Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, septembrie 07, 2016

Patreon - un mod eficient de câştig financiar pentru Creatori


Become a Patron!
Ce este Patreon? O platformă de socializare, care permite fanilor și suporterilor să sponsorizeze / patroneze creatorii de conținut pe care îi apreciază, și să beneficieze de anumite avantaje în schimb, oferite de ei, prin intermediul acestei platforme.
Sprijinind creatorii pe care îi apreciezi, pe Patreon, vei deveni un participant activ la procesul lor creativ. 
Ca membru, primiți conținut exclusiv, acces în comunitate, actualizări din culise, și mândria de a alimenta munca lor, care contează pentru dvs. 
Puteți anula sau actualiza cu ușurință sponsorizarea în orice moment.
Dacă eşti un creator, prin Patreon poţi avea suport continuu, direct de la fanii tăi (cu condiția de a crea continuu, lunar).
Creatorii sunt de toate tipurile: podcasteri, creatori video, muzicieni, artiști vizuali, scriitori și jurnaliști, comunități, creatori de jocuri, nonprofit, tutoriale și educație, etc.
Prin Patreon, în fiecare lună, poți primi fonduri pentru creațiile tale, de la fanii care te susțin ca patroni.
Patreon oferă instrumentele utile de care au nevoie creatorii pentru a interacționa cu patronii, și a gestiona relația cu ei.
Cu modelul de patronat lunar, fanii suporteri oferă creatorilor preferați o sumă lunară, la alegere, și au parte de avantaje, bonusuri și materiale create doar pentru ei.
Acest model este un câștig pentru toată lumea, creatorii pot păstra libertatea lor creativă, cât timp obțin suportul financiar meritat, iar fanii au o relație directă cu creatorii, și au parte de avantaje.

Pe Patreon ai tot ceea ce ai nevoie ca să creşti și să gestionezi sponsorizarea activității tale de creație, pe această platformă de socializare: configurare simplă, instrumente sotware pentru a crește, postare rapidă şi simplă, distribuție de recompense, gestionarea relațiilor, etc.

Povestea Patreonului: în 2013, muzicianul YouTube Jack Conte căuta o soluție pentru problema sa: milioane de oameni îi apreciau videoclipurile, însă activitatea sa îi aducea un venit financiar foarte mic. 
Astfel a creat un site web care să permită fanilor săi să-l sponsorizeze direct pentru valoarea pe care le-o acorda. Împreună cu colegul său de cameră din colegiu Sam Yam (acum co-fondatorul Patreon), au transformat ideea într-un serviciu pe care l-au oferit apoi tuturor creatorilor. 
După 6 ani, platforma Patreon a devenit soluția la aceeași problemă pentru peste 100.000 de creatori, susținuți de peste 3 milioane de patroni, ce au sponsorizat creatorilor aproape 1 miliard de dolari până la sfârșitul anului 2019. 
programarea-succesului.ro

Dacă vrei să te înscrii, să-ţi faci cont de creator pe Patreon, dă clic pe acest link de invitaţie din partea mea (Kato) https://patreon.com/invite/gbqxr şi apoi pe ”Start my page”. 
Citește înainte Termenii și condițiile See Terms and Conditions
Ca o sumă suplimentară - vei primi 50 de dolari dacă vei avea peste 20 de patroni în primele 30 de zile.

Un venit consistent lună la lună poate părea imposibil de atins, dar, în calitate de creator pe Patreon, poţi dobândi o sursă de venit pe care te poţi baza.
Fie că este vorba de plată pe lună sau pe creație, patronii tăi îţi pot oferi sprijinul consistent de care ai nevoie.
Astfel tu vei putea petrece mai mult timp creând.
Cu cât mai mult timp trebuie să-ţi petreci asigurându-ţi următorul salariu, cu atât mai puțin timp ai pentru a face ceea ce îţi place.
Cu sprijinul obţinut din partea patronilor tăi, te poţi concentra mai mult pe crearea și îmbunătățirea artei tale.
Fanii tăi obțin mai mult din ceea ce le place, și vor fi cu atât mai recunoscători pentru asta.
Fii astfel mai aproape de fanii tăi.
Poți oferi patronilor tăi recompense, cum ar fi conținut exclusiv, sau priviri din spatele scenei, privind creațiile tale, sesiuni de întrebări și răspunsuri, întîlniri live de  grup și individuale, etc.

Patronii pot comenta la lucrările pe care le-ai partajat, și poți interacționa și colabora cu susținătorii tăi.

Care este costul?

Este gratuit să începi. Nu plătești nimic, Patreon va percepe o taxă din încasările tale, un comision procentual pentru serviciile oferite prin platforma sa, pentru a putea menţine sistemul funcțional, în funcție de planul pe care îl alegi (5% sau 9% în momentul actual, dec 2019 ). 
În plus, există o rată standard a industriei bancare pentru procesarea plăților de la patronii dvs.
Taxele de procesare a plăților reprezintă suma pe care procesoarele de plată Patreon (de exemplu Stripe și PayPal), taxeză de fiecare dată când procesează o plată.
Procesoarele de plată percep de obicei un procent din fiecare plată, plus un număr fix de cenți.
Taxele de transfer internațional se aplică plăților care trec între două țări diferite.
Poți vedea planurile aici:  https://www.patreon.com/product/pricing  

Toate planurile Patreon includ:
- Proprietatea publicului - deții relația cu patronii tăi. Accesați adresele lor de e-mail sau comunicați unu la unu prin mesageria Patreon.
Instrumente pentru gestionarea patronilor - urmăriți plățile patronilor, valoarea vieții și păstrați notele pentru a ajuta la gestionarea relațiilor cu aceștia direct.
Plăți flexibile - plătește-ți oricând dorești, sau setează plăți automate lunare din soldul tău,prin depozit direct, PayPal sau Payoneer.
Suport online - pentru întrebările, plățile și preocupările patronilor dvs.
- Educație pentru creatori - aflați cum să gestionați eficient afacerea dvs. creativă cu atelierele Patreon, baza de cunoștințe de clasă mondială și conținutul blogului.
Aplicație mobilă - prin ea poți trimite mesaje patronilor și să-și monitorizezi contul cu aplicațiile native iOS și Android.

Directorul de Aplicații care funcționează cu Patreon: vezi toate instrumentele, beneficiile și avantajele pe care le pot folosi creatorii de pe Patreon aici



Care este diferenţa între Patreon şi alte site-uri de finanţare?Patreon permite creatorilor să primească sprijin în mod regulat.
În calitate de creator pe Patreon, tu alegi dacă vrei ca patronii tăi să te sponsorizeze pe lună (lunar) sau pe creație (doar când produci ceva nou).
Chiar dacă tot conținutul tău este în prezent gratuit, poţi folosi Patreon, căci există creatori ce împărtășesc munca lor în mod liber, iar patronii lor pur și simplu doresc să sprijine ceea ce fac ei.

Dacă doreşti, poţi oferi recompense pentru patronii tăi, ca un mod de a le mulţumi, dar nu eşti obligat să dai recompense.
Păstrează în minte, totuşi, că creatorii Patreon care oferă recompense tind să aibă mai mulți patroni.
Gândeşte-te la recompense ca semn de recunoștință pentru cei care doresc să te susțină.
Poți crea atâtea niveluri de recompensă câte doreşti.
De exemplu, patronii care oferă 1 $ sau mai mult, ar putea primi un conţinut exclusiv, în timp ce patronii care oferă 10 $ sau mai mult, ar putea obține un bonus special.

Patronii situați la un nivel superior beneficiază și de ceea ce este oferit celor situați la nivelurile inferioare lor, plus ceva suplimentar.

Cu toate că mărimea audienței afectează valoarea sprijinului pe care creatorul o primește, implicarea publicului joacă un rol semnificativ.
Cultivarea comunităţii tale este una dintre cele mai bune modalități de a crește audiența și sprijinul tău pe Patreon.
Unii creatori petrec puţin timp sau chiar deloc pentru a gestiona pagina lor, iar unii se implică cu patronii lor în mod constant, și obţin recompense pe o bază zilnică.
Depinde cu adevărat de tine și cum preferi să te implici cu patronii tăi.

Cât timp este nevoie pentru a configura o pagină:
Ar putea dura ceva timp pentru tine pentru a veni cu recompensele pe care doreşti să le oferi.
De asemenea, este recomandat să faci un scurt video pentru a explica ce este o pagină Patreon, și de ce fanii ar trebui să te sprijine (creatorii cu videouri fac mai mult cu 70% decât creatorii fără ele!).
Odată ce ai acestea gata, setarea paginii tale ar trebui să dureze mai puțin de 15 minute.


Cum poţi lansa pagina ta de Creator:
Lansarea paginii tale de creator este o parte importantă a achiziţiei de patroni la pagina ta, și de a deveni apreciat pe Patreon!
Dacă tocmai ai construit pagina și eşti gata să o împărtășeşti cu comunitatea, consultă Ghidul de lansare (LAUNCH GUIDE) pentru instrucțiuni pas cu pas despre cum să o faci cunoscută şi să trezeşti interesul fanilor tăi. 

Încă îţi construieşti pagina?
Iată un Ghid de construire (BUILD GUIDE) care te va ajuta de-a lungul drumului.

Eşti un Creator şi vrei să îţi faci o pagină pe Patreon?
Acesta este modul în care eşti primit - click aici 

Pasul 1: Înscrie-te
Dă clic pe acest link de invitaţie din partea mea (Kato) https://patreon.com/invite/gbqxr şi apoi pe butonul ”Start my page”.
De acolo, te poți înscrie cu contul Facebook sau e-mailul tău.

Pasul 2: Construieşte pagina ta
Odată ce te-ai înscris, vei fi purtat prin etapele de creare a paginii tale:

Pasul 3: Lansarea!
Odată ce eşti gata de lansare, dă clic pe butonul "lansare" și vei fi imediat în direct și descoperibil pe Patreon!
Trimite la prietenii tăi, familie, fani, vecini și oricine altcineva crezi că ar fi interesat de ceea ce creezi.
De asemenea, poţi selecta o adresă URL unică din pagina de setări pentru a face împărtăşirea paginii mai ușoară. 

(User profile name)

Ai la îndemână și multe resurse (informații utile) pentru creatori, pe blog-ul Patreon!

Reține: Prin proiectare, creatorii care au marcat paginile lor ca având conținut pentru adulți nu vor avea paginile căutabile pe site, dar au posibilitatea să selecteze o adresă URL unică și să o partajeze cu rețeaua lor.


Contul meu creat pe Patreon:   https://www.patreon.com/KatoKatonaNicolae

-Patreon blog: https://blog.patreon.com/
-Pagina de Facebook Patreon: https://www.facebook.com/patreon
-PatreonCommandCenter Youtube: https://www.youtube.com/user/PatreonCommandCenter/playlists

Recomand să postezi conţinut și în limba engleză, deoarece publicul ţintă este uriaş pentru cunoscătorii de limba engleză, faţă de cunoscătorii limbii române!
Asta se va reflecta în sumele obţinute de la patroni.
Tradu şi în engleză textele tale, subtitrează materialele tale video şi în engleză, etc.
De asemenea, recomand să îţi faci reclamă, distribuind materiale de pe contul tău Patreon pe alte siteuri de socializare, căci fără reclamă nu se poate obține mai nimic în ziua de azi.

Fii creativ, creatorule! :)
Succes tuturor creatorilor !

Persoanelor ce vor deveni patroni ai mei, le mulțumesc în mod anticipat!
Become a Patron!

programarea-succesului.ro

Lecturarea articolului, cu detalii suplimentare:


Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)

O platformă asemănătoare este Buy Me A Coffe, care are și niște funcții suplimentare (Extras), vezi articolul meu despre ea și tutorialul meu video: https://loveblog4all.blogspot.com/2020/02/ce-este-buy-me-coffee.html 

Dacă cauți un soft (studio) de emisie live bun, care are și variantă gratuită și cu plată, vezi articolul meu despre StreamYard (o platformă de emisie Live și Studio de emisie): https://loveblog4all.blogspot.com/2020/05/streamyard-o-platforma-de-emisie-live.html

Distribuie articolul, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html


-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 


software-deals.ro


Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');