Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, aprilie 09, 2018

Ce are gândirea magică... cuantic, în ea, oare?



Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :)Aici poti da o cafea :)

Dacă vorbim de cuantică vorbim de cuante de energie, de ceva măsurabil, de valori numerice, iar energia este în esența ei suportul informației, modul de transmitere al ei.
Informația se poate "naşte", manifesta, transmite la distanță, doar printr-un suport energetic, un câmp care creează un mediu de manifestare.
Deci totul este energie dar orice energie este purtătoare de informație, diferite şi variate tipuri de informații ce coexistă în manifestare cu tipurile lor specifice de suporturi energetice.
Deci orice câmp poate fi privit ca informație-energie, inforenergetic, indiferent de tipul şi natura sa.
Câmpul mental, descris din vechime de clarvăzători şi maeştri spirituali, este un asemenea câmp, unul cu proprietăți foarte... ciudate.
Modul de funcționare al corpului mental - necunoscut omului modern ca existență, structură, mecanisme de funcționare, este strâns legat de proprietățile câmpului mental, şi este la fel de complex şi "ciudat".
Gândirea magică este legată de existența câmpului mental universal, de faptul că gândurile şi ideile fiecărei ființe se propagă în câmpul mental şi produc efecte de... câmp.
Undă şi corpuscul, gândul acționează inforenergetic determinând efecte pe multiplele planuri interdimensionale ale Realității.
Fenomenelogia este atât de complexă, factorii de influență atât de variați, încât este extrem de dificil inteligenței umane să pătrundă adevărurile ascunse simțurilor corporale, doar cu logica sa.
Nu Minții îi este dificil, ci Inteligenței umane, omeneşti, adică capacității sistemului nervos de a analiza şi procesa informația provenită prin simțurile senzoriale.
Mintea, mentalul, sunt practic împiedecate de intermedierea procesării inforenergiei prin ceea ce este corporal, limitat, limitativ.
Suntem limitați de corporalitatea omenească, care filtrează şi limitează continuu informația, realitatea, adevărul, adevărul fiind ceea ce există, adică realitatea, iar neadevărul, falsul, minciuna, fiind ceea ce nu există în realitate.
Dar, culmea ciudățeniei mentale este că orice creează mintea în câmpul mental, va exista, chiar dacă nu va fi şi manifestat perceptibil simțurilor senzoriale.

"În fizică, o cuantă (plural: cuante) reprezintă o entitate indivizibilă a valorii energiei, respectiv al momentului particulelor elementare ale materiei (numite fermioni) cât și a fotonilor sau alți bosoni.
Cuvântul provine din latinescul "quantus", care înseamnă "cât."
Descoperirea faptului că o proprietate fizică poate fi "cuantificată", a dus la noțiunea de "cuantizare".
Asta înseamnă că o proprietate poate lua doar anumite valori numerice discrete, în loc de a lua orice valoare dintr-un anumit domeniu de valori.
De aici se naște un termen înrudit: număr cuantic.
Un foton este uneori referit sub termenul de "cuantă de lumină."
Energia unui electron aflat într-un atom se spune că este cuantificată, ceea ce are ca efect stabilitatea atomilor și a materiei în general.
Dar acești termeni pot fi interpretați greșit, deoarece ceea ce este de fapt cuantificat este valoarea constantei lui Plank a cărei multiplii pot fi înțeleși atât ca energia multiplicată cu timpul cât și ca momentul multiplicat cu distanța.
În timp ce cuantificarea a fost la început legată de radiația electromagnetică, ea descrie un aspect fundamental al energiei în general, nu doar cel al energiei fotonilor." Wikipedia

Şi de aici la gândirea magică e doar un pas, o schimbare de perspectivă, care se poate efectua în mai multe şi diverse moduri.
De exemplu o perspectivă ar fi Numerologia, căci fizica cuantică ne relevă că cifrele, numerele, şi combinaţiile lor = coduri, stau la baza matricei informaţionale a ceea ce numim realitate, natură terestră, mediu de viaţă.

O altă perspectivă este cea a lui Grigori Grabovoi, clarvăzător rus ce susţine că i s-au relevat astfel de coduri prin clarvedere.
Exemple de astfel de coduri:
12370744 nr-ul lui Dumnezeu
1814321 nr-ul sănătații perfecte
938 iubirea
398 rezolvare probleme
520 bani imediat
706 iertarea
574_78149814_48 datorii
318_798 abundența generală
182345 metabolism slăbit
88889888878888 toate chakrele şi meridianele
519_7148 totul este posibil
E=VS pt lipsă de energie

https://www.scribd.com/document/95306210/Grabovoi-numere



Am aplicat recent codurile de mai sus legate de sănătate şi divinitate, în cazul mamei mele, inscripţionându-le pe cana ei de apă şi pe o icoană triptic cumpărată de la biserica din apropierea centrului unde era internată.
Rezultatul: în a treia zi a făcut un stop cardiac şi nu a mai putut fi resuscitată...
Experimentele ştiinţifice au o problemă, la modul general, privind modul de interpretare al rezultatelor experimentale: tot ceea ce observăm, ceea ce influenţăm, ceea ce manipulăm experimental, trebuie interpretat în mod corect, dar factorii ce influenţează experimentul sunt atât de mulţi, de variabili, impredictibili, incontrolabili, încât este foarte dificil să controlezi şi să interpretezi corect situaţiile, variabilele, rezultatele.
De exemplu faptul că mama a murit poate fi interpretat destul de uşor în mod... contradictoriu, de unii şi alţii:
1. Interpretarea ce pare cea mai plauzibilă logic neinţiatului, celui lipsit de experienţă experimentală: codurile nu au funcţionat, deoarece situaţia stării de sănătate nu a evoluat favorabil.

2. Codurile au funcţionat, însă au funcţionat greşit, eronat, căci în loc să se însănătoşească, a decedat, deci situaţia s-a înrăutăţit la modul extrem.
Faptul că efectul a survenit a treia zi după aplicarea /activarea codurilor arată că a existat o relaţie cauzală.

3. Acest mod de interpretare este mai... complicat şi pare mai... ilogic la prima vedere.
Dar cine înţelege acest mod, înţelege şi că în tot răul este un bine şi, în tot binele un rău, totul se compensează şi binele şi răul vin mereu la pachet, împreună, inevitabil.
Deci binele şi răul sunt relative, trebuie interpretate în contextul specific al fiecărei situaţii, pe fiecare caz sau categorie de cazuri în parte.
Exemplu concret: moartea poate fi privită ca ceva bun, benefic, salvator, în cazul în care bolnavul nu poate fi recuperat şi viaţa lui devine un chin şi o suferinţă amplificată progresiv, şi poate fi văzută ca ceva rău într-un caz de malpraxis medical, în caz de accident, de rudele decedatului, etc.
Binele şi răul sunt interpretate şi prin prisma credinţelor şi convingerilor personale, deci sunt relative, subiective, ţin de interpretarea subiectivă a fiecărui subiect.
De exemplu vechii daci au avut la un moment dat credinţa că viaţa terestră este un plan experimental al suferinţei, şi erau trişti când se năştea un copil dar se bucurau când murea cineva, considerând că a scăpat de suferinţă, spiritul său întorcându-se într-un plan în care nu există suferinţă.
Binele şi răul sunt interpretate des în mod eronat, datorită subiectivismului, dar cel mai corect punct de vedere este cel din care poţi percepe faptul că întotdeauna binele şi răul se întrepătrund, se intercondiţionează, se compensează, inevitabil, în cadrul oricărei schimbări, transformări.
Nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul se transformă.
Dar transformarea, la nivelul vieţii terestre, implică existenţa şi manifestarea concomitentă a binelui şi răului, plăcerii şi neplăcerii, bucuriei şi suferinţei.

Fizica cuantică ne arată că experimentatorul influenţează experimentul, inevitabil.
Asta ne apropie mult de înţelegerea ştiinţifică a gândirii magice, de faptul că gândurile şi ideile ne influenţează viaţa personală, tot ce experimentăm în această viaţă.
Şi nu doar gândurile tale îţi influenţează evenimentele din viaţa ta, ci şi gândurile celor din jurul tău, desigur, ideile tuturor celor care îşi îndreaptă atenţia asupra evenimentelor ce au loc în viaţa ta.
Focusarea atenţiei, a gândirii, a intenţiei, voinţei de a schimba ceva, este cheia transformărilor, oferind scop, orientare, direcţie, transformării, evoluţiei evenimentelor.

Cel ce experimentează se poate convinge, ca în orice experiment ştiinţific, repetând experimentul în aceleaşi condiţii şi în condiţii diferite, pentru a înţelege mai bine factorii cauzali, determinismul cauzal.
Există multe teorii, multe sisteme teoretice, unele funcţionale altele ba.
Există teorii bune care conţin erori, deoarece au fost elaborate de specialişti, de clarvăzători, dar ulterior au fost modificate de nespecialişti în mod subiectiv, căci fiecare om vrea să îşi pună amprenta, să aducă îmbunătăţiri, să schimbe ceva, conform credinţelor şi convingerilor sale... limitative, subiective.
Testarea în practică, experimental, validează sau invalidează fiecare teorie, dar este greu de înţeles pentru nespecialist, pentru neiniţiat, faptul că o teorie care nu funcţionează poate fi bună, corectă, la modul general, dar să aibă undeva strecurată o eroare sau mai multe, care o fac să fie disfuncţională în aplicarea practică.
Alte teorii bazate pe logică par atractive, dar logica lor este disfuncţională şi puţini oameni pot observa erorile logice, şi se tot chinuiesc să le aplice în practică, fără rezultatele scontate.
Nimeni nu este perfect, dar perfecţionismul face parte din natura umană, şi oamenii tind să perfecţioneze totul, mereu, continuu, chiar şi ceea ce funcţionează foarte bine.
Este şi ceva bun şi ceva rău în asta, nu-i aşa?

În urmă cu mulţi ani am dat de teoria şi sistemul oriental Feng-Shui, care explică natura tiparelor energiilor creatoare şi distructive, şi mi-a trezit puternic curiozitatea.
Am studiat şi apoi am experimentat, să mă conving că funcţionează, şi cum funcţionează.
Dar după ce am înțeles principiile, la modul general, și am și experimentat, am avut la un moment dat o surpriză mare, neaşteptată, aşa cum fiecare neiniţiat are astfel de surprize, inevitabil : o situaţie disfuncțională pe care am vrut să o schimb în bine, într-un anumit spaţiu (birou de firmă), aplicând principiile în cadrul acelui spaţiu cu mai multe încăperi, a luat-o razna, rapid, după aplicare, acel punct de lucru fiind efectiv... desfiinţat de firma mamă din Bucureşti, deşi cu o scurtă perioadă înainte se declarase că vor să investească în dezvoltarea şi evoluţia lui!
A fost un şoc pentru angajaţi, unul neplăcut, căci se vedeau cu toţii fără serviciu în continuare, şi bine-nţeles că eu eram vinovatul, deşi ei au participat benevol la toate schimbările recomandate în acel spaţiu, cu câteva zile înainte.
Am reevaluat tot ce am recomandat, am căutat posibilele erori, şi nu am găsit niciuna.
Modificările au fost corecte, dar efectul cu totul surprinzător şi de neînţeles.
Neavând explicaţii, a trebuit să dispar câteva zile din viaţa acelor oameni supăraţi pe mine, dar după câteva zile am primit un telefon de la unul din ei, care era foarte bucuros, şi mă invita să văd... noul lor sediu, căci toată echipa a fost preluată de altă firmă concurentă, mai puternică, oferindu-le condiţii mai bune de lucru!
Am fost să văd minunea, şi am văzut-o cu ochii mei, oamenii erau bucuroşi acum, se bucurau de această schimbare... surprinzătoare, neaşteptată, neprevăzută de ei, dar nici de mine.

Atunci am înţeles, ceva ce nu era scris în teorie, faptul că binele şi răul coexistă în manifestare, în orice transformare, că pentru a schimba ceva în bine, a crea ceva nou, o situaţie nouă, mai bună, trebuie distrus ceva din situaţia veche, uneori aproape cu totul, pentru a se putea realiza transformarea la un alt... nivel, alt plan, o altă dimensiune, superioară.
Pentru a ridica o casă, un bloc nou, trebuie săpată întâi o fundaţie, o groapă, deci trebuie distrus ceea ce exista înainte în acea fundaţie, poate o altă construcţie, poate chiar mai multe.
Pentru a obține un serviciu nou, mai bun, trebuie să te desparți de cel vechi, să renunți la el, şi dacă nu o faci vei fi forțat de împrejurările care vor fi manifestate în acest sens, al transformării.
Aşa este în orice transformare.
Pentru a realiza schimbarea inforenergetică în cadrul spaţiului biroului unde totul mergea prost de mult timp, deşi s-au perindat mulţi angajaţi pe acolo, s-au schimbat şefi, etc, a trebuit să "distrug" aranjamentul existent al mobilierului, să îl refac, să aduc elemente noi în acel spaţiu, pentru a realiza transformarea.
În plus, lucrul cel mai important: nu mi s-a permis de către proprietarul imobilului să efectuez transformările necesare legate de intrarea în acel spaţiu, lucru esenţial dpdv al inforenergeticii acelui spaţiu, care era un dezastru dpdv Feng-Shui, căci se intra pe o uşă de serviciu, care dădea la toalete, nu pe cea principală, care era blocată.


Efectul transformărilor, deci, poate evolua în mod surprinzător, pentru cei lipsiţi de experienţă şi o bună iniţiere.
Aş spune că atunci când anumite transformări necesare nu se pot efectua, situaţia evoluează spre schimbarea spaţiului cu alt spaţiu, şi că în mod necesar nu trebuie să te legi niciodată de un spaţiu, care este sau poate deveni impropriu pentru activitatea ta, pentru scopurile şi interesele tale.
Schimbarea spaţiului şi chiar alte schimbări, trebuie privite ca "un rău necesar" în cadrul evoluţiei tale.

Observatorul influenţează experimentul.
Deci contează şi ceea ce urmăreşti prin acel experiment, intenţiile tale, ce intenţionezi să obţii ca rezultat.
Dacă eşti focusat pe validare vei valida.
Dacă eşti focusat pe invalidare vei invalida.
De aceea există nenumărate experimente ştiinţifice care se bat cap în cap, şi rezultate experimentale conflictuale, care nu se prea mediatizează, desigur.
Există desigur şi interpretări eronate ale rezultatelor experimentale, căci interpretarea creează mereu probleme, tuturor.
Am urmărit și urmăresc în continuare polemici legate de interpretări diferite ale aceleiași... realități, ale acelorași observații, percepții, date experimentale.
Avem libertatea de gândire, de interpretare, dar câți oameni știu să se folosească în mod corect de ea, în sensul discriminării corecte a adevărului și falsului?
Această... incapacitate de discriminare face, de fapt, viața mai... interesantă, mai captivantă, căci suntem forțați să ne punem mintea la contribuție, mereu, continuu, pentru înțelegerea realității.

În încheiere, aș sublinia importanța credințelor, convingerilor și INTENȚIILOR personale, căci ele ne dirijează de fapt experiențele, evenimentele, viața.
Este esențial pe ce și cum îți focusezi atenția și ce intenționezi de fapt.
Iar intențiile sunt legate mereu de sistemul personal de interpretare a datelor conferite de lume și viață.
Dacă ești convins că este mai bine ca cineva să moară decât să se chinuie pe un pat de spital, imobilizat, atunci vei contribui inevitabil la trecerea sa în neființă mai repede.
Este bine, sau este rău să gândești așa, să interpretezi așa?
Eu zic că este ȘI bine ȘI rău, și doar înțelegerea acestui fapt îți poate asigura echilibrul emoțional, afectiv, și armonia, în viața ta.
Nu mă bucur că a murit mama mea, dar mă bucur că a scăpat de suferință, de o viață dusă continuu pe un pat de spital, tot mai slăbită, tot mai puțin conștientă de cine și unde este și ce se întâmplă cu ea.
Ea a schimbat... locul, spațiul, a trecut la alt... nivel, și sper din toată inima să fie plină de bucurie acolo, așa cum era cunoștința mea la telefon, când mi-a comunicat unde s-a mutat, unde va continua activitatea sa...

Închei cu altă transformare... extremă, cu rezultat la fel de neașteptat, surprinzător: am avut la un moment dat o perioadă de confuzie, căci mi-am dat seama că evoluția într-o multinațională nu era ceea ce credeam, un drum de urmat în viață, pentru mine, ci o formă de sclavie modernă.
Ca urmare, după îndelungi meditații privind cariera și drumul vieții, am hotărât să las ”Divinitatea” să îmi arate cel mai bun drum de urmat, cel mai corect, mai eficient, să nu îmi mai pierd timpul cu căutări, încercări și erori, etc.
Am adoptat poziția "Facâ-se Doamne voia ta".
M-am rugat în acest sens, am meditat în acest sens, și la scurt timp a venit și rezultatul, efectul, o... catastrofă în viața mea: am fost somat să îmi dau demisia din postul de director pe care il ocupam, apoi imediat mi-am pierdut apartamentul care era girat nașilor din partea soției, și după asta imediat soția a divorțat, și-a luat fetița și a plecat...
Toate astea în mai puțin de două luni.
A fost ca o... mare curățare efectuată în viața mea, fiind curățat de tot ceea ce aveam, rămânând homeless și jobless, adică fără casă și fără lucru, în stradă, părăsit...
A fost un șoc, desigur, imens, neașteptat, pe când credeam că poate voi primi o ofertă pentru un post mai bun, bani în plus, etc... spre... binele meu cel mai înalt...
Deci, spre binele meu cel mai înalt, am fost epurat de toate, și am luat viața de la început, o ALTĂ viață de fapt, cu totul diferită...
Nu pot să spun că a fost mai bine, mai plăcut, deloc, dar pot să spun că atunci când nu știi ce vrei, poți pierde tot, ca să realizezi ceea ce vrei și ce prețuiești de fapt, în viața asta, şi să poți porni o nouă viață.
Deci... aveți grijă ce și cum vă doriți ceva, ce nu vă doriți, și căutați să învățați din experiența altora, din suferința și greutățile lor, pentru a nu trece inutil prin experiențe pe care le-ați putea evita dacă le-ați înțelege menirea, rostul, utilitatea, beneficiul...

Realitatea pe care o experimentezi este un teren de joacă foarte complex, creat pentru desfăşurarea Jocului Vieţii terestre, ca o simulare, ca un joc INTERACTIV de realitate virtuală, în care gândirea ta îţi aduce în manifestare lucruri şi evenimente, în strânsă legătură cu modul tău de a raţiona, şi cu modul în care REACŢIONEZI EMOŢIONAL la stimulii din această realitate.
Avem atâta libertate de manifestare câtă CONŞTIENTIZĂM că avem, şi atâta control cât conştientizăm că avem, iar această conştientizare se poate obţine raţional şi testa experimental, în practică.
Rolul învăţăturilor este fundamental, dar plăcerea jocului există doar în experimentarea pe propria piele, de aceea încurajez experimentarea, şi nu vreau să răpesc această plăcere nimănui, ci doar să o scot în evidenţă, să poată beneficia lumea în mod conştient de ea, fără teamă, fără frică, în mod ludic, copilăresc, creativ, cu bucurie...  









Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma  Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri (articole și materiale video destinate sponsorilor): 
https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com

CONTUL MEU PE PLATFORMA BUY ME A COFFE unde cine vrea poate sponsoriza activitatea mea, iar cei ce vor deveni Membri cu sponsorizare lunară au acces la articole și videouri bonus Mulțumesc

Publicată de Katona Nicolae pe Vineri, 11 decembrie 2020

Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro



Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');