterea magică" a Feng-Shui-ului, să nu crezi că eu te pot convinge. 
Doar tu te poți convinge, studiind Feng-shui-ul, analizând, experimentând, practicând. 
Există multe cărţi Feng-shui pe piață. 
Eu cred că am citit mai mult de zece, plus câteva grămezi de articole de pe internet. 
O recomandare : în Feng-Shui există mai multe școli, dar eu îți recomand să studiezi și să experimentezi Școala Busolei, căci din cercetările și experimentele mele, s-a dovedit singura valabilă. 
Faptul că există mai multe școli, care se contrazic și se bat cap în cap, cred că este ceva intenționat, pentru dezinformarea și confuzarea curioșilor. 
Cine dorește sprijin, mă poate contacta. 
Dar numai după ce citește măcar un manual.
Morala : NU DOAR CEEA CE GÂNDEȘTI TU ȘI CEI DIN JURUL TĂU ÎȚI INFLUENȚEAZĂ VIAȚA, CI, PUR ȘI SIMPLU, FIECARE ELEMENT AL MEDIULUI ÎN CARE TRĂIEȘTI.                    ÎN SPECIAL MEDIUL ÎN CARE STAI CEL MAI MULT - CASA, LOCUL DE MUNCĂ, TE INFLUENȚEAZĂ CEL MAI MULT.
TE INFLUENȚEAZĂ LA TOATE NIVELURILE - CORP, MINTE, SUFLET. 
ÎȚI INFLUENȚEAZĂ SĂNĂTATEA, BUNĂSTAREA, PROSPERITATEA, RELAȚIILE SOCIALE, STAREA AFECTIVĂ, CĂSNICIA, FAIMA, CARIERA, COPIII,... TOTUL.
Dacă admiți valabilitatea sloganurilor de genul "totul este energie", implicit trebuie să admiți și raționamentele de genul : " dacă totul este energie, atunci și mintea mea este energie, și corpul meu este energie, și sufletul meu este energie, și orice energie (lucru) care se află în apropierea mea are capacitatea de a influența energiile ființei mele."
Cam ăsta ar fi și raționamentul de bază în Feng-shui. În plus, chinezii au studiat MATRICEA ENERGETICĂ A PĂMÂNTULUI, ȘI AU DESCOPERIT CĂ EXISTĂ FLUXURI ENERGETICE CONSTANTE, CARE ACȚIONEAZĂ LA SUPRAFAȚA TERREI, PE ANUMITE DIRECȚII ȘI  SENSURI, CARE NE INFLUENȚEAZĂ ÎN PERMANENȚĂ VIAȚA.
ÎN PLUS, FIECARE FORMĂ, CULOARE, SUNET, SUBSTANȚĂ, ALIMENT, ARE UN CORESPONDENT ENERGETIC. 
DECI INTERACȚIUNEA OMULUI CU ORICE ELEMENT STRĂIN DE CORPUL SĂU, CHIAR ȘI DOAR PROXIMITATEA SPAȚIALĂ, INFLUENȚEAZĂ DIAGRAMA ENERGETICĂ PERSONALĂ.
Ai auzit de meloterapie ? 
Dar de cromoterapie ? 
Dar de undele de formă emanate de diferitele forme geometrice, precum este efectul de piramidă ? Cercetările privind undele de formă nu prea au fost date publicității, dar nu de mult timp un savant a reușit să demonstreze matematic că forma este funcție de frecvență ! 
Ce înseamnă asta ? 
Că FORMELE OBIECTELOR DE CARE EȘTI ÎNCONJURAT SUNT GENERATOARE DE CÂMPURI CU FRECVENȚE SPECIFICE ACELOR FORME, ȘI ÎȚI INFLUENȚEAZĂ VIAȚA. 
DE EXEMPLU, FORMA CAMEREI ÎN CARE DORMI, DIMENSIUNILE EI EXACTE, TE INFLUENȚEAZĂ ENERGETIC,  8 ORE PE ZI, CÂT DORMI, FĂRĂ  SĂ ÎȚI DAI SEAMA. EFECTUL CAMEREI ESTE ASEMĂNĂTOR EFECTULUI DE PIRAMIDĂ, DAR ESTE NECUNOSCUT DE CĂTRE TINE.

Unii oameni nu se gândesc deloc la ceea ce s-au gândit înainte de a li se întâmpla ceva, și de aceea nu conștientizează legătura existentă între ceea ce au gândit și ceea ce li s-a întâmplat ulterior. 
Ei cred în haos, în întâmplări întâmplătoare care se întâmplă la voia... întâmplării. 
Adică în ceva lipsit de logică. 
Cum ar putea atunci înțelege logica determinismului cauzal privind ceea ce li se întâmplă, cât timp ei cred că nu există nici o... logică ?






CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html


Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Te invit cu bucurie să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. Accesează acest link pt oferta completă de magazine unde găseşti tot ce vrei : https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ Mulţumesc !




Sexul în lumina Ştiinţei Spirituale (după Rudolf Steiner)

Ştiinţa spirituală porneşte de la concepţia fundamentală că în dosul tuturor lucrurilor şi fenomenelor vizibil-senzoriale se află ceva de natură sufletesc-spirituală. Astfel, noi trebuie să ne întrebăm: Ce fel de realitate spirituală se află în dosul celor două sexe ? Nu ar trebui să privim doar exteriorul, ci întreaga fiinţă.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');